- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Yok sadece çok fazla eskisi gibi yiyemiyorum göğüslerde de bir şey YokMiden falan bulanmiyor mu goguslerin haassaass degil mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sadece çok fazla eskisi gibi yiyemiyorum göğüslerde de bir şey YokMiden falan bulanmiyor mu goguslerin haassaass degil mi![]()
Yok sadece çok fazla eskisi gibi yiyemiyorum göğüslerde de bir şey Yok![]()
Insallah ise yarar ya![]()
Cok ilginc esimde bel agrisi icin sülûk attirmisti .belinin agrisi hafiflrdi . Ben kadin hastaliklari ile ilgili oldugu icin karnin alt kismina attiklarini saniyordumİnşallah canım ve çeneme de sülük koydurdum vajinayla ilgiliymiş
çok şaşırdım yumurtalıklarla ilgili bölmde anlın bitimiymiş oraya yaptıramadım ama
Ve bu ay çenemde iltihaplı sivilceler çıkmıştı hep şuan da iyileşti resmen
Cok ilginc esimde bel agrisi icin sülûk attirmisti .belinin agrisi hafiflrdi . Ben kadin hastaliklari ile ilgili oldugu icin karnin alt kismina attiklarini saniyordum
Yaaa belki yumurtalari canlandirir pis kani cikariyorlar sonucta insallah ise yarar sülük cok sifali birseymisKasığına koyayım dedi ama ben istemedim![]()
Yaaa belki yumurtalari canlandirir pis kani cikariyorlar sonucta insallah ise yarar sülük cok sifali birseymis
Sifa olsun insallah bebek olsunEvet canım ben hiç cesaret edemiyordum ama sevdim o hayvanları Allah onları bu görev için yaratmış ve gerçekten cildim de fark gördüm
Avrupaya Türkiyeden yılda 300 milyon sülük gidiyormuş
Bazı ülkeler botoks yerine sülük ve hacamat uyguluyolarmış![]()
Yaaa belki yumurtalari canlandirir pis kani cikariyorlar sonucta insallah ise yarar sülük cok sifali birseymis
Sifa olsun insallah bebek olsun![]()
Sirasiyla bu ay inanıyorum cok guzel haberler alıcaz hamile haberleri ile basladik devami gelsinAmiinn inşallah canımm şimdi sıra sende senden haber bekliyoruuuzz
Herşeyin hayırlısı olsun, veren Rabbim yine verir inşallah, gönlünü ferah tutAy bilemiyorumki olursa cok supriz olurduda bakalim ne zaman gwlceginide bilmiyorum adetin o yuzden test falnda yapmadim
Sirasiyla bu ay inanıyorum cok guzel haberler alıcaz hamile haberleri ile basladik devami gelsin![]()
Tedavi görmedim daha hiç canım. 1 yıllık evliyim 11aydir bebek istiyoruz olmuyor. Eşimde de bende de hiç-bir problem yokken. Bu ayda olmazsa artık bizde aşılamaya başlıcaz reglnin 3.günü. Inşallah asilaman tutar canım Allahım yüzünü güldürür. Aşılama süreci nasıl oldu beni bilgilendirir misin acaba bana da bilgi olurTedavi falan goruyormusunuz . Ben asilama olduminsallah bu ay hepimize saglikli bebeler getirir
Insallahhh
Benimde dun peceteye geldigi kadariyla kaldıinsalaallh son gördüğüm kirmizi olur o da
Insallah yaa insallahhh artik patir patir dokuluruz hamileyiz diyeİnşallah canım bende inanıyırum geçen aydan beri içim kıpır kıpır![]()
Asilama sureciTedavi görmedim daha hiç canım. 1 yıllık evliyim 11aydir bebek istiyoruz olmuyor. Eşimde de bende de hiç-bir problem yokken. Bu ayda olmazsa artık bizde aşılamaya başlıcaz reglnin 3.günü. Inşallah asilaman tutar canım Allahım yüzünü güldürür. Aşılama süreci nasıl oldu beni bilgilendirir misin acaba bana da bilgi olur
Gercekten niyeyle ben de cunku nasil baslarsa oyle gider sozune inanıyorum. Gebelik haberleri ile basladik devami gelir diye dusunuyorumYa niyeyse bende çook umutluyum bu aydan![]()
Öyle hissediyorum cidden mesela kendim içinde hissediyorum bu ay farklı bir hisYaaa oyle mi dersinagliycam simdi