Günaydinn kizlaarinsallah hepinizin göbisii bebislee doludur bu ay yum'a son 6 gün kaldi bakalim.. o gecenlerde konusdugumuz jeli aldim N Nana Ana 4 tüp var icersinde.. gecen aylarda hergün iliski oluyodu nerdeyse tutmadi.. bu Ayda 19da Sabah iliski bide 21 yada 22 sinde Sabah iliski diye düsünüyorum sonra birakcam bide böyle denicem insallah bu ay böyle tutar kocise gIna geldi domates yiyip keciboynuzu icmekden
Eczaneden aldim canimm.. Yum günlerinde iliskiden 5dk önce kullaniyorsun canim spermlerin daha iyi ilerlemesini ve yaşamasını sagliyormus.. Bende ilk defa kullancam bakalimO jel nasıl kullanılıyor regl gelirse yine bende denemek istiyorum. Bide nerden aldın siteden mi eczaneden mi yani :)
Bat tarihi gecen ciceklerim bilgi veriniz?Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
@Mevayigit bat 12
@Nurov bat 13
@Bifincankahve bat 13
Fit mutlu anne bat 14
@Nigar93 bat 14
@Liyalayi bat 15
@Cena bat 16
L Loriklorik bat 16
@m_aslicim bat 16
@Benimdemelegimolsa bat 16
@Gonulmeyvesi bat 17
@Ahenfatma bat 17
@Serimeri bat 18
@Blackinfinity bat 18
@bocek345 bat 19
@Umutumut82 bat19
@Eslem91 bat 19
Artemissisipi bat 19
@LadyMorganas bat 19
icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
G Gulguzeli2019 bat 22
@Firstandlast bat 22
@Ggden bat 22
Venuseva bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@elifgulavsar bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@Deryakadir bat 4
@Andyou bat 4
eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Hosgeldin tatlım totemide Allahtan istiyoruz kelimesi degisik sadeceMerhabalar :) bende katılayım dedim aranızatotem bilmem ama tavafugm olur inşaAllah bu sayfa bat tarihi 6 Ekim
İnsallah vardır gebelik haberlerinizi bekliyorum ozamansaol canım aynen Rabbim acısını göstermesin kimsenin evladının biraz erken anne olmuş gibi gözüksemde herkesin biyolojik saati farkli bence tam zamanında olmuş kızım diyorum
1 yaşın lafımı olur aramızda
vala bi güzel uyumuşum uyandım yakın günaydın canım
ohh sefan olsun canım yabizim öyle fırsatımız hiç olmuyor maalesef
benim henüz hala kırmızılar gelmedi canım bu sabah kahverengi akıntım da gelmemiş bklm nolcak
mrb canım hg bu topik son batını beklemene vesile olur insAllah
Niye geldiki o yaaaaa
Canım hangisini aldın? bir resim atarmısın? birde kaca aldın? Eczanedenmi aldın?Günaydinn kizlaarinsallah hepinizin göbisii bebislee doludur bu ay yum'a son 6 gün kaldi bakalim.. o gecenlerde konusdugumuz jeli aldim N Nana Ana 4 tüp var icersinde.. gecen aylarda hergün iliski oluyodu nerdeyse tutmadi.. bu Ayda 19da Sabah iliski bide 21 yada 22 sinde Sabah iliski diye düsünüyorum sonra birakcam bide böyle denicem insallah bu ay böyle tutar kocise gIna geldi domates yiyip keciboynuzu icmekden
Gelesi varmisNiye geldiki o yaaaaa
eczaneden aldim canimm ama iste yurtdisindan türkiyede aynisi varmi bilmiyorumCanım hangisini aldın? bir resim atarmısın? birde kaca aldın? Eczanedenmi aldın?
var gbı duruyoEki Görüntüle 2308176 kizlar baya 4 var
Eki Görüntüle 2308176 kizlar baya 4 var
Inş cnm insyaaa çok güzel bir haber. İkinci çizgi görünüyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.
Eki Görüntüle 2308176 kizlar baya 4 var
insAllah cnmİnsallah vardır gebelik haberlerinizi bekliyorum ozaman
Kan ne zmn vericen canım bat günü müEki Görüntüle 2308176 kizlar baya 4 var
KeskkeeeSöyle geri gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?