• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok üzüldüm ama biryandanda saglıksız bir bebek olmasındansa senin adına sevindim gülüm insallah daha saglıklı bir bebegin olur birdahaki ay yine gebeligini bildirirsin bizlere buralardan insallah🤲🤲
Tedavi uygulamaya basladılarmı peki?
Valla suan bisey yok adetten sonra gel dedigi icin cokta bilgim yok ne yapilmasi lazim bilmiyorum . Insallah saglikli hayirlisi olsun bidaki ay

Kızıma hamile kalmadan 2 kere yaşamıştım. Yumurta dölleniyor ama vücudumuz en sağlıklı embriyoyu büyütmeye kurulu olduğu için sorunlu olanı atmasına kimyasal gebelik deniyor. Sadece yumurtamız döllenmiş ama sağlıklı bir hamilelik olmayacağı için regl ile atılıyor vücuttan.
Hmm anladım bunu fatk ediyomuzki biz 🙄

Valla suan bisey yok adetten sonra gel dedigi icin cokta bilgim yok ne yapilmasi lazim bilmiyorum . Insallah saglikli hayirlisi olsun bidaki ay
Farklı bir doktora görünmeyi düsünüyormusun canım belki simdiden tedaviye baslasan iyi olacaktır ve insallah ah🤲🤲

Hmm anladım bunu fatk ediyomuzki biz 🙄

Çoğu zaman bu döngü 2adet tarihi arasında olduğundan farketmiyoruz. Ya da bir kaç gün adet gecikince farkediyoruz. Ama genellikle farketmiyoruz. Vücudumuz en doğru yumurta ve spermi bulana kadar bu böyle gidiyor. O yüzden bu ayda olmadı diyerek üzülüyoruz elde değil ama belkide sorunlu gebelikten Allah tarafından korunuyoruz ve buna üzülüyoruz. Ama kalp dinlemiyor tabi

Yok canim bi adet oluyimda ogrencem 🙏 esim konusmus gelince vitamin beslenme anlaticam herseyi demis bakalim artik bian once olsam rahatlicamda hicte adet olcakmisim gibi bi his yok
Anladım tatlım hayırlısıyla gelsin bebisin insallah🤲 Bir baktın hamilesin🤩

Çoğu zaman bu döngü 2adet tarihi arasında olduğundan farketmiyoruz. Ya da bir kaç gün adet gecikince farkediyoruz. Ama genellikle farketmiyoruz. Vücudumuz en doğru yumurta ve spermi bulana kadar bu böyle gidiyor. O yüzden bu ayda olmadı diyerek üzülüyoruz elde değil ama belkide sorunlu gebelikten Allah tarafından korunuyoruz ve buna üzülüyoruz. Ama kalp dinlemiyor tabi
Kadın olarak nekadar mucizevi şeyler yaşıyoruz 😍 çok şükür herşeye

Sorma benimki de kız istiyor, aslında olacaktı bir kız kardeşi ama nasibi yokmuş o yavrumun şimdi ne olursa olsun sağlıklı olsun diyorum hep diyordum ama şimdi aklımdan bile geçiremiyorum aksini..

Zaten ilk cocugu kendimize 2. Cocugu ilk dogan icin yapiyoruz. Hergece dua ediyorun ogluma saglikli sihatli kardes nasip et diye.

Kadın olarak nekadar mucizevi şeyler yaşıyoruz 😍 çok şükür herşeye
Amin herşeyde vardır bir hayır deyip yola devam edicez. Doğum sigortamın bitmesine 2 ay kaldığı için bugün ovülasyon testi sipariş ettim yine buradan edindiğim bilgilerle instagramdan hamile bir bayandan aldım. Umarım beceririm

Yok canim bi adet oluyimda ogrencem 🙏 esim konusmus gelince vitamin beslenme anlaticam herseyi demis bakalim artik bian once olsam rahatlicamda hicte adet olcakmisim gibi bi his yok
Benimde geçen seneki hamileligim sadece 1 ilişkiden olmuştu, belli olmaz belkide tutar seninkide :)

Beni kocis goturdu hastaneye agladi hastane kantininde ben yanindayim diye dedim yanimdasin tabi tek yapmadim babasi var en azindan 😂😂 gece uyuyamadim 4-5 e kadar beyfendi top patlasa uyanmaz yarim saatte bi kalkip beni kontrol etti karnimi opuyo adi simdilik fasulye 😂😂
Oyyy çook tatli amaa yaa 😍😍😍

Kizlar benim akintim iyice kahverengi gelmeye basladi yarin kirmizilari görürüm.. Ovutestide cok silik cikiyor yani bu ayda olmadi.. Normalde bi sonraki bat 31 ekim ama bu gelen yum da eşimin yaninda olmicam onun icin N Nana Ana tatlim sen beni dogrudan 26 kasım diye ekle 💕💕💕 herseyde vardir bi hayir diyorum eger kasimdada olmazsa zaten tedaviye baslicaz 😇😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X