Burdayım isteAleykümselam da sen nerdesin acaba
Koca bana süprize yaptı beni tatile götürdü cok güzeldi bozamadım iki günüAleykum selam baliiimmmnerdeydin sen haa hadi cevap ver bakkeeemm
Ay cok sevindim senin adina cok guzel yapmissinnnKoca bana süprize yaptı beni tatile götürdü cok güzeldi bozamadım iki günücok iyi geldi sizide özledim neler yaptınız bakayım ciceklerim senin kırmızılar gelmeyecek ben sana söyleyeyim
Beni nereden vuracagını cok iyi biliyorsun
Kist degil canım tekrar catlıyor olabilir sen bugünüde degerlendirKızlar 13 Eylül yumurtlama günümdü 14’ünde ovülasyon testinde silikleşmeyi gördüm.12-13-14 Eylül değerlendirildi.Bugün kasıklarda hafif ağrılarım vardı ama akşamdan beri sol kasığımda aniden giren bıçak saplanır gibi ağrı oluyor bacağıma doğru da yayılıyor bazenYumurta çatlaması görmüştüm testte ama acaba kistleşmiş olabilir mi korktum biraz
Hic sanmıyorum görmemislerdir umuyorumDiger herkesin kaynanasi melek çünkü
Gece daha yeni baslıyor cicekKız uyumadınız mı
L Loriklorik senFit mutlu anne nden büyük değilsin bi yaş küçüksün
Belkide esprik yapmıştın ama benana
Bu arada ayaklarım ısındı sağol
Bunu söyledim şimdi uyuyabilirimm
Hayırlı geceler hamile analaar
Hosgeldin venuseva ismin yenisin gibi geldiBenim şu an için büyük bir problemim olmadı. Belki uzakta olmasından kaynaklanıyor da olabilir tabi ki.
Bosvermem banane gelmeyecek onlar iste göreceksinAy cok sevindim senin adina cok guzel yapmissinnnbosver benim kirmizilari kafan rahatlamıştır ya
Kuzu 3 yıl olunca az umutsuz vaka oluyorsun malesefKızlar 2 saat önce falan aluntı yapmıştım fakat yorum yapamadım eminim bi sürü muhabbwt olmuştur üzerinr alakaya maydınoz olcak ama paylaşıyorum
Neden tatlım Rabbim ol derse olur ümidini yitirme :)
Maşallah canım genç anasın ama ben niyeuse yaşının küçük oldupunu hissediyodum
Amiiiiiin geleceğin melek anneleriİ şallah fayda eder cnm dualarım bu yolda ugrasa herkes için Rabbim tattırsın hepimize anneliği
Bi kutu alırdım ve içine babam beni çok seviyo yazan bir önlük ve çift çizgiyi gösteren bhcg testini kutuya koyup akşam işten geldiğinde güzel Bi yemekle o hediyeyi vermek 1 senedir hayalim Rabbim gerçekleştirmeyi nasip etsinKızlar hayal edin çift çizgiyi net bi şekilde gördünüz ve eşinizin haberi yok tabi
Nasıl söylerdiniz
Sürpriz mi yapardınız
Hadi paylaşalımm
saol canım aynen Rabbim acısını göstermesin kimsenin evladının biraz erken anne olmuş gibi gözüksemde herkesin biyolojik saati farkli bence tam zamanında olmuş kızım diyorumKızlar 2 saat önce falan aluntı yapmıştım fakat yorum yapamadım eminim bi sürü muhabbwt olmuştur üzerinr alakaya maydınoz olcak ama paylaşıyorum
Neden tatlım Rabbim ol derse olur ümidini yitirme :)
Maşallah canım genç anasın ama ben niyeuse yaşının küçük oldupunu hissediyodum
Kız uyumadınız mı
L Loriklorik senFit mutlu anne nden büyük değilsin bi yaş küçüksün
Belkide esprik yapmıştın ama benana
Bu arada ayaklarım ısındı sağol
Bunu söyledim şimdi uyuyabilirimm
Hayırlı geceler hamile analaar
vala bi güzel uyumuşum uyandım yakın günaydın canımMesajları bitirene kadar saatler gecti siz kayboldunuz simdide sizler nerdesiniz kızlar
ohh sefan olsun canım yaBurdayım iste
Koca beni iki günlük tatile götürdü süprize yaptı banagiremedim canlar kusura bakmayın
benim henüz hala kırmızılar gelmedi canım bu sabah kahverengi akıntım da gelmemiş bklm nolcakMevayigit bat 12
_Nur_ bat 13
Bifincankahve bat 13
Fit mutlu anne bat 14
@Nigar93 bat 14
L Liyalayi bat 15
Ciceklerim son durumlarınız ne?
Batları gecen bilgi verip yeni bat vermeyen ciceklerim ayrıca sizlerin durumu ne?
Hamile kalıp söylemeyen varmı bakayim
mrb canım hg bu topik son batını beklemene vesile olur insAllahMerhabalar :) bende katılayım dedim aranızatotem bilmem ama tavafugm olur inşaAllah bu sayfa bat tarihi 6 Ekim
Günayyyydınnnn kızlaaaar
Uyandım ve tuvalete gittim ve baktım ki bugün kahverengi akıntım yoknasıl mutlu oldum ya insAllah devamı gelmez de yerleşme lekesiymis diyebileyim bugün test alcam ama yarın sabah yapıcam erken olanı hayırlısı olsun bklm iğnenin 18. gecikmenin 3. Günü bugün bklm
Yarın son günü ilacın canım zaten doktor birsey demedi işte bana ama ne bilimCanim günaydin . Ignenin 18.günü bence artik test yapmalisin.cunkü progestran kullaniyorsun. Eger gebelik varsa cok iyi ama yoksa progestran 2 3 ay regli duzeninide yumurtlamayida altüst ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?