- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Anladım canım inşallah verirsin kilo yürüyüş falan da yap ben her sabah yürüyüş yapıyorum. Kilon kaç ki senin
Canım aynen böyle şeyler var benim yakın tanıdıgım ilk çocugu tüp bebekle oldu. Sonra birkaç ay sonra doğal yoldan hamile kaldı cidden allah verince önünde hiçbirşey durmuyor o yuzden sabırlı olmak lazımKizlar simdi internette bir haber okudum. Kadinin biri 8 yil cocuk tedavisi görmus ve 8 yil sonra tüp bebek tutup oğlu olmus. Oglu 6 aylikken nasilsa kendinden olmuyor diye 2.kez hamile kalmis 2.ogluda dogmus .simdi 2 oglu var biri 24 aylik digeri 11 aylikmiş. Simdide iyi korundugu halde 3.cocuga hamile kalmis.ne yapsam diye soruyor. Rabbim aratmadan bizede nasip etsin
Haklısın ben taktım taktım adetlerim gecikti hormonlarımda bir sorunda yok ona ragmen strsten adetim gecikti o yuzden bu ay adetimi bile takip etmicemNe kadae oyalansak da ayni kafamizin bi kosesine zimbalanmis
Anladım canım inş hemencecik verirsin belki benişte gelir o sıradaKuzum ben gectigimiz nisanda 102 kg dan 74kg ya düştüm spor ve diyetle. Sonrasinda ameliyat oldum 2 ay kalkmadan yattim.1 ay hergün serum yedim hastanede.sonrasindada hormon igneleri vuruldum bebiş icin. Simdi 85kg ya ciktim. Acil kilo vermem lazim.
Anladım canım inş hemencecik verirsin belki benişte gelir o sırada☺
DUSUNDUKCE KENDIMIZDE ZORLA BELIRTI CIKARTIYORUZ ORTAYA.Haklısın ben taktım taktım adetlerim gecikti hormonlarımda bir sorunda yok ona ragmen strsten adetim gecikti o yuzden bu ay adetimi bile takip etmicem ☺
Evet çok korkunçtu evden dışarı attı herkes kendini allah Korusun herkesiDEPREM OLDU COK KOTU SALLANDI ....
Butun bina asaagi indir ya esim uyuyordu akli cikti adamin ödu kptu yaEvet çok korkunçtu evden dışarı attı herkes kendini allah Korusun herkesi
Tamam canım teşekkür ederimHiç bişey olmaz zaten aşılamadan sonra ilişki öneriyorlar
İnşallah bebeğim evet ikinci aşılama cuma başlayım o zaman bakalım nasip sende mi aşılama canımCuma günü başlayıp deneyebilirsin bence bisey olmaz. Bizde 2 gün denedik doktor gün verdi zaten insallah olumlu olur bekliyoruz. ikinci denemen mi olcak aşılama.? Inşallah sıkı sıkı tutunur bu kez bebeğin
Aynen çok kötüydü eve giremedim hala korkudanButun bina asaagi indir ya esim uyuyordu akli cikti adamin ödu kptu ya
Biz şimdi girdik eveAynen çok kötüydü eve giremedim hala korkudan
AmiiinnnnnnGecmis olsun cicekleriiimmm Allah bizleri evlat sahibi yapmadan bir ömrü onlarla mutlu mesut yasamadan canımızı almasın insallahhh
Amin canım inşallahhhhGecmis olsun cicekleriiimmm Allah bizleri evlat sahibi yapmadan bir ömrü onlarla mutlu mesut yasamadan canımızı almasın insallahhh
Bende girdim mecbur tekim evde ondan korkuyor insanBiz şimdi girdik eve
Ayyyyyy cok kotuyduBende girdim mecbur tekim evde ondan korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?