- 30 Nisan 2018
- 2.157
- 3.042
- 133
Günaydın hanımlar bata 6 gün kaldı su gibi akinti normal mi sizce
Süt rengindeGünaydın hanımlar bata 6 gün kaldı su gibi akinti normal mi sizce
O bende de oluyordu bir haftadır,dün hafiften kahverengine döndü, bugün de daha yoğun kahverengi. Muhtemelen adet olacağım. İnşallah senin bebistendir.Süt renginde
Hosgeldin venuseva ismin yenisin gibi geldibat vermismiydin kaynana yok gibi birsey ozaman sende kimisininki uzaktanda kaynanaklıklar yapıyorda
Süt renginde
Zaten her şeyi ona bağlıyorum çoğu aslında normal olan şeyler biz farkinda degildik belki bi yerde okudum artmış östrojen seviyesi filan diyor ne yazsam hamilelik belirtisi çıkıyor sanki☺O bende de oluyordu bir haftadır,dün hafiften kahverengine döndü, bugün de daha yoğun kahverengi. Muhtemelen adet olacağım. İnşallah senin bebistendir.
Aynen olsun da er ya da gec ogreniriz
Normalde yarinama genelde bir gun once falan olurum bugun daha olmadim
Regl geldi tam da gunundeTabiki canm
Dinlememeye çalış kendini canm stres de geciktiriyo olumlu sonuç yoksa bir an önce regl gelsin tedavine başla, olumlu sonucsa da hayırlısıyla tez zamanda öğrenmek nasip olsun
Regl geldi tam da gununde
Aynen öyle, her şey neredeyse aynı gebelik belirtileriyle.Zaten her şeyi ona bağlıyorum çoğu aslında normal olan şeyler biz farkinda degildik belki bi yerde okudum artmış östrojen seviyesi filan diyor ne yazsam hamilelik belirtisi çıkıyor sanki☺
yaaaa hayrlisi olsun cnm
cnm akintilar değişiyor bence bazem adet bazen hamilelik belirtisi oluyorGünaydın hanımlar bata 6 gün kaldı su gibi akinti normal mi sizce
Tahmini bi hafta icinde en geç olursun cnmben progestana başladım 5 günlük adet olmak için sonra yeni tedavıye baslıcam progestan ıctıkten kac gun sonra adet olunur bılgınz var mı kızlar
Inallah yaaa yunurta gelişmiyor bi turlu cok direncliyaaaa hayrlisi olsun cnm
cnm akintilar değişiyor bence bazem adet bazen hamilelik belirtisi oluyor
Tahmini bi hafta icinde en geç olursun cnm
Olur insAllah cnmInallah yaaa yunurta gelişmiyor bi turlu cok direncli
Bugün doktora gideceğim kuzum bat 13 gösteriyor ama aşılama olcağından daha erken olurum hatta keşke olmasamDogru söylüyorsun bebebgim haklısın vallaay hayırlısı olsun ya yine umutlar diger aya kaldı yeni bat vermemissin ciceeeem
Kuzum sen oldun mu aşılama ne zamandır girmedim kaçırdım sanırımAy cok sevindim senin adina cok guzel yapmissinnnbosver benim kirmizilari kafan rahatlamıştır ya
benimde canim ya bi gün bile sasmiyo okadar takikdir kendisiiRegl geldi tam da gununde
Bomba gibiyim kalktim temizlikyapiyorum butun evi çıkardımLorik sen gece uyumuyosun, sabah erken kalkıyosun sanırım. Çok enerjiksin
Yok kuzum olmadim yarin gidicem basliycazKuzum sen oldun mu aşılama ne zamandır girmedim kaçırdım sanırım
Insalllllaaahhhbenimde canim ya bi gün bile sasmiyo okadar takikdir kendisiiinsallah bu ay asilaman tutar
Regl geldi tam da gununde
Çok sağol canım benim
Darısı en kısa zamanda tüm bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?