- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yaa ölürum ya cok tatli oni gormek bile mutluluk vericiİnşâllah bebeğim ya kuzu çok tatlıydı bebeğimi gördüm resmen minnacık susamım bnm anasını bırakmaz sıkı sıkı tutunur inşallah
Maşallah maşallah tutunur da büyür inş annesiAyy inşallah kuzum ultrasyonda gösterdiler minicik ya çok tatlı sıkı sıkı tutunur bana inşallahhh
Aynen kuzum şimdiden gebeyim ben o içimde mucizem bnmleYaa ölürum ya cok tatli oni gormek bile mutluluk vericisu an ne durumdasin
Ederm cnm tabiki.Allah razı olsun bebeğim hamişler in duası kabul olurmuş unutma beni dualarında
Ayyy inşallah kuzummmmMaşallah maşallah tutunur da büyür inş annesi
Seninle o emin ol yapiscakAynen kuzum şimdiden gebeyim ben o içimde mucizem bnmleiyiyim kuzu halen hastanedeyim 1 saat yatacaksın demişlerdi
Saol kuzum hastanedeyim halen 1 saat yatacaksın dediler henüz dolmadı sanırım heyecandan zamanın farkında değilimEderm cnm tabiki.❤ hemen ciktnz mi hastneden yoksa yatio musun
Oy maşallah inşallah sımsıkı tutunur bebişin annesineOldu kuzu transfer bi tane verdiler
Bence kapat gozunu hayller kur uyumya calisSaol kuzum hastanedeyim halen 1 saat yatacaksın dediler henüz dolmadı sanırım heyecandan zamanın farkında değilim
İnşâllah yavrum inşallahSeninle o emin ol yapiscak
İnşâllah tatlım inşallahOy maşallah inşallah sımsıkı tutunur bebişin annesine
Elimi karnımdan alamıyorum o gördüğüm minnacık hali gözümden gitmiyor zaten gözü açık hayalindeyimBence kapat gozunu hayller kur uyumya calis
Kiyamam yaaElimi karnımdan alamıyorum o gördüğüm minnacık hali gözümden gitmiyor zaten gözü açık hayalindeyim
Ah canım benim, bir de kucağına aldığını hayal et, önceden yaşadığın her şeyi unutacaksın inş o mutluluğu yaşayacaksınİnşâllah yavrum inşallahtüm çektiğim acıları unuttum onu görünce
YaaKızlar ben çok üzgünüm az önce bir arkadaşımın bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim iki haftası kalmış doğumuna, 8-9 yıl bebeği olmamıştı artık ümidini kestiği anda hamile kalmıştı ben bebeğimi kaybettiğimde konuşmuştuk en son, cinsiyetini yeni öğrenmişti şimdi içinde ölmüş bebek ben 5 aylık bebeğimi kaybetmeye zor dayandım onu hayal edemedim eve geldiğinde herşeyi hazır görmeye dayanamaz filan çok ağladım az önce, olmuyor demek bu acıdan daha kolay bence ne olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım diye dua edelim daha büyük acılar var halimize şükredelim Allahım evlatlarımızla sınamasın inş
Ay cok kotu oldum Allah sabirlar versin ya. Neden biz kadinlarin sinavi daha zorKızlar ben çok üzgünüm az önce bir arkadaşımın bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim iki haftası kalmış doğumuna, 8-9 yıl bebeği olmamıştı artık ümidini kestiği anda hamile kalmıştı ben bebeğimi kaybettiğimde konuşmuştuk en son, cinsiyetini yeni öğrenmişti şimdi içinde ölmüş bebek ben 5 aylık bebeğimi kaybetmeye zor dayandım onu hayal edemedim eve geldiğinde herşeyi hazır görmeye dayanamaz filan çok ağladım az önce, olmuyor demek bu acıdan daha kolay bence ne olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım diye dua edelim daha büyük acılar var halimize şükredelim Allahım evlatlarımızla sınamasın inş
Amin inş, bi süre kendime gelemedim, Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı nasip etsin inşYaaRabbim yardımcısı olsun sabır versin inşallah.. Hepimize en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle evlatlar nasip etsin
Sorma canım içim yandı duyunca tüylerim diken diken oldu ben o acıyı biliyorum ama bu kadarı çok ağır, Allah ona sabır versin inş.Ay cok kotu oldum Allah sabirlar versin ya. Neden biz kadinlarin sinavi daha zor
Çok üzüldüm gerçekten çok zor ya Allah hayırlı hamilelikler nasip etsin isyan ederken bunlarıda düşünmek şazım hayırlısını dilemek şazım her zaman Allah sabır versinKızlar ben çok üzgünüm az önce bir arkadaşımın bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim iki haftası kalmış doğumuna, 8-9 yıl bebeği olmamıştı artık ümidini kestiği anda hamile kalmıştı ben bebeğimi kaybettiğimde konuşmuştuk en son, cinsiyetini yeni öğrenmişti şimdi içinde ölmüş bebek ben 5 aylık bebeğimi kaybetmeye zor dayandım onu hayal edemedim eve geldiğinde herşeyi hazır görmeye dayanamaz filan çok ağladım az önce, olmuyor demek bu acıdan daha kolay bence ne olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım diye dua edelim daha büyük acılar var halimize şükredelim Allahım evlatlarımızla sınamasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?