Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrum yazık tabi o verilen paralara ama bi taraftanda yaş geçiyor Rabbim vercek olunca zamanıda bebek için parayıda bi yerden veriyor bu arada tam günümde adet oldum hiç şaşmaz iki gözümün çiçeee
Dogru söylüyorsun bebebgim haklısın valla ay hayırlısı olsun ya yine umutlar diger aya kaldı yeni bat vermemissin ciceeeem

Koyu olan c kuzum onu nasıl anlıyoruz peki koyu olan c t olayını anlatırmısn bana canım
Fotodan anlayamadım da o yüzden sordum, gebelikte t baya belirgin oluyor normalde aynı pik gibi. Ama olmaması gebelik yok anlamına da gelmiyormus. O yüzden hcg testini tekrarlamak lazım

Kızlar 2 saat önce falan aluntı yapmıştım fakat yorum yapamadım eminim bi sürü muhabbwt olmuştur üzerinr alakaya maydınoz olcak ama paylaşıyorum

Benim gebe olmam uzayda yaşamak kadar zor inşallah sen gebesindir cnm

Neden tatlım Rabbim ol derse olur ümidini yitirme :)

Bende 94 modelim kızlar bu arada

Maşallah canım genç anasın ama ben niyeuse yaşının küçük oldupunu hissediyodum

Kızlar 13 Eylül yumurtlama günümdü 14’ünde ovülasyon testinde silikleşmeyi gördüm.12-13-14 Eylül değerlendirildi.Bugün kasıklarda hafif ağrılarım vardı ama akşamdan beri sol kasığımda aniden giren bıçak saplanır gibi ağrı oluyor bacağıma doğru da yayılıyor bazen Yumurta çatlaması görmüştüm testte ama acaba kistleşmiş olabilir mi korktum biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…