- 13 Mart 2019
- 16.020
- 62.026
- 598
Bak analık hormonların nasıl depreştiAannnaaayyiiimmm beeeennnn aaaannnnaaaaaağğğğ aaannoooooooowwwwww![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak analık hormonların nasıl depreştiAannnaaayyiiimmm beeeennnn aaaannnnaaaaaağğğğ aaannoooooooowwwwww![]()
![]()
![]()
Kimse begenmiyor yapasim gelmiyor
Var benYokmu başkaa ayağı üşüyeennnn
Ben namaza gidiyom kızlar
Kız 96 lılar 24 yaşında mı olıyoAaa bende yengeç 96lı mısın![]()
95 modelimAaa bende yengeç 96lı mısın![]()
Ha yumurtlama lekelrnmesi miymişGittim hormon testi yaptı hormonların gayet iyi bi ilaç vermeme gerek yok sağ yumurta çatlamış falan dedi ama anlamadım bşey bide burda doktor bira sıkıntı randevu almak çok zor özel de yok zaten![]()
Benimm usumuoyooerYokmu başkaa ayağı üşüyeennnn
En begeniyorum ya yetmez miKimse begenmiyor yapasim gelmiyorkensi kendine egleniyorum kafamda ucgen sapka agzimda kaynana dili deli gibi kendim kutluylrum
![]()
AnalikBak analık hormonların nasıl depreşti
![]()
Ben de anlamadm ilk kez byle oldu ve ilk kez 20 günde geldi ve 4 gün sürdü rengi de bi farklıydı anlamadm hiç bşey braz daha bekleyip doktora gideyim diyorum bakalmHa yumurtlama lekelrnmesi miymişöyleyse adet gecikmen var şu an seni tuhaf vala ☺ insAllah hamilesndr değilsende yolun başındasnz tadını çıkarın spontane gelecektir o bebiş
günleri kaçırma olasiliginiz olmaz ☺
![]()
Allah kabul etsin cnmYokmu başkaa ayağı üşüyeennnn
Benim gebe olmam uzayda yaşamak kadar zor inşallah sen gebesindir cnmHadi gözün aydın canım
İnşallah gebeyizidr
Hadi hayırlısı olsun canım bizi de haberdar etBen de anlamadm ilk kez byle oldu ve ilk kez 10 günde geldi ve 4 gün sürdü rengi de bi farklıydı anlamadm hiç bşey braz daha bekleyip doktora gideyim diyorum bakalm![]()
Hadi hayırlısı olsun canım bizi de haberdar et ☺![]()
Hadi ya ben seni büyük sanıyordum valla erken mi evlendin cnmBende 94 modelim kızlar bu arada![]()
![]()
Ben dee oyle sanmistim benden 1 yas küçükHadi ya ben seni büyük sanıyordum valla erken mi evlendin cnm
Benimde ayacıklarım üşüyor ama havalar soğuk ona bağlıyorumYokmu başkaa ayağı üşüyeennnn