• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım ve çeneme de sülük koydurdum vajinayla ilgiliymiş
çok şaşırdım yumurtalıklarla ilgili bölmde anlın bitimiymiş oraya yaptıramadım ama :KK43:

Ve bu ay çenemde iltihaplı sivilceler çıkmıştı hep şuan da iyileşti resmen
Cok ilginc esimde bel agrisi icin sülûk attirmisti .belinin agrisi hafiflrdi . Ben kadin hastaliklari ile ilgili oldugu icin karnin alt kismina attiklarini saniyordum

Yaaa belki yumurtalari canlandirir pis kani cikariyorlar sonucta insallah ise yarar sülük cok sifali birseymis

Evet canım ben hiç cesaret edemiyordum ama sevdim o hayvanları Allah onları bu görev için yaratmış ve gerçekten cildim de fark gördüm
Avrupaya Türkiyeden yılda 300 milyon sülük gidiyormuş
Bazı ülkeler botoks yerine sülük ve hacamat uyguluyolarmış 😯

Evet canım ben hiç cesaret edemiyordum ama sevdim o hayvanları Allah onları bu görev için yaratmış ve gerçekten cildim de fark gördüm
Avrupaya Türkiyeden yılda 300 milyon sülük gidiyormuş
Bazı ülkeler botoks yerine sülük ve hacamat uyguluyolarmış 😯
Sifa olsun insallah bebek olsun🤲🤲🤲😍😍

Yaaa belki yumurtalari canlandirir pis kani cikariyorlar sonucta insallah ise yarar sülük cok sifali birseymis

Ve adetim bittikten 3 gün sonraya denk geldi hacamatım planlı olan bişey değildi
Sonra ki gün karnım epey ağrıdı
Yapan kişi nerede ağrı olursa orası tedavi oluyodur dedi
Ve yumurtalıklarım da yani kasığım da pıt pıt hareketlilik oldu :)
Şimdi de ara ara aniden sancı giryor bi.iki.sn sonra geçiyor

Ama bu ay şu bekleme işini.hiç yapamadım bi türlü hani iş sonrası
O yüzden tutmaz mı acaba diyorum 🙄

Tedavi falan goruyormusunuz . Ben asilama oldum🤲🤲insallah bu ay hepimize saglikli bebeler getirir

Insallahhh🤲🤲🤲

Benimde dun peceteye geldigi kadariyla kaldı🤲🤲insalaallh son gördüğüm kirmizi olur o da
Tedavi görmedim daha hiç canım. 1 yıllık evliyim 11aydir bebek istiyoruz olmuyor. Eşimde de bende de hiç-bir problem yokken. Bu ayda olmazsa artık bizde aşılamaya başlıcaz reglnin 3.günü. Inşallah asilaman tutar canım Allahım yüzünü güldürür. Aşılama süreci nasıl oldu beni bilgilendirir misin acaba bana da bilgi olur

Tedavi görmedim daha hiç canım. 1 yıllık evliyim 11aydir bebek istiyoruz olmuyor. Eşimde de bende de hiç-bir problem yokken. Bu ayda olmazsa artık bizde aşılamaya başlıcaz reglnin 3.günü. Inşallah asilaman tutar canım Allahım yüzünü güldürür. Aşılama süreci nasıl oldu beni bilgilendirir misin acaba bana da bilgi olur
Asilama sureci
Rahim filmi
Bazi kan testleri istiyor
Esinden de sperm testleri
Sonrasında adetin.2. Gunu gittim hemen o gun baslatildi tedavim zaten .(ayni gun icinde iki farkli doktora gittik . Biri cok olumsuz konusurken hayallerimizle oynadi resmen .diğeri cok sukur cok olumlu konustu 🤦‍♀️)
2. Gunu gonalf 450 olani 75'lik dozla 8 gun boyunca her gun ayni saaatte gobegimden vuruldum
Sonra 9. Gece 11 de catlatma ignesini yaptirdim o da gobekten vuruldu
1 gun sonra da esimden sperm istenmişti sperm verdik spermleri alir almaz gelin demisti doktorumuz . Oglene yakin asilamam oldu 🤲🤦‍♀️
Su an asilamamin 7. Günü bekliyoruz bakalim hayirlisi Allahtan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X