Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım 27ydi bat ama yumurtlamaya göre 28 oluyor, 2 gün var yani. Bel ağrım var gelecek gibi regl, nasip artık. Çok yorgunum kız bu aralar, giriyorum son sayfaları okuyup yazıyorum arada sen nerelerdesn asıl
Ayy inşallah bebiştendir o ağrılar kuzucum regliyi çağırma pis kaka o gelmesin valla okuyorum burayı hep sohbet yok diye yazmıyorum iğnelerle uğraşıp duruyorum işte bnde bakalım takipteyim ama seni

Kadın doğuma kontrol için gttgimde kucağında bebeği genç bi kız vardı taş çatlasa 24. Bebegide 8 9 aylık kız eşiyle konuşurken duydum şimdide 3 aylık hamileymiş kontrole gelmiş sonra aynı gün belki 100kilon un ustu bi abla ama nasıl tuylenme var yüzünde belli hormonal bi sıkıntı var 2 yaşında çocuğu varmış veren allah veriyor yani her şekilde benim de hiç bu problemim yok görünürde ya olmazsa diyorum

2 saat yatmam mümkün değilki akşam biter yani valla spermler hızlı hemen gidiyorlarmıs canım yoksa kim ilişkiden sonra 2 saat yatıyorki duşa giriyor insanlar yıkıyor iyice yine hamile kalıyor belli olmuyor yani hem o kadar da takıp psikolojimi bozamam valla

Aynen öyle ne kadar kendimizi üzsekte allah ne zaman vericeğini biliyor o yuzden akısına bırakmak şazım

Valla kararsiz kaldim esimde içme bakalim bekle dedi fitille beraber antibiyotik kullanacagim icin cokta icime sinmiyor. Nasil rahat edersem oyle kullanayim dedim artik

Canım lahana kürünü bilmiyorumda soğan suyu yapsana

Canim lahana küründe bol miktarda sogan var. Bebis icin degilde hem kilo vermek hemde uzun süredir kullandigim ilaclarin etkisini vucuttan atmak icin kür yapicam. Ben yilda 2 sefer lahana kürü yapiyorum. hormon ilaclari cok sisirdi. Bu ay sadece kilo vermeye odaklanicam.

Anladım canım inşallah verirsin kilo yürüyüş falan da yap ben her sabah yürüyüş yapıyorum. Kilon kaç ki senin

Kizlar simdi internette bir haber okudum. Kadinin biri 8 yil cocuk tedavisi görmus ve 8 yil sonra tüp bebek tutup oğlu olmus. Oglu 6 aylikken nasilsa kendinden olmuyor diye 2.kez hamile kalmis 2.ogluda dogmus .simdi 2 oglu var biri 24 aylik digeri 11 aylikmiş. Simdide iyi korundugu halde 3.cocuga hamile kalmis.ne yapsam diye soruyor. Rabbim aratmadan bizede nasip etsin

Allllaaahiimmm ne guzel yaa durdu durdu bi an da acildi masallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…