- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Madem ilgilenmiyorsun dogurma cocukda anne baba sefkatinden kicuk yasta mahrum olmasinBen de anlamıyorum çalışmayan veliler tam gün veriyor kreşe anaokuluna çocuk 5e kadar evde yok ohhh ne yaparsan yap benim arkadaşımda verdi 2 çocuğu küçüktü biri daha 2 yaşında, benimde kendime göre işlerim oluyor diyor hey allahım doğurmuşun bak artık bi zahmet
Yok kız 2 yıl ücretsiz izin alacağım inş, bebiş olsa rahatlayacağım da bekletiyor işte küçük sıpaİşiniz zor valla Rabbim yardımcınız olsun bide bebiş olursa iyice zorlancan
İyi geceler güzellikHadi kızçeler size doyum olmaz ben uyku alemine kaçıyorm, sizi de çok öpüyorum
Gel kız uykun açılırMaşallah kızlar sizeenerjiniz bol olsun ben yeni uyanıp namazı kıldım saf saf etrafa bakıyorum size maşallah
Ha sen iziYok kız 2 yıl ücretsiz izin alacağım inş, bebiş olsa rahatlayacağım da bekletiyor işte küçük sıpa
uyuyup uyaninca insan afedersin mallasiyorMaşallah kızlar sizeenerjiniz bol olsun ben yeni uyanıp namazı kıldım saf saf etrafa bakıyorum size maşallah
Gelecek gelecek annesi nazlı biraz ondanYok kız 2 yıl ücretsiz izin alacağım inş, bebiş olsa rahatlayacağım da bekletiyor işte küçük sıpa
Tamam canım dualarım sizinle eslem lorik ikilisiİyi geceler güzellikbana dua et yarın doktor randevum var
Belli belli ateşinde varBasim agriyorbenek o bebek degil
Allah razı olsun gülümTamam canım dualarım sizinle eslem lorik ikilisi
Bu enerjinizle sabah a kadar uçarızGel kız uykun açılır
Aynen ondan bi de ağladım ya böyle tam saf saf oldumHa sen izi
uyuyup uyaninca insan afedersin mallasiyor
Türkhava yollarına Hoşgeldiniz efenim şimdi uçuş zamanıBu enerjinizle sabah a kadar uçarız
Kemerler bağlandı Cuma gününe uçalım hamile olduğumu öğrenip gelelimTürkhava yollarına Hoşgeldiniz efenim şimdi uçuş zamanı
Kız bugün cuma değil miydi zaten beyin errorKemerler bağlandı Cuma gününe uçalım hamile olduğumu öğrenip gelelim
Önümüzdeki Cuma bir haftam kaldıKız bugün cuma değil miydi zaten beyin error
Ahhh ahh neler gecmedi yawrum bumu gecmicekAllah razi olsun caaannnnnnimmmg3cicek gibi durmuyor
Kotu dusunme gercekten rabbim hepimizi sınıo ole dusun uzme kndini cok ii anliorum seni , kiz kocan var sen varsin rabbim mutlulugunuzu bozmasin sagligini esirgemesin şükür de bekle dua edip olcak bir gun hepimizinÇok doğru söylüyorsun testin sonucunu da atmış biz hep veriyoruz sıfırı görüyoruz burda da sayıyı görünce bi tuha Oldum
Jeton yazdıktan sonra düştüÖnümüzdeki Cuma bir haftam kaldı
Çok şükür canım sağlımız yerinde doğru söylüyorsun. Hissediyorum bizimde bebeğimiz olacakKotu dusunme gercekten rabbim hepimizi sınıo ole dusun uzme kndini cok ii anliorum seni , kiz kocan var sen varsin rabbim mutlulugunuzu bozmasin sagligini esirgemesin şükür de bekle dua edip olcak bir gun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?