- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aayyyyy çiiirrkkkeefff seeenniiiDövmedim ama dövecektim neredeyse ayagını sakatlamıs esim mactan sonra acile gittik röntgen demesek cekmeyecekti agzıma ne geldiyse saydım birde bana cevap verdi senmisin bana cevap veren alabildigince tartıstım uysallasıp ricalarda bulundu bulunmasa dövecektim
Benimde öyle 2 kere öğlen yaptim pik olmuştu daha sonra gece yeniden yaptım çatlamıştı, ben bu zamanlarda gun icinde en az 2 kere yapiyorum, oglen ve gece en azindan catlayip catlamadigini daha iyi kontrol ediyorum ama üst üste bi kaç gün pik olabiliyorKızlar bugünde yaptım ama yine çift çizgi hatta T daha koyu yumurta çatlamamış dimi o zamanüst üste çift çizgiydi yumurta geç çatlar mı sizce
Gecmis olsun ensteyeDövmedim ama dövecektim neredeyse ayagını sakatlamıs esim mactan sonra acile gittik röntgen demesek cekmeyecekti agzıma ne geldiyse saydım birde bana cevap verdi senmisin bana cevap veren alabildigince tartıstım uysallasıp ricalarda bulundu bulunmasa dövecektim
Ben bileeemmeemmmKızlar bugünde yaptım ama yine çift çizgi hatta T daha koyu yumurta çatlamamış dimi o zamanüst üste çift çizgiydi yumurta geç çatlar mı sizce
Anladım canım normal o zaman geceye çatlar belki ilişkiye devam zaten kaçırmıyorum ne zaman tutcagı belli olmazBenimde öyle 2 kere öğlen yaptim pik olmuştu daha sonra gece yeniden yaptım çatlamıştı, ben bu zamanlarda gun icinde en az 2 kere yapiyorum, oglen ve gece en azindan catlayip catlamadigini daha iyi kontrol ediyorum ama üst üste bi kaç gün pik olabiliyor
Kullanmadın dimi sen hiçBen bileeemmeemmm
Bir ay tek kullandin ovulasyon testiKullanmadın dimi sen hiçaz kaldı pazartesiye
Doğru sonuc verirmi ki ama yap nolcakBir ay tek kullandin ovulasyon testievde ovulasyon testi var daha onceki aydan kalan 10 tane falan şeytan diyor yap
Cirkeflikle alakası yok bi hatası oldu söyledim ben hata yapmayan bir doktorum dedi bende yalancı biri degilim dedim kıyamet orada koptuAayyyyy çiiirrkkkeefff seeenniii
Hic problem olmaz canım sabahın ilk saatlerinde ise koyulunHanımlar yumurtlama haftasında 3 gun beraberlik oldu bugünde takvime göre yumurtlama günü her gun yapılınca kalitesilzesiyormus ya bugünü es gecsek günü kaçırmış olur musuyum dün gece oldu birde yarın sabah olsa bugün es geçilecek haliyle
Yarin iznim bitiyorDoğru sonuc verirmi ki ama yap nolcak
Cirkeflikle alakası yok bi hatası oldu söyledim ben hata yapmayan bir doktorum dedi bende yalancı biri degilim dedim kıyamet orada koptu
Niyeküneee
Yani benim adetime 4 veya 5 gün kala hep göğüslerim şişer ve acımaya başlar senelerdir böyle ve adet olacağım kuzum tutmadı ya zaten aşırı pahalı değil dediğim gibi sırf tüp bebek raporu çıksın diye 3. Yaptırırız sonra hiç 1 ay ertelemeden tüp bebeğe başlarız bizim burda 10 bin raporsuz olursa tüp raporluda 3-4 bin lira kadının durumuna bağlı işte çok tanıdığım hemen hamile kaldı buradaki tüp bebek merkezinde ona ümit bağladım yinede hayırlısı olur tabi nasipte yoksa oda tutmazDeme oyle ya nsil göğüs sancin . Benimde goguslerimin kenarlsri agriyor
ay valla sırf çocuk için adama naz da yapamıyoruz her yumrtlama haftası kene gibi yapisiyirum☺Hic problem olmaz canım sabahın ilk saatlerinde ise koyulun
Rabbimin ol demesi lazim ama nerde ne zaman bilemeyiz . Vesile ariyoruz sadece .Yani benim adetime 4 veya 5 gün kala hep göğüslerim şişer ve acımaya başlar senelerdir böyle ve adet olacağım kuzum tutmadı ya zaten aşırı pahalı değil dediğim gibi sırf tüp bebek raporu çıksın diye 3. Yaptırırız sonra hiç 1 ay ertelemeden tüp bebeğe başlarız bizim burda 10 bin raporsuz olursa tüp raporluda 3-4 bin lira kadının durumuna bağlı işte çok tanıdığım hemen hamile kaldı buradaki tüp bebek merkezinde ona ümit bağladım yinede hayırlısı olur tabi nasipte yoksa oda tutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?