Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrli haberin isaretidr insllh. Rabbim gonlune gore versnBugun hic yok dun de takipte kaldim pecete kalbim kadar temizdio neydi oyle anlamadim
Canım benim de bu ayın 14 ü Allahım gönlümüze göre versinYerlesme mi dersincok heyecanliydi dun gece ekşinnnliydi gerilim dolu
bi damla geldi sadece ya adetim bu ayin 14 du
Ayyyyy inşallah canımPazartesi gelmezse kirmizi test yaparim insallah
24. Gün felandı altı gün önce yanlış hatırlamıyorsam az geldi sadece peçeteye geldiNe zaman yasadin ne kadar geldiayyy umutluyum
Tedavi falan goruyormusunuz . Ben asilama oldumCanım benim de bu ayın 14 ü Allahım gönlümüze göre versin
InsallahhhAyyyyy inşallah canım![]()
Benimde dun peceteye geldigi kadariyla kaldı24. Gün felandı altı gün önce yanlış hatırlamıyorsam az geldi sadece peçeteye geldi![]()
İnşallah canım yaaTedavi falan goruyormusunuz . Ben asilama olduminsallah bu ay hepimize saglikli bebeler getirir
Insallahhh
Benimde dun peceteye geldigi kadariyla kaldıinsalaallh son gördüğüm kirmizi olur o da
Su an tek umudum onnun yerlesme kanamsi olmasi onunla umutlarim ayakta henuzİnşallah canım yaa![]()
Yani dur yere neden leke gelsin dimi daha önce başına gelmediyse yerleşme olabilir canım inşallahSu an tek umudum onnun yerlesme kanamsi olmasi onunla umutlarim ayakta henuz![]()
Daha once hic boyle olmadii cunku adetlerim sagolsun hoc sasirtmaz beniYani dur yere neden leke gelsin dimi daha önce başına gelmediyse yerleşme olabilir canım inşallah![]()
Tamam o zaman imşallah sen de bize katılıyorsunDaha once hic boyle olmadii cunku adetlerim sagolsun hoc sasirtmaz benigununde gelir
Hamisler kervanindayim o zamanTamam o zaman imşallah sen de bize katılıyorsun![]()
Daha bir şey anlamadım henüz canım sadece çift çizgiyi gördüm başka bir şey Yok şimdilikHamisler kervanindayim o zamannasil gidiyor hamislik ya ne guzel ilk bizler ogreniyoruz hamilelerin haberlerini
örgüt gibiyiz
Geldimi bugün hiçYerlesme mi dersincok heyecanliydi dun gece ekşinnnliydi gerilim dolu
bi damla geldi sadece ya adetim bu ayin 14 du
Miden falan bulanmiyor mu goguslerin haassaass degil miDaha bir şey anlamadım henüz canım sadece çift çizgiyi gördüm başka bir şey Yok şimdilik![]()
Gelmedi hicGeldimi bugün hiç![]()
Yaaa oyle mi dersinİyi sevindimm bebiş yolda hissediyorum![]()
Insallah ise yarar yaKızlar hayırlı akşamlar nasılsınız
Ben bu hafta hacamat yaptırdım inşallah faydası olmuştur eğer bu ay hamile kalırsam sebep olmuş olcak![]()