Amin cnm inşallahInsAllah kız hayırlısıyla olur insAllah hepimizin
Kız ovudan bişey olmaz bi denersin dedin mi annelere dün gece son gecen diye mi yatamadınBebekom yapmadim annemlerdeyim bugun geçicem koca evine o zaman yaparimanamlarda yok . Annem kiziyor erken yapma diye
Yarın büyük gün deseneYok ya yerim degistir diye uyuyamiyorumbugun annamlarda son gunum yarin test yapceem yarin 11. Gunum oluyor
Gunnnaayydiiinnnnhayatta bu saattlere kadar kalmazdim ama yerim degisti ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum
Kız niye takvim yapmadın Merak ettimYarın büyük gün desene
Takvim nasıl yapılıyor kıs söylesene yapayımKız niye takvim yapmadın Merak ettim
Sanirsin kina gecem gibi son gecemdi . Ayyy kotu oldumKız ovudan bişey olmaz bi denersin dedin mi annelere dün gece son gecen diye mi yatamadın
Yarin belli olur mu kine ama gercekten varsa da yoksa da asilamanin 11. Gunu catlatma ignesinin 13. Gunu olmus olucakYarın büyük gün desene
Happy mom diye uygulama var onu yukleseniz ya hamisler cok guzel bir uygulama her gun hergun bebeginon boyutu ile annenin icindeki degisimleri bilgi veriyor . Bebek adina mesajlar geliyor sizeKız niye takvim yapmadın Merak ettim
Bilmiyorum kiTakvim nasıl yapılıyor kıs söylesene yapayım
Bide ağıt yakaydınSanirsin kina gecem gibi son gecemdi . Ayyy kotu oldumvallaha bisey olmaz ovuden yani . Kizz dun gece belim sanki çatladı cok agriyordu
Yarin belli olur mu kine ama gercekten varsa da yoksa da asilamanin 11. Gunu catlatma ignesinin 13. Gunu olmus olucak
Ben takvimim uygulamasını kullanıyorum kız burdaki nasıl oluyor biliyor musunHappy mom diye uygulama var onu yukleseniz ya hamisler cok guzel bir uygulama her gun hergun bebeginon boyutu ile annenin icindeki degisimleri bilgi veriyor . Bebek adina mesajlar geliyor size
Belli olur inşallah canım olmasa da bir kaç gün sonra tekrar yaparsınSanirsin kina gecem gibi son gecemdi . Ayyy kotu oldumvallaha bisey olmaz ovuden yani . Kizz dun gece belim sanki çatladı cok agriyordu
Yarin belli olur mu kine ama gercekten varsa da yoksa da asilamanin 11. Gunu catlatma ignesinin 13. Gunu olmus olucak
Bu gece son gecem koynunda yatar annneeyyyyBide ağıt yakaydınolmaz olmaz merak ettim bnde bebiş yerleşiyor anası
Hamile degilim bilmiyorumBen takvimim uygulamasını kullanıyorum kız burdaki nasıl oluyor biliyor musun
Evet insallah ayy cok heyecanli yyyyyyyaaaBelli olur inşallah canım olmasa da bir kaç gün sonra tekrar yaparsın
Yavrum seni ve lorik kızı takipteyim yetmez mifer_nur kız tatlı hamiş bi geldin kayboldun sonra
Ahey AheyBu gece son gecem koynunda yatar annneeyyyyyerleşmiştir insallah
Hamile degilim bilmiyorum
Evet insallah ayy cok heyecanli yyyyyyyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?