- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
İnsallah bu ay bebisler yoksa regglerimiz düzelir kuzumBenimde öyle oldu hatırlıyorum senin durumunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah bu ay bebisler yoksa regglerimiz düzelir kuzumBenimde öyle oldu hatırlıyorum senin durumunu
Valla suan bisey yok adetten sonra gel dedigi icin cokta bilgim yok ne yapilmasi lazim bilmiyorum . Insallah saglikli hayirlisi olsun bidaki ayCok üzüldüm ama biryandanda saglıksız bir bebek olmasındansa senin adına sevindim gülüm insallah daha saglıklı bir bebegin olur birdahaki ay yine gebeligini bildirirsin bizlere buralardan insallah
Tedavi uygulamaya basladılarmı peki?
AY hadi inşallah kuzum rabbim güldürsün yüzünüüüüüHenüz değil kuzu Allah söyletmiş olsuntüp bebek transferim olacak cumartesi günü nasipse cnm
![]()
Hmm anladım bunu fatk ediyomuzki bizKızıma hamile kalmadan 2 kere yaşamıştım. Yumurta dölleniyor ama vücudumuz en sağlıklı embriyoyu büyütmeye kurulu olduğu için sorunlu olanı atmasına kimyasal gebelik deniyor. Sadece yumurtamız döllenmiş ama sağlıklı bir hamilelik olmayacağı için regl ile atılıyor vücuttan.
Farklı bir doktora görünmeyi düsünüyormusun canım belki simdiden tedaviye baslasan iyi olacaktır ve insallah ahValla suan bisey yok adetten sonra gel dedigi icin cokta bilgim yok ne yapilmasi lazim bilmiyorum . Insallah saglikli hayirlisi olsun bidaki ay
Hmm anladım bunu fatk ediyomuzki biz![]()
Yok canim bi adet oluyimda ogrencemFarklı bir doktora görünmeyi düsünüyormusun canım belki simdiden tedaviye baslasan iyi olacaktır ve insallah ah![]()
Anladım tatlım hayırlısıyla gelsin bebisin insallahYok canim bi adet oluyimda ogrencemesim konusmus gelince vitamin beslenme anlaticam herseyi demis bakalim artik bian once olsam rahatlicamda hicte adet olcakmisim gibi bi his yok
Ayy insallah hepimizAnladım tatlım hayırlısıyla gelsin bebisin insallahBir baktın hamilesin
![]()
Kadın olarak nekadar mucizevi şeyler yaşıyoruzÇoğu zaman bu döngü 2adet tarihi arasında olduğundan farketmiyoruz. Ya da bir kaç gün adet gecikince farkediyoruz. Ama genellikle farketmiyoruz. Vücudumuz en doğru yumurta ve spermi bulana kadar bu böyle gidiyor. O yüzden bu ayda olmadı diyerek üzülüyoruz elde değil ama belkide sorunlu gebelikten Allah tarafından korunuyoruz ve buna üzülüyoruz. Ama kalp dinlemiyor tabi
Amin kuzum Allah razı olsunAY hadi inşallah kuzum rabbim güldürsün yüzünüüüüü❤❤
Aynen öyle hayır birde herkesin içinde soruyorlar ne diceğini şaşırıyorsunOlursa söylerim merak etmeyin deseydinsanki olunca saklıyoruz, ne meraklı insanlar
Sorma benimki de kız istiyor, aslında olacaktı bir kız kardeşi ama nasibi yokmuş o yavrumun şimdi ne olursa olsun sağlıklı olsun diyorum hep diyordum ama şimdi aklımdan bile geçiremiyorum aksini..
Amin herşeyde vardır bir hayır deyip yola devam edicez. Doğum sigortamın bitmesine 2 ay kaldığı için bugün ovülasyon testi sipariş ettim yine buradan edindiğim bilgilerle instagramdan hamile bir bayandan aldım. Umarım beceririmKadın olarak nekadar mucizevi şeyler yaşıyoruzçok şükür herşeye
Benimde geçen seneki hamileligim sadece 1 ilişkiden olmuştu, belli olmaz belkide tutar seninkide :)Yok canim bi adet oluyimda ogrencemesim konusmus gelince vitamin beslenme anlaticam herseyi demis bakalim artik bian once olsam rahatlicamda hicte adet olcakmisim gibi bi his yok
Aminnn insallah canimmSöyledim ben canım kızıma verdim testi götürdü babasına verdisağol çanım allah razı olsun darısı sana❤
![]()
Oyyy çook tatli amaa yaaBeni kocis goturdu hastaneye agladi hastane kantininde ben yanindayim diye dedim yanimdasin tabi tek yapmadim babasi var en azindangece uyuyamadim 4-5 e kadar beyfendi top patlasa uyanmaz yarim saatte bi kalkip beni kontrol etti karnimi opuyo adi simdilik fasulye
![]()
Hmm, umutlar bir daha ki aya kaldı artık, inşallah en kısa zamanda nasip olurBuraya yazdım durumumu 1 saat sonra regl oldum. Çok ağrım var yanlız ilk defa böyle oldu. Koyu kırmızı ve parçalı geliyor. Sanırım kimyasal dı.