Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet evet, ben de öyle hesaplamıştım.
Öyle hesaplayıp şok olmuştum, çünkü makinaya göre olan tahmini ovu tarihinde ilişki olmamıştı. O tarihten 3 gün önce falan en son ilişki olmuştu. Biz de o sebeple inanamamıştık

Günaydın kızlar rüyamda kırmızıları görüyordum umarım tersi çıkar
Günaydın, tersi çıkar inş ben de hamileyken görmüştüm kan. Annemde beni görmüş dün diyor ki rüyamda kızın oluyordu, hamile sanıyor galiba ağzımı arıyor yazık bilmiyor ki adetliyim

Günaydın, tersi çıkar inş ben de hamileyken görmüştüm kan. Annemde beni görmüş dün diyor ki rüyamda kızın oluyordu, hamile sanıyor galiba ağzımı arıyor yazık bilmiyor ki adetliyim
Gerçekten mi annene söylememiş misin adetli olduğunu hayırlısı olsun canım ya inşallah hamileyimdir

Herşey nasip kısmet işte :) işler nasıl yürüyor içerde tam bilemiyoruz malesef :) olsunda ama nasıl olursa olsun

Canım tüm belirtilerim adetle aynı olunca pek ümidim yok bide yumurtlamaya göre bat a 2 olması gerekiyor olsa çıkar diye düşündüm bilmiyorum ki Allahtan ümit kesilmez tabi yinede
Bazisinin adetten 10 gün sonra çıkıyor bazisinin 20 gün, yani hiç belli olmuyor

Bu ay cidden hiç umrumda değil nedense 2 günde bir olacak şekilde birliktelik yaşayıp gerisini birakicam.git gide isteksizlesiyor insan 1 ay tüm belirtiler varken hamile değildim geçen ay da hiç belirti yoktu hamile değildim eskiler yumurtlama takibi yapmadan hamile kalıyordu diyorum icimden de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…