Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet test sonuçları bayağı kötü evlilik arifesinde öğrendik, ayrılmaya kalktı ama ben onu hiç bir zaman yalnız bırakmadım
Ğaybı birtek Allahım bilir bakk senn testini yap eşini mutlu et hatta ben olsam eşim uyusa bile içm içime sıpmaz deger dersi. Kalk acile gidip kan testi yapalm yada nöbetçi eczane bulup test alalaım ne kaybederz ki zatennn sonuc değişmiyor aynı kalıyor

Ğaybı birtek Allahım bilir bakk senn testini yap eşini mutlu et hatta ben olsam eşim uyusa bile içm içime sıpmaz deger dersi. Kalk acile gidip kan testi yapalm yada nöbetçi eczane bulup test alalaım ne kaybederz ki zatennn sonuc değişmiyor aynı kalıyor
Orası da öyle aslında , Allah bir kere verdi ben düşük yaptım. Oda bi kere oldu bi daha olmazsa diye bayağı stresli valla napıcam bilmiyorum olmadı yarın eczaneye gidip ben kendim alıcam

Orası da öyle aslında , Allah bir kere verdi ben düşük yaptım. Oda bi kere oldu bi daha olmazsa diye bayağı stresli valla napıcam bilmiyorum olmadı yarın eczaneye gidip ben kendim alıcam
Yarn sabah ilk idrarla yap kuzmm inşaAllah vRdr ve o dr azckta olsa utansnnn ve inanki inşaAllah ki vardr sen al sabah yap hemn beklyom güzel haberini

İnşaAllah da kuzmm sen kaç yaşndasn bana abla dedin :) ilk defa biri bana abla dedi de değişk oldm

O seninde tatlılıgın noktalara odaklanınca karıstırmısım pardon 🤪
Agrı kesicide kesiyor regli iki gün önce baslamıstı regl senin degilmi?
Evet agri kesici normalde 1. Gun alirim yarisini . Ama yine de sakir sakir gelir🤨😂😂uyuyamazdim gece kalkip degostirirdim . Biraz acik oldu ama aferdersin🤭🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X