Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım. Regl olmayı dört gözle bekliyorum. Sabah kalkıp hemen lavaboya koşuyorum regl gelmiştir inşallah diye.
Sen nasılsın bir belirtin var mı
Sağol canım benim iyiyim ben de çok şükür biraz midem bulanıyor çok acıkıyorum elim ayağım titriyor ama oturunca çok yiyemiyorum midem bi tuhaf senin bat geçti mi

Sağol canım benim iyiyim ben de çok şükür biraz midem bulanıyor çok acıkıyorum elim ayağım titriyor ama oturunca çok yiyemiyorum midem bi tuhaf senin bat geçti mi
Ya kıyamam minik başladı şimdiden anneyi yormaya. Evet canım 25 Eylül dü bugün 44 gün oldu regl olmayalı. Bu da iyice stres sinir yapıyor

Ahaa basladi bile seninkiii. Allh kolylik versn bacim. Benm de arad bi gelip gidio.bazen duruo duruo gece yatarken bulanti gelio cikarcam gibi

Heyecandan değil mi kıs ne zaman test yapacaksın
Yok ya yerim degistir diye uyuyamiyorum bugun annamlarda son gunum yarin test yapceem yarin 11. Gunum oluyor
Günaydın kız gece kuşu sen gece geç vakitlere kadar uyanıksın hangi ara uyuyup uyandın
Gunnnaayydiiinnnn hayatta bu saattlere kadar kalmazdim ama yerim degisti ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…