• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle dedim canım haha saat farketmez bize çocuk aşkıyla yanıp tutusuyoruz şurdaa😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣yayayay ahahahhaahah
Ay hadi inşallah canım yaa.Benim bat da senden 1 gün sonra 15inde.Bende de var belirtiler batmalar kasik ağrısı.bel ağrısı falan.Allahtan hayırlısı...
Hayirlisi olsun insaaalllhhhh gelsin bebeler gitsin gitsin uykular

Hadi iyi gelsinde bende alıp kocayı zarara sokayım canım🤣🤣🥰😍
Valla bizim eşimin arkadaşının eşine doktor miyom var rahmini almamız lazım demiş kız aldırmamış bu macundan 1 ay kullanmış ve hamile kalmış tanıdık birinden duyunca güvendim bende

Valla bizim eşimin arkadaşının eşine doktor miyom var rahmini almamız lazım demiş kız aldırmamış bu macundan 1 ay kullanmış ve hamile kalmış tanıdık birinden duyunca güvendim bende
Bu macunu bende araştırdım bende alıcam şu hayıt kapsülüm bitsin de. Baya fayda gören var macun dan

Bu macunu bende araştırdım bende alıcam şu hayıt kapsülüm bitsin de. Baya fayda gören var macun dan
Valla canım bende baya bi methini duydum yani hiç bir yan etkiside yok içindekiler çam balı aslanpençesi hayıt ada çayı felan yani her derde deva bitkiler kadınsal durumlarla ilgili denemekten bişey çıkmaz

Kizlar ne yazikki adet olucam biraz once cok acik renkde pembe beyaz krem gibi yogun leke geldi peceteye buyuk ihtimal adet olcam yada yine enfeksyon geciriom moralim bozuldu bugun demisti doktor gecikebilirsin tutmasi yuksek die tm biraz zorladim kendimi bugun is guc fln die ama bari bi iki gun hayal kursaydim ya cnm skldi ve fark ettim ki aglayamiorm bile artik nasil bi takmiosam sadece klasiklesti normal yine sasirmadim dusuncesi oldu nasipmis demekki bi iki daha parmaklancam anlasilan 😔😂😂

Kizlar ne yazikki adet olucam biraz once cok acik renkde pembe beyaz krem gibi yogun leke geldi peceteye buyuk ihtimal adet olcam yada yine enfeksyon geciriom moralim bozuldu bugun demisti doktor gecikebilirsin tutmasi yuksek die tm biraz zorladim kendimi bugun is guc fln die ama bari bi iki gun hayal kursaydim ya cnm skldi ve fark ettim ki aglayamiorm bile artik nasil bi takmiosam sadece klasiklesti normal yine sasirmadim dusuncesi oldu nasipmis demekki bi iki daha parmaklancam anlasilan 😔😂😂
Uzulme vallah bizler neleri asmadik ki 🤦‍♀️🤦‍♀️bakalim daha neler gorcez ya nedir kadinlarin cektigi🤦‍♀️🤦‍♀️

Canım üzülme inşallah sana da nasip olacak biliyorum zor gerçekten çok zor ben de çok istedim bekledim ama bak somumda oldu inşallah senin de olacak yeterki biraz sabret zamanı var hem belki adet değildir niye hemen kötü düşünüyorsun

Valla ozel bi hastanye gittm bi kere. Guzldi yani. Cinsiyet icin sehir disinda olcm. O zmn onc3 devlte giderm gorunmezse ozele giderm artk.
Ben de deli gibi merk ediorm 😊 esimin tarfinda hep kiz vr galiba bnm de kiz olck 😁
Benim eşim 3 erkek kardeş. Esim tarafı kız istiyor. Bizdede kız çok o yüzden biz tarafta erkek istiyor😂😂 tabiki önemlisi sağlık ama insan merak ediyor işte ♥️ hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah iyi yürekli merhametli 🙏

Canım üzülme inşallah sana da nasip olacak biliyorum zor gerçekten çok zor ben de çok istedim bekledim ama bak somumda oldu inşallah senin de olacak yeterki biraz sabret zamanı var hem belki adet değildir niye hemen kötü düşünüyorsun
Yok biliorum son zamanlar bu sekilde baslio adetlerim oyuzden eminim hic agrim yoktu goguslerim bile cok agrimiodu simdi afedersin ishalim nezleyim die dusunuodum onun agrisi oldu biraz demekki adetden dolayimis agrim nasip ya asilama olcam zaten belki öle tutar 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X