- 15 Mayıs 2019
- 2.982
- 3.823
- 53
Geçmişti canın yoğun değil az az geliyor işteAdetin geçmiş miydi ki canım? Garip bir şey bu anlattığın. Kanaman var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişti canın yoğun değil az az geliyor işteAdetin geçmiş miydi ki canım? Garip bir şey bu anlattığın. Kanaman var mı?
Canım zaten küçüktü ama farklı bişeydi yani anlaşılıyorduCanım ya arkadaşın gebeliği önceki aydanmış sanırım farketmemiş. Çünkü bu ay olsa en fazla 2mm boyunda olur ki öyle gözle görülür parça olması mümkün değil kanımca.![]()
Kuzu her şerde bi hayır iyiki öğrenmemiş olduğunu çünkü eminim çok üzülürdüm ama o doğum kontrol hapına keşke başlamasaydım sebebi o belkide 4 gün kullanmıştım bıraktım zatenGecmis olsun canım yaaa ne kadar güzel gebelik olusuyor en azındanbirdahaki aylarda düsmesin insallah tutunsun yavrun
![]()
Yahu öyle üşütmek mi olur hala kötüysen bir hastaneye git ihmal etme. Kanaman falan çok artarsa da git.Can bat 5 ti ama ben geç döllenmeden şüpeleniyodum ben hemen kan testi yaptrıdm 4. Gün ama ben geç yunurtladığımı biliyodum evet resmen kuyruklu bişeydi kan pıhtısı değildi et parçasıydı aniden sancım başladı ama sanki beni aynı amda 10 kişi bıçaklıyor ve birden kusmaya başladım sonra o et parçası denen şey geldi anneme anlatımca bu düşük dedi ama Allah biliyorya çok çok zordu gözlerime perde indi simsiyah oldu heryer yürüyemiyorumki birini ariyim ben deidm heralde üşüttüm
Kız ne biliyim hiç düşük felan yaşamadım yok kanamam pek yok ama iyim şuan yattım bütün gün hatta ben bunu anlatınca kocam direkt düşükmü yaptın acaba dedi ben yok canım falan oldum ama annem öyle diyince cidden netten da baktık düşük olumca noluyor diye aynılarını yaşadım birebirYahu öyle üşütmek mi olur hala kötüysen bir hastaneye git ihmal etme. Kanaman falan çok artarsa da git.
canım parçayı o an düşündüm prçeteye almayı ama kendimde olmadığım için alamadımZekta cnm öncelikle gecmis olsun
Eğer parça duruyosa onuda al durmuyosada dr git eğer düşük olduysa parça kalma ihtimalide var ve su anda gitcnm acile
Aksam saat 10 da sivi alimini durdurdum 12 de bi tane daha yapicam sizce degerlendiriyim mi bugunu anlayan var mi![]()
Anladım cnm Sen muhakkak gitdra parça düştü de ben çünkü parça kalma ihtimali varcanım parçayı o an düşündüm prçeteye almayı ama kendimde olmadığım için alamadım
Ben sana kullanma demistim hatırlıyormusun?Kuzu her şerde bi hayır iyiki öğrenmemiş olduğunu çünkü eminim çok üzülürdüm ama o doğum kontrol hapına keşke başlamasaydım sebebi o belkide 4 gün kullanmıştım bıraktım zaten
Ne biliyim valla gidincede bişey yapmıyolarmış pek bakalım eşim de gidelim diyo ama yarına giderizAnladım cnm Sen muhakkak gitdra parça düştü de ben çünkü parça kalma ihtimali var
Ahh evet nana evet sen bana dedin keşke dinleseydim keşke o hapı aldığım gün lekeler gelmeye başladı çünküBen sana kullanma demistim hatırlıyormusun?
Keske demen icin hatırlatmadım bebegimAhh evet nana evet sen bana dedin keşke dinleseydim keşke o hapı aldığım gün lekeler gelmeye başladı çünkü
Ayni benKeske demen icin hatırlatmadım bebegim
Sunu vurgulamak icin hatırlattım ki yine aynı hatayı yapıp aynı doktora gitme.
Sen kadınsın ve kendinde olan degisimleri en iyi sen bilirsin böyle ikilemde kaldıgın zamanlarda esinin veya doktorun lafıyla hareket etme
Biraz daha sabırlı olup bekle ve acilen doktorunu degistir balım
Nana gitmediğim doktor kalmadı ben artık gerçekten hastanelerden nefret eder oldum miğdem bulanıyor inanınki psikolojimi bozdular ben bi süre hastane önünden geçmek istemiyorum en azından bir kaç ay kocamda kötü oldu baya morali bozuldu ama nerden bilicektik diyor doktor zaten ultrasonda şüphelendi ama kanda çıkmadı onunda suçu yok gerçiKeske demen icin hatırlatmadım bebegim
Sunu vurgulamak icin hatırlattım ki yine aynı hatayı yapıp aynı doktora gitme.
Sen kadınsın ve kendinde olan degisimleri en iyi sen bilirsin böyle ikilemde kaldıgın zamanlarda esinin veya doktorun lafıyla hareket etme
Biraz daha sabırlı olup bekle ve acilen doktorunu degistir balım
Bu konuda seni cok taktir ettim cicegim evetAyni ben
Tesekkur ederimYükselme başlamış ama sanki pik değil değerlendirebilirsiniz ama yüksek şans![]()
Hangi ildeydin sen kuzumNana gitmediğim doktor kalmadı ben artık gerçekten hastanelerden nefret eder oldum miğdem bulanıyor inanınki psikolojimi bozdular ben bi süre hastane önünden geçmek istemiyorum en azından bir kaç ay kocamda kötü oldu baya morali bozuldu ama nerden bilicektik diyor doktor zaten ultrasonda şüphelendi ama kanda çıkmadı onunda suçu yok gerçi