- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Iyi geceler insaaaallaahhBn yatiom zaten size ii geceler böcugum sen ii dusun hep bebis karninda buyuyo oda uzulmesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler insaaaallaahhBn yatiom zaten size ii geceler böcugum sen ii dusun hep bebis karninda buyuyo oda uzulmesin![]()
Dert aramaya gör arasan çokça bulursun canım ama sevdiklerim yanımda en büyük şükür sebebim bu.Bak kendin diosun baska derdim yok die rabbim sewdigi kullarina dert verirmis bnmle daha cok konussun die sukur herhalimize kotu dusunme ii dusun ii olsun. Herseyin sirasi var ölum bile yasa bakmio olumsuz olma![]()
Aynn. Katılıyorum. Rabbim diğer zor durumda olanlara yardım etsin inşallahSaglikli hayirli ewlatlarimiz olsun kuzum hep ii oldugumuzu dusunmek lazim daha kotu durumda olan insanlar var sonucda.![]()
Bayildiiimmmmm bayyilldiiimmm"Hasta bir çocuk doktoru çağırır
-Ya Hekim bana bak, doktor cevap verir
-Emret, buyur, ne istersin? çocuğun seslenişine cevap verir. Çocuk doktora
-Şu ilacı ver bana, der. Doktor ise çocuğun istediği ilaca bakar ve ya çocuğun istediği ilacın aynısını verir, ya çocuğun hastalığına bakarak istediğinden daha iyisini verir yada hastalığına zarar olduğunu bilir ilacın hiç vermez. İşte Cenabı Hak, hakimi mutlak hazır ve nazır olduğu için kulunun duasına cevap verir. Ya duanı verir, ya daha iyisini verir yada ettiğin dua sana hayırlı değildir hiç vermez"
Kızlar daha önce dinlediğim ve bu gece tekrar açıp dinleme gereği duyduğum bir din sohbetinden size aktarım yapmak istedim izninizle. Hepimiz Rabbime dua ediyoruz ama bazen dualarımız kabul olmuyor, sonra isyana sürüklenebiliyoruz. Bu yüzden yazdım Rabbim en iyisini bilir, hakkınızı helal edin uzun uzun yazdım.
helal olsun benden yana Bende dinleyince kendime geldim, silkelendim. Hakkımızda hayırlısı olsun ozaman.Bayildiiimmmmm bayyilldiiimmmhelal olsun benden yana
cok dogru ya gercekten
Ay ne kadan güzel yaaNormalde dört haftalık sat a göre doktor beş haftalık gibi gözüküyor dedi değere göresağol kuzum darısı size inşallah
❤
Vallaha cok dogru can sıkıntısı bi de yağmur şimşek karin agrisi
Ovvv insallah sanada etki ederde bende senden güven alıp kullanırım kuzumValla bizim eşimin arkadaşının eşine doktor miyom var rahmini almamız lazım demiş kız aldırmamış bu macundan 1 ay kullanmış ve hamile kalmış tanıdık birinden duyunca güvendim bende
Ne hissediyorsun peki sakinde kaldın cok kendi hislerini dinledinmi :)Vallaha cok dogru can sıkıntısı bi de yağmur şimşek karin agrisi![]()
Ne kadar da bana benziyorsun bu cümlenleBana yine bu ay boşa bekliyormuşum hissi geldi yine olmayacak kesin![]()
Tek düşüncem BEKARLIK SULTANLIKTIRNe hissediyorsun peki sakinde kaldın cok kendi hislerini dinledinmi :)
evlenmeyin . (Kamu spotu)Nedense sana benzettimmm bebekimmmGelbemucizem bu duruma niye üzülmüski
Ayy canım benim yaaa neladan cok isteriimmm ahhh ahhhhhhh♥♥♥♥♥♥
Cok güzel bir alıntı olmus yazan ellerin dert görmesin rabbim kalbimize hayırlısını ömrümüze bereketlisini versin amin canım"Hasta bir çocuk doktoru çağırır
-Ya Hekim bana bak, doktor cevap verir
-Emret, buyur, ne istersin? çocuğun seslenişine cevap verir. Çocuk doktora
-Şu ilacı ver bana, der. Doktor ise çocuğun istediği ilaca bakar ve ya çocuğun istediği ilacın aynısını verir, ya çocuğun hastalığına bakarak istediğinden daha iyisini verir yada hastalığına zarar olduğunu bilir ilacın hiç vermez. İşte Cenabı Hak, hakimi mutlak hazır ve nazır olduğu için kulunun duasına cevap verir. Ya duanı verir, ya daha iyisini verir yada ettiğin dua sana hayırlı değildir hiç vermez"
Kızlar daha önce dinlediğim ve bu gece tekrar açıp dinleme gereği duyduğum bir din sohbetinden size aktarım yapmak istedim izninizle. Hepimiz Rabbime dua ediyoruz ama bazen dualarımız kabul olmuyor, sonra isyana sürüklenebiliyoruz. Bu yüzden yazdım Rabbim en iyisini bilir, hakkınızı helal edin uzun uzun yazdım.
Lorikoyla ciddi konusma yapmak isterdigimde benTek düşüncem BEKARLIK SULTANLIKTIR![]()
![]()
evlenmeyin . (Kamu spotu)
Olursa ilk resmini sana atıcam sözNedense sana benzettimmm bebekimmm![]()