- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Evet evet, ben de öyle hesaplamıştım.Aslında makinalar 28 güne gore direk hesaplıyor herhalde çünkü sat a gore 10 gün farkediyordu benim o zaman adet düzensizliği vardı ve ilişki tarihini girerek hamilelik hesapladigimda doktorun dediği tarih ile doğru çıkıyordu yani düzeltilmiş hali ile yanı karışık biraz ama makinalardaki genelde dogru oluyor:)
Günaydın, tersi çıkar inş ben de hamileyken görmüştüm kan. Annemde beni görmüş dün diyor ki rüyamda kızın oluyordu, hamile sanıyor galiba ağzımı arıyor yazık bilmiyor ki adetliyimGünaydın kızlar rüyamda kırmızıları görüyordum umarım tersi çıkar
Gerçekten mi annene söylememiş misin adetli olduğunuGünaydın, tersi çıkar inş ben de hamileyken görmüştüm kan. Annemde beni görmüş dün diyor ki rüyamda kızın oluyordu, hamile sanıyor galiba ağzımı arıyor yazık bilmiyor ki adetliyim
inşallah ya benim de Cuma günü bat inşallah hamişizdirBende totem yapiorum yarin adet gunum.
GEBEYİM GEBESİN GEBEYİZ !!!
MUTLUYUM MUTLUSUN MUTLUYUZ !!!
MELEGIM VAR MELEGIN VAR MELEGIMIZ VAR !!!
ANNEYIM ANNESIN ANNEYİZ !!!
Dun onu dusunerek yapmadik bise rahat durduk1 gün arayla ilişki olabilir bence çatlayınca da olur hergünde sperm kalitesi düşer bence
Aşılamadan sonra her 2 ihtimalde hazırım ama bu sefer umutluyum ya inşallah olacakAman boswr o zmn olan streslede oluo stressizde ama iki ihtimalede hazirlikli olki cok uzme kndini ama cok sewinebilirsin
Herşey nasip kısmet işte :) işler nasıl yürüyor içerde tam bilemiyoruz malesef :) olsunda ama nasıl olursa olsunEvet evet, ben de öyle hesaplamıştım.
Öyle hesaplayıp şok olmuştum, çünkü makinaya göre olan tahmini ovu tarihinde ilişki olmamıştı. O tarihten 3 gün önce falan en son ilişki olmuştu. Biz de o sebeple inanamamıştık
Söylemedim kız direkt sormadı çünküGerçekten mi annene söylememiş misin adetli olduğunuhayırlısı olsun canım ya inşallah hamileyimdir
Bazisinin adetten 10 gün sonra çıkıyor bazisinin 20 gün, yani hiç belli olmuyorCanım tüm belirtilerim adetle aynı olunca pek ümidim yok bide yumurtlamaya göre bat a 2 olması gerekiyor olsa çıkar diye düşündüm bilmiyorum ki Allahtan ümit kesilmez tabi yinede
8.günü pik yapmış benceAdetin 12. Günü kızlar bugün ovu testim tekrar koyulasacak mi merak ettim ama hala silik
8.günü pik yapmış bence
Insallah rabbim guzel haberleri bollastirir bu ayAşılamadan sonra her 2 ihtimalde hazırım ama bu sefer umutluyum ya inşallah olacak
Insallah kuzummmmmİnşall
inşallah ya benim de Cuma günü bat inşallah hamişizdir
Amin amin inşallah cnm birbirimize bol bol dua ederek kavuş az inşallah baby lerimizeInsallah rabbim guzel haberleri bollastirir bu aycok isterim bole bkleyenlerin kalbine nur duşsun
Ne haldesin siradaki hamisGunaydin hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?