Tamam restles benimlenBiranda geliyor bana tamam bulunca söyleyecem ve restlesecez seninlen
Vuhuuuuu ne diyorsun amin inşallah benim ikinci aşılamada nanayVallaha yabana da simdiki yaptırdığım yer ucuz geldi 1400 bahçeci de 3bin asilama +ilaclar . Ilaclar da 2-5 bin arasinda allah dusurmesin oraya kimseyi
Sogan kürü etki ediyor diyorlar evet bende denemistim fakat temizdi yumurtalıklarım hicbirsey anlamamıstım.Sogan kurunu kist için yaptım bu ay en son gittiğimde küçülmüştü bir de şekerden hamur işinden falan uzagim zaten. Inan kilom yok ama ne yaparsın zayıfta da oluyor kilolu insanda da. Neden olduğu da bilinmiyor. Ama doktorlar spor yürüyüş diyet yapım diyor. Ve bana doktor inofolic poset vermişti günde iki kez onu iciyorum
Ts ederm cnm bnm insallah tutar umudum bi o kaldi dua edip bklicem
Saol kuzum o zaman Şafak başlar bugün 10da transferim var12 günü belli olur genelde canım hayırlısı olsun şimdiden
Hadi hayirlisi o zamanBende de var o canım bugün ovulasyon testinde pik gördüm bugün başladı benim yumurtlama galiba
İstanbul da fırtına gibi yağmur yağıyor, belki şu an yağan yağmurda yapılan dualar makbuldür. Allah rahmetiyle bize hayırlı evlat nasip eylesin, eslemin transferi gebelikle sonuclansın..Saol kuzum o zaman Şafak başlar bugün 10da transferim var
Günaydın taze anneGünaydın ☀
Deme oyle ya nsil göğüs sancin . Benimde goguslerimin kenarlsri agriyorVuhuuuuu ne diyorsun amin inşallah benim ikinci aşılamada nanaygöğüs sancım başladı pazartesi veya salı kesin kırmızılar gelecek darısı 3. Ye çok para ya
İnşallah kuzum 3 ay kullanmak lazım diyolar ama çoğu ilk ay hamile kalıyor bakalım bende onlardan olicikmiyimm :)Ovvv insallah sanada etki ederde bende senden güven alıp kullanırım kuzum
Benimde sol kasikta tatlım ama ben degerlendiremedim adamın ayağı sargida o yüzden ümitler bir sonraki aya sadece ayın 1 inde oldu o da tutacağını sanmamAşkoo aynen bende de oldu bugün bunlar kız yumurtluyoruz bencee vallahi durduk yerde ateş basıyo kasıklarım çok ağırıyo bide benim özellikle sol
Hayirlisi ur insallah cok heyecanli bi durumSaol kuzum o zaman Şafak başlar bugün 10da transferim var
Kuzuum belli olmaz o işler sperm neyin bekliyodır belki oralarda dün bendede ilişki olmadı evelsi günü oldu ama Gün aşırı deniyoruz biz bazen 2-3 gün giriyo araya yani canımız isterse açıkcasıBal Bal yumurta ise
Benimde sol kasikta tatlım ama ben degerlendiremedim adamın ayağı sargida o yüzden ümitler bir sonraki aya sadece ayın 1 inde oldu o da tutacağını sanmam
Ne macunu kizValla bizim eşimin arkadaşının eşine doktor miyom var rahmini almamız lazım demiş kız aldırmamış bu macundan 1 ay kullanmış ve hamile kalmış tanıdık birinden duyunca güvendim bende
Bakalım canim hayirlisi artık ama içinde umut yok ama bir herkes için umutluyum heyecanlıyım insaallah en kısa sürede herkesin hamid haberlerini alıp sevinirimKuzuum belli olmaz o işler sperm neyin bekliyodır belki oralarda dün bendede ilişki olmadı evelsi günü oldu ama Gün aşırı deniyoruz biz bazen 2-3 gün giriyo araya yani canımız isterse açıkcası
Tatlım ya benim de öyle ne zaman kan versem yada tezer yapsam 1 saat içinde geliyor kırmızı sınırın bozuluyor benimdeAynn napalim dua ve bklemek disinda bisey yapamioz bunye alisti ya bndeki sans kimsede yok test deniom adet oluom kan veriom adet oluom doktorla konustum al aksamina adet olasi tutuo la o kadar eziyet ne cektirion basta olsa ya adet vucudum bile inat bna
AminnDert aramaya gör arasan çokça bulursun canım ama sevdiklerim yanımda en büyük şükür sebebim bu.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.
AminnnnAynn. Katılıyorum. Rabbim diğer zor durumda olanlara yardım etsin inşallah☺
Aynn cok gicik oluo insanTatlım ya benim de öyle ne zaman kan versem yada tezer yapsam 1 saat içinde geliyor kırmızı sınırın bozuluyor benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?