Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep biz mi gidip alışcaz azıcıkta erkekler gelsin cnm 😁 oyy kuzum bnm agustos sonu oradaydım anca git gel işte işinden dolayı temelli gelmek imkansız anca anne baba ziyaretine artık inşallah cnm Bi daha ki sefere 😘
İnsallah geldiginde kismet olur kahve icmek ♥️ Antalya merkezdeyim ben 🤗

Midem bulaniyo anacim cinsim ben biraz 😂😂
Git ya bn burda mutfaga gitmemek icin can cekisiom yeminimi bozdum diyip kepek ekmeklerini kenara koyup o mis gibi citir bakkal ekmeginin arasima sogan domates ve peynir koymak istiorum ama yapmiorum cok yedirio kilo aldirio bna tutmus migdem bulanio dio ya cok incindim uykum kacti 😂😂😂😂😂

Git ya bn burda mutfaga gitmemek icin can cekisiom yeminimi bozdum diyip kepek ekmeklerini kenara koyup o mis gibi citir bakkal ekmeginin arasima sogan domates ve peynir koymak istiorum ama yapmiorum cok yedirio kilo aldirio bna tutmus migdem bulanio dio ya cok incindim uykum kacti 😂😂😂😂😂
Valla aksam kayinvalidem kuymak peyniri misir unu tereyagi gondermis trabzondan kuymak yaptik 1 ekmek yedim hic pisman degilim 😂😂😂

Yaaa oyuzden bunlari bulabilmek bile bi nimet ki bn normal bir aileden geldim bu adam eski usul nisanliyken hic caktirmanisti ewlendim gercek yuzu cikti resmen dolandirildim 😂😂 ama sewiom önce asik etti iste pis 😂
Ah o once asık etmeleri yokmu zatennnn🤣🤣🤣🤣 ne kadar güzel günlerdi❤️

Valla aksam kayinvalidem kuymak peyniri misir unu tereyagi gondermis trabzondan kuymak yaptik 1 ekmek yedim hic pisman degilim 😂😂😂
Ohaaa masallah tabi hormon hapi kullanmiosun guatirin kilo aldirmio yersin bnde yedim yedim simdi kilomu dusurmeye calisiom kisayimda bacak gobek g*t cikti acım bn su an meyve suyu fln icip acligimi dindiriom her odada biiki sise su var biliomusun cidden cok zor 😂😂😂

Ohaaa masallah tabi hormon hapi kullanmiosun guatirin kilo aldirmio yersin bnde yedim yedim simdi kilomu dusurmeye calisiom kisayimda bacak gobek g*t cikti acım bn su an meyve suyu fln icip acligimi dindiriom her odada biiki sise su var biliomusun cidden cok zor 😂😂😂
Allah kolaylik versin bebegim 3 ayda 22.5 kilo vermis biri olarak aslinda cok iyi anliyorum seni ama sicak ekmek mafediyo beni 😂😂

Oyyy kurban oldugum gebe kalda atmasanda olur sana annelik çok yakışacak yerim m seni ya aşka geldim sevgim kabardı gel öpeyim seni muahhh 😘😘 ne zaman istersen o zaman at kuzum sen ısrar yok
Le ben sana kurban olurum minnagam benim minik kurdum minikfilim hortumunu yedigimmmm gel bende öpecem 🤩😘😘😘😘😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚 söz verdim birkere atacam dediysem atarım insallah hepberaber gebe kalıp hepbirlikte atarız kimlikler ifsa olsada olur valla😅🤣🥰🤩🤩

Allah kolaylik versin bebegim 3 ayda 22.5 kilo vermis biri olarak aslinda cok iyi anliyorum seni ama sicak ekmek mafediyo beni 😂😂
Ay bnde kitir ekmegi susamli ekmegi sewiodum simdi ekmek yememek icin kndimi tutuorum ama surekli acikiom özellikle gece ya iki kiz kardesim var gun icinde yediklerinin hatti hesabi yok biri 2 cocuk dogurdu biri bekar abi yok bole sey tig gibiler kemikleri sayilio bn onlarin 3 de birini bile yemiom yediklerinin nasil oluo bi is anlamiom 🤔😔😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X