Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl kullandın ne zamanları kaç gün değerlendirdin
Genelde adetten bi kaç gün sonra başlıyordum, regl düzenli sayılırdı ama bi kaç gün oynadığı için bazen testleri kullanmaya başladım, ilkinde olmadi 2 gün yapıp ara verip devam.etmistik galiba daha sonraki eşim çok yoğundu adet sonraki ilişki olmadi ovu pik oldu yine olmadi ertesi gün test siliklestigi gün ilişki oldu sadece sonrasında yine olmadi yani toplamda 1 ay boyunca sadece 1 kere ilişki oldu o da yumurtanın çatladığı gün ve hamile kalmıştım, tabi bilmeden eşime kızmıştım bu ay hiç degerlendiremedik boşuna geçti zaman diye ama öyle olamamis tabi :)

Aminnnnn aminnnn amin

Ey güzel Allah'ım hepsi onun mucizesi. Nelere kadir bak sen hiç olmaz dediğin anda sadece birgün ile kaldın. Allah kucağına almayı nasip etsin kuzum. Şuan elini açmış dua eden evlat isteyen kim varsa nasip etsin hayırlısını sağlıkla versin.

Amin insallah cnm Allahim büyük dualarımızı duyuyor
Önemli olan sabırla meleklerimizi beklemek. Kalbinizi ferah tutun. Nasıl ki Allah Meryem'e erkeksiz bir şekilde o meniyi verip bir anne yaptı. Biz de onun mucizelerine inanarak tevekkül edip ondan dileyeceğiz.Allah'ım şu dakika kim istiyorsa elini açmış ondan istiyorsa ne muradı varsa versin. Hepimiz bir nebze umut oluyoruz birbirimize

CİCEKLERİM BİR AYI DAHA GERİDE BIRAKTIK.
BU AY DEYİM YERİNDEYSE DÖKÜLDÜK.
FAKAT PES ETMEK YOK

ALLAH OL DİYENE KADAR
BİZLER İSTEMEKTEN VAZGECMEYECEGİZ

EKİM AYI CÜMLE BEBEK HASRETİYLE YANIP TUTSAN KARDESLERİME VE BANA UGUR GETİRSİN İNSALLAH DİLİYORUM
Gönlünüzü temiz tutun ve evladınızdan vazgecmeyin
HEPİNİZİ COK SEVİYORUM

Bende soğan kürü yaptım bu ay son 4 gün daha yapicam hadi insallah. Pcos icin kullanıyorum. Ve adet düzensizliği için. Tabi bir de bebiş icin

İsmini listede görmek isteyenler etiketleyin veya özelden batlarınızı bildirin Eylül ayını artık kaldırıyorum totemimizden Ekim umut olacak

Kizlar gunaydin mus mustlu gunler size bayadir giremiodum malum antalyaya gittim dun geldim anam öluom hava degisimi oldu bi carpti hava bide yer carpti asagadan akintim efsoo agzim burnumda akio oh mis bogazlarim parcalanio nolcak bilmiom 2 gun var adete nalet bide nezleden gecikirsem yandim adet olursam 2 gunu hastaneye gitcektim nasil gitcem onuda bilmiom cidden cok kotuyum ilacda icemiom nana limonla duruom caftım kaydi bi gittim hamis olan varsa hayirli olsun adet olanda kalbine huzun vermesin nasipden öte yok birgun bizde minigimizin kokusuyla cenneti yasicaz ay evimi sizi herseyi özledim heryerim delik desik antalya acayip sicak ve sivri sinek dolu kurban olam ankarama soguk ayasi bile bi baska

O hikayeyi ben de okıdum evet.
Benim de onun gibi olmuş gebeliğim. Hatta komık olan 35. Gün kan testinde bile çıkmadı gebeliğim, gayet kan verdiğim gün ovuden 9-10 gün sonraymış, yani bunları hep gebeliği 5. Haftasında öğrendik, ultrasondaki boyutlarından hesap ettik. Sat a göre değil yani.
Son adet tarihime göre oğlum 42+3 de doğdu zaten. Ama aslında 41+3 dü.
Kan testi nwgatif çıkınca da adet söktürücü ilaç kullanmıştım bi hafta daha. 42. Gün olup da hala adet olmayınca idrar testşnde öğrendim, o da sabah testi yapıp unuttum banyoda, tam işe giderken çöpe atıyım diye bi aldım çift çizgi
Çocuk çok şükür babasının kopyası da kafalarda soru işaretş yok

30 Ekim .

Nasip olunca her türlü oluyor işte ama o geçen seneydi malesef bebeğimi 5 aylıkken kaybettim, şimdi yeniden istiyoruz bakalım kısmet, Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah

Bende soğan kürü yaptım bu ay son 4 gün daha yapicam hadi insallah. Pcos icin kullanıyorum. Ve adet düzensizliği için. Tabi bir de bebiş icin
Aspir yagi setini denedin mi pcos için birebir, pcos olupta kullanıp gebe kalan çok gördüm, bende adet düzensizliği için kullandım ve banada faydali oldu :)

Ne güzel supriz olmus resmen :) benim 2 gebeligimde de sat a gore bakılmadı, geç döllenme olmuştu birinde 5 gün diğerinde 10 gün fark ediyordu, içerde neler oluyor bilemiyoruz cidden, belli zamanları değerlendiriyoruz ve gerisi Allaha kalmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…