Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben çok üzgünüm az önce bir arkadaşımın bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim iki haftası kalmış doğumuna, 8-9 yıl bebeği olmamıştı artık ümidini kestiği anda hamile kalmıştı ben bebeğimi kaybettiğimde konuşmuştuk en son, cinsiyetini yeni öğrenmişti şimdi içinde ölmüş bebek ben 5 aylık bebeğimi kaybetmeye zor dayandım onu hayal edemedim eve geldiğinde herşeyi hazır görmeye dayanamaz filan çok ağladım az önce, olmuyor demek bu acıdan daha kolay bence ne olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım diye dua edelim daha büyük acılar var halimize şükredelim Allahım evlatlarımızla sınamasın inş

Yaa Rabbim yardımcısı olsun sabır versin inşallah.. Hepimize en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle evlatlar nasip etsin

Ay cok kotu oldum Allah sabirlar versin ya. Neden biz kadinlarin sinavi daha zor

Çok üzüldüm gerçekten çok zor ya Allah hayırlı hamilelikler nasip etsin isyan ederken bunlarıda düşünmek şazım hayırlısını dilemek şazım her zaman Allah sabır versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…