- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Genelde adetten bi kaç gün sonra başlıyordum, regl düzenli sayılırdı ama bi kaç gün oynadığı için bazen testleri kullanmaya başladım, ilkinde olmadi 2 gün yapıp ara verip devam.etmistik galiba daha sonraki eşim çok yoğundu adet sonraki ilişki olmadi ovu pik oldu yine olmadi ertesi gün test siliklestigi gün ilişki oldu sadece sonrasında yine olmadi yani toplamda 1 ay boyunca sadece 1 kere ilişki oldu o da yumurtanın çatladığı gün ve hamile kalmıştım, tabi bilmeden eşime kızmıştım bu ay hiç degerlendiremedik boşuna geçti zaman diye ama öyle olamamis tabi :)Nasıl kullandın ne zamanları kaç gün değerlendirdin
Aminnnnn aminnnn aminGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
guzelgunler2019 bat 27
@Hilalkk21 bat 27
M meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@Feminas bat 1
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@aog0701 bat 3
@Deryakadir bat 4
Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
A Antoryum123 bat 13
@Loriklorik bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@bi prenses annesi bat 20
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
Gelbemucizem bat 23
@Sibelll16 bat 26
@Dostumdostum bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Icebergsss bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@beren20 bat 24 E
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Dorothyy bat 26 E
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Ey güzel Allah'ım hepsi onun mucizesi. Nelere kadir bak sen hiç olmaz dediğin anda sadece birgün ile kaldın. Allah kucağına almayı nasip etsin kuzum. Şuan elini açmış dua eden evlat isteyen kim varsa nasip etsin hayırlısını sağlıkla versin.Genelde adetten bi kaç gün sonra başlıyordum, regl düzenli sayılırdı ama bi kaç gün oynadığı için bazen testleri kullanmaya başladım, ilkinde olmadi 2 gün yapıp ara verip devam.etmistik galiba daha sonraki eşim çok yoğundu adet sonraki ilişki olmadi ovu pik oldu yine olmadi ertesi gün test siliklestigi gün ilişki oldu sadece sonrasında yine olmadi yani toplamda 1 ay boyunca sadece 1 kere ilişki oldu o da yumurtanın çatladığı gün ve hamile kalmıştım, tabi bilmeden eşime kızmıştım bu ay hiç degerlendiremedik boşuna geçti zaman diye ama öyle olamamis tabi :)
Lem yelîd velem yûled. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah . Sizinle birlikte bana da nasip etsin inşallahTotem GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİZ
Canımsın heyecandan yazamamış bile.Gebeyik Gebeyik
Amin insallah cnmLem yelîd velem yûled. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah . Sizinle birlikte bana da nasip etsin inşallahbenden de evrene mesaj ( gebeyim, gebeyim, gebeyim)
Önemli olan sabırla meleklerimizi beklemek. Kalbinizi ferah tutun. Nasıl ki Allah Meryem'e erkeksiz bir şekilde o meniyi verip bir anne yaptı. Biz de onun mucizelerine inanarak tevekkül edip ondan dileyeceğiz.Allah'ım şu dakika kim istiyorsa elini açmış ondan istiyorsa ne muradı varsa versin. Hepimiz bir nebze umut oluyoruz birbirimizeAmin insallah cnmAllahim büyük dualarımızı duyuyor
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
❤ Totem ❤
Eylül
guzelgunler2019 bat 27
@Hilalkk21 bat 27
M meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@Feminas bat 1
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@aog0701 bat 3
@Deryakadir bat 4
Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
A Antoryum123 bat 13
@Loriklorik bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
Gelbemucizem bat 23
@Sibelll16 bat 26
@Dostumdostum bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Icebergsss bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@beren20 bat 24 E
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Dorothyy bat 26 E
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Bende soğan kürü yaptım bu ay son 4 gün daha yapicam hadi insallah. Pcos icin kullanıyorum. Ve adet düzensizliği için. Tabi bir de bebiş icinO ikilem cook zor cidden sizde birde eş stresi var üstüne, insan istiyor tabi olsun hemen sanki zaman boşa geçiyormuş gibi geliyor ama işte bizim istediğimiz gibi olmuyorki çoğu zaman herşey en iyisi yapabilirsen sakin kalmak, bu arada yeni bir hamile hikayesi okudum ovu zamanında 3 4 gün önce birliktelik olmus sonra eşi yurtdışına cıkmış ve hamile olduğunu öğrenmiş yani olacağı varsa oluyor işte:) bende hayit otu suyu kullanıyorum ama strese fayda sağlıyor mu bilmiyorum :)
Benim geçti geçtii 30unda geldiKizlar ve evet Eylülünde son güne geldik
Batlari gecen kizlar varmi bi haberler??
guzelgunler2019
@Hilalkk21
M meryem6yrr
@Elif Colak53
Hadi bize Eylülün son güzel haberlerini verinn
İsmini listede görmek isteyenler etiketleyin veya özelden batlarınızı bildirin Eylül ayını artık kaldırıyorum totemimizdenGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
❤ Totem ❤
Eylül
guzelgunler2019 bat 27
@Hilalkk21 bat 27
M meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@Feminas bat 1
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@aog0701 bat 3
@Deryakadir bat 4
Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
A Antoryum123 bat 13
@Loriklorik bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
Gelbemucizem bat 23
@Sibelll16 bat 26
@Dostumdostum bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Icebergsss bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@beren20 bat 24 E
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Dorothyy bat 26 E
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Çorum özel hastane şehir olarak fark ediyor canımHangi hastane neden o kadar ucuz
Hic asilamaya baslayalim dedi adeti bekliom gebelik olmazsa asilama yapcazCanım doktor ne dedi sana. Bende aynı dertten muzdaribim hiçbir problem yokken hamile kalamıyorum
O hikayeyi ben de okıdum evet.O ikilem cook zor cidden sizde birde eş stresi var üstüne, insan istiyor tabi olsun hemen sanki zaman boşa geçiyormuş gibi geliyor ama işte bizim istediğimiz gibi olmuyorki çoğu zaman herşey en iyisi yapabilirsen sakin kalmak, bu arada yeni bir hamile hikayesi okudum ovu zamanında 3 4 gün önce birliktelik olmus sonra eşi yurtdışına cıkmış ve hamile olduğunu öğrenmiş yani olacağı varsa oluyor işte:) bende hayit otu suyu kullanıyorum ama strese fayda sağlıyor mu bilmiyorum :)
30 Ekim .CİCEKLERİM BİR AYI DAHA GERİDE BIRAKTIK.
BU AY DEYİM YERİNDEYSE DÖKÜLDÜK.
FAKAT PES ETMEK YOK
ALLAH OL DİYENE KADAR
BİZLER İSTEMEKTEN VAZGECMEYECEGİZ
EKİM AYI CÜMLE BEBEK HASRETİYLE YANIP TUTSAN KARDESLERİME VE BANA UGUR GETİRSİN İNSALLAH DİLİYORUM
Gönlünüzü temiz tutun ve evladınızdan vazgecmeyin♥
HEPİNİZİ COK SEVİYORUM❤ ♥
Nasip olunca her türlü oluyor işte ama o geçen seneydi malesef bebeğimi 5 aylıkken kaybettim, şimdi yeniden istiyoruz bakalım kısmet, Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallahEy güzel Allah'ım hepsi onun mucizesi. Nelere kadir bak sen hiç olmaz dediğin anda sadece birgün ile kaldın. Allah kucağına almayı nasip etsin kuzum. Şuan elini açmış dua eden evlat isteyen kim varsa nasip etsin hayırlısını sağlıkla versin.
Aspir yagi setini denedin mi pcos için birebir, pcos olupta kullanıp gebe kalan çok gördüm, bende adet düzensizliği için kullandım ve banada faydali oldu :)Bende soğan kürü yaptım bu ay son 4 gün daha yapicam hadi insallah. Pcos icin kullanıyorum. Ve adet düzensizliği için. Tabi bir de bebiş icin
O hikayeyi ben de okıdum evet.
Benim de onun gibi olmuş gebeliğim. Hatta komık olan 35. Gün kan testinde bile çıkmadı gebeliğim, gayet kan verdiğim gün ovuden 9-10 gün sonraymış, yani bunları hep gebeliği 5. Haftasında öğrendik, ultrasondaki boyutlarından hesap ettik. Sat a göre değil yani.
Son adet tarihime göre oğlum 42+3 de doğdu zaten. Ama aslında 41+3 dü.
Kan testi nwgatif çıkınca da adet söktürücü ilaç kullanmıştım bi hafta daha. 42. Gün olup da hala adet olmayınca idrar testşnde öğrendim, o da sabah testi yapıp unuttum banyoda, tam işe giderken çöpe atıyım diye bi aldım çift çizgi
Çocuk çok şükür babasının kopyası da kafalarda soru işaretş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?