Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha ya bana da simdiki yaptırdığım yer ucuz geldi1400 bahçeci de 3bin asilama +ilaclar . Ilaclar da 2-5 bin arasinda allah dusurmesin oraya kimseyi
Vuhuuuuu ne diyorsun amin inşallah benim ikinci aşılamada nanay göğüs sancım başladı pazartesi veya salı kesin kırmızılar gelecek darısı 3. Ye çok para ya

Sogan kürü etki ediyor diyorlar evet bende denemistim fakat temizdi yumurtalıklarım hicbirsey anlamamıstım.
seneler önce benimde pcom oldugunu ögrendigimde cocugum olmayacakmı diye cok korktum gercekten rabbim düsürmesin o duygulara tekrar hicbirimizi. İlgisiz bir doktora denk gelmistim rahim temiz yumda pco var diyip göndermisti beni icime öküz oturmustu tekrar farklı bir dr a gittigimde ufak ufak yum dısarı atılamaması sonucu olusan kistler oldugunu ögrendim pconun cocuga engelmi diye sordum doktora ve engelolmadıgını söyledi. Cevremdende pco ile gebe kalanların oldugunu ögrendigimde cok rahatlamıstım. Hicbir ilac kullanmadım o dönemde sadece düzenli iliski oldu regllerim zaten düzenliydi ve kendiliginden gecti. Uzun uzun yazdım ama icini rahatlatmak istedim canım onu kafanatakarak olmaz diye düsünme. Allah büyük ve herseyin dermanı var cok sükür bak zatwn seninkilerde kücülmüs insallah yakında tertemiz olurlar

Saol kuzum o zaman Şafak başlar bugün 10da transferim var
İstanbul da fırtına gibi yağmur yağıyor, belki şu an yağan yağmurda yapılan dualar makbuldür. Allah rahmetiyle bize hayırlı evlat nasip eylesin, eslemin transferi gebelikle sonuclansın..

Vuhuuuuu ne diyorsun amin inşallah benim ikinci aşılamada nanay göğüs sancım başladı pazartesi veya salı kesin kırmızılar gelecek darısı 3. Ye çok para ya
Deme oyle ya nsil göğüs sancin . Benimde goguslerimin kenarlsri agriyor

Ovvv insallah sanada etki ederde bende senden güven alıp kullanırım kuzum
İnşallah kuzum 3 ay kullanmak lazım diyolar ama çoğu ilk ay hamile kalıyor bakalım bende onlardan olicikmiyimm :)

Bal Bal yumurta ise
Aşkoo aynen bende de oldu bugün bunlar kız yumurtluyoruz bencee vallahi durduk yerde ateş basıyo kasıklarım çok ağırıyo bide benim özellikle sol
Benimde sol kasikta tatlım ama ben degerlendiremedim adamın ayağı sargida o yüzden ümitler bir sonraki aya sadece ayın 1 inde oldu o da tutacağını sanmam

Bal Bal yumurta ise

Benimde sol kasikta tatlım ama ben degerlendiremedim adamın ayağı sargida o yüzden ümitler bir sonraki aya sadece ayın 1 inde oldu o da tutacağını sanmam
Kuzuum belli olmaz o işler sperm neyin bekliyodır belki oralarda dün bendede ilişki olmadı evelsi günü oldu ama Gün aşırı deniyoruz biz bazen 2-3 gün giriyo araya yani canımız isterse açıkcası

Kuzuum belli olmaz o işler sperm neyin bekliyodır belki oralarda dün bendede ilişki olmadı evelsi günü oldu ama Gün aşırı deniyoruz biz bazen 2-3 gün giriyo araya yani canımız isterse açıkcası
Bakalım canim hayirlisi artık ama içinde umut yok ama bir herkes için umutluyum heyecanlıyım insaallah en kısa sürede herkesin hamid haberlerini alıp sevinirim

Tatlım ya benim de öyle ne zaman kan versem yada tezer yapsam 1 saat içinde geliyor kırmızı sınırın bozuluyor benimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…