- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Oy canım benim amiiiinnnnnnnn çok tatlısınCİCEKLERİM BİR AYI DAHA GERİDE BIRAKTIK.
BU AY DEYİM YERİNDEYSE DÖKÜLDÜK.
FAKAT PES ETMEK YOK
ALLAH OL DİYENE KADAR
BİZLER İSTEMEKTEN VAZGECMEYECEGİZ
EKİM AYI CÜMLE BEBEK HASRETİYLE YANIP TUTSAN KARDESLERİME VE BANA UGUR GETİRSİN İNSALLAH DİLİYORUM
Gönlünüzü temiz tutun ve evladınızdan vazgecmeyin♥
HEPİNİZİ COK SEVİYORUM❤ ♥
İyi yaptın canım toparlan tabi ölüm değil ya inşallah kucaklarımız bebişlerle dolarKızlar günaydın. Dün biliyorsunuz biraz üzgündüm . Çok şükür yeni güne mutlu uyandım azıcıkta karın ağrılıbugün tekrar doktora gitsem mi bilmiyorum kan sonuçlarım çıktı hepsi normal. Dün başka bi doktora gittim doktor için internette iyi yorumlar okudum. Sizce bugün tekrar gidip rica mı etsem yumurta takibini yapar mı? Hiç daha önce yapılmadı tesadüfen gittiğim bi doktorda yumurtan gelişmiş olduğunu öğrendim bir kere ancak o ay ben ovulasyon testinde piki görmüştüm teste göre yumurtam 3-4 gün önce çatlamıştı. Ama doktor testin aksine yeni çatlıycanı çatlatma iğnesi yapmamasıgerektiğini söyledi iğneyi yaptırdım ama olmadı. Sizce ne yapmalıyım hakkınızı helal edin çok uzun yazdım
Doktordan iyi enerji aldım bişeyleri atlamışım gibi geliyorİyi yaptın canım toparlan tabi ölüm değil ya inşallah kucaklarımız bebişlerle dolarDoktor konusuna gelince hiçbir fikrim Yok ben anlamıyorum yumurta takibi felan bana kalsa gitme gittikçe birşeylerle uğraştıkça bebek için insan daha çok stres oluyor tabi yine de sen bilirsin
Neyi meselaDoktordan iyi enerji aldım bişeyleri atlamışım gibi geliyor
benim daha onceki testlerimde piki cok zor yakaladm bu ay hemen pik oldu hayrlisi bklm değişebilir bence takip et senAmin inşallah canım ben daha önce aldım hep 16-17. Gün pik yakaladım
günaydın cnm hg gecmis olsun iyilesirsin hemen insAllah adet olmqz da guzel haber alırsın umarımKizlar gunaydin mus mustlu gunler size bayadir giremiodum malum antalyaya gittim dun geldim anam öluom hava degisimi oldu bi carpti hava bide yer carpti asagadan akintim efsoo agzim burnumda akio oh mis bogazlarim parcalanio nolcak bilmiom 2 gun var adete nalet bide nezleden gecikirsem yandim adet olursam 2 gunu hastaneye gitcektim nasil gitcem onuda bilmiom cidden cok kotuyum ilacda icemiom nana limonla duruom caftım kaydi bi gittim hamis olan varsa hayirli olsun adet olanda kalbine huzun vermesin nasipden öte yok birgun bizde minigimizin kokusuyla cenneti yasicaz ay evimi sizi herseyi özledim heryerim delik desik antalya acayip sicak ve sivri sinek dolukurban olam ankarama soguk ayasi bile bi baska
cnm stres yqsayacaksan gitme ama bence git dene sansini bi kereKızlar günaydın. Dün biliyorsunuz biraz üzgündüm . Çok şükür yeni güne mutlu uyandım azıcıkta karın ağrılıbugün tekrar doktora gitsem mi bilmiyorum kan sonuçlarım çıktı hepsi normal. Dün başka bi doktora gittim doktor için internette iyi yorumlar okudum. Sizce bugün tekrar gidip rica mı etsem yumurta takibini yapar mı? Hiç daha önce yapılmadı tesadüfen gittiğim bi doktorda yumurtan gelişmiş olduğunu öğrendim bir kere ancak o ay ben ovulasyon testinde piki görmüştüm teste göre yumurtam 3-4 gün önce çatlamıştı. Ama doktor testin aksine yeni çatlıycanı çatlatma iğnesi yapmamasıgerektiğini söyledi iğneyi yaptırdım ama olmadı. Sizce ne yapmalıyım hakkınızı helal edin çok uzun yazdım
Çorum özel hastane şehir olarak fark ediyor canım
Adetin kaçıncı günü canım bugünKuzular pazartesi yani dün icin doktora randevu almistim son anda iptal ettim. Artik 3 yildir doktoruma güvenimde kalmadi.bu önümüzdeki 2 ay sadece ovulasyon testiyle yumurtlamami takip edip regli döngümü ve 3 yil boyuncaki bütün tedavimi yazip başka bir hastaneye gidip doktorla acikca konusucam. Eger senin cocugun olmasi imkansiz derseler en azindan umudumu keserim.belirsizlikten biktim. Bugun reglim devam ediyor.ovulasyon testi yapmaya başladım.koyulasmaya baslamis acaba yine regliykenmi yumurtlicam.Eki Görüntüle 2540971
Aynen Allah korusunEvet oyleymis yamazallah cocugun bi yerinde leke meke kalirmis aman neyse bu konulara girmeyek
ben iste ogluma gebe kaldigim ay gebe olmasam 35 de adet olacakmisim.Ne güzel supriz olmus resmen :) benim 2 gebeligimde de sat a gore bakılmadı, geç döllenme olmuştu birinde 5 gün diğerinde 10 gün fark ediyordu, içerde neler oluyor bilemiyoruz cidden, belli zamanları değerlendiriyoruz ve gerisi Allaha kalmış
birazcik yuksek cikmis canim, hayit otu hapi fln önerir belki doktorun?Kızlarr tüp bebek için görüştüğümüz doktor ca 19.9 ve prolaktin testlerini istedi yaptırdım sonucu ekliyorum bakar mısınız.?
Prolaktin için bisey demedi doktor ca 19.9 için biraz sınırda deyip dahiliye ye yönlendirdi
birazcik yuksek cikmis canim, hayit otu hapi fln önerir belki doktorun?
sadece prolaktin gördüm canim test sonucunda?Hangi değer için.? Dahiliye bölümüne gidicem bi bakalım ne diycekler
sadece prolaktin gördüm canim test sonucunda?
fsh -lh ve prolaktin degerlerini düzenliyomus da hayit otu hapi.. Ben prolaktin yaptiramadim, alman doktorlariyla kastiramicam daha fazla, o sebeple hayit otuna basladim, son 2 aydir gögüslerim cok büyüdü..
zaten 1 sene oldu emzirmeyi birakali daha süt 4 ay önce gitmisti tamamen, Ben prolaktinden süpheleniyorum isin dogrusu.
Hayita bel bagladim bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?