- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
Ne gibi şeylerDoyumsuzzzbelli ya
Ananastandir . Mayhos bi tadi var dislerim hassas brnim
Kizzzz cok seyler istiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi şeylerDoyumsuzzzbelli ya
Oldu mu gerçektenDoyumsuzzzbelli ya
Senden beklerim anlat bebegim kitabinida yaz
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin 24 yaşındayım ama genç anne olmak istiyorum Allah nasip ederse eşim 30 yaşında e haliyle vakti geldi arkadaşların çoğunun çocukları var. Zaman geçtikçe korku sarıyor. Eşim için test yaptırdık ondada bir sorun çıkmadı çok şükür.Anladıgım kadarıyla yasın genc tatlım ne yazıkki öyle yapıyorlar iki sene denemeden olmuyor diye gelmeyin derler genelde bende muzdarip olmustum o konuda. Detaylı bilgiler almak istersen ve durumun varsa özel nir hastaneye git ve tüm tetkikleri yaptırmak istedigini söyle. Eger yoksa egitim arastırma hastanesine gidip evlendiginden beri korunmadıgını olmadıgını ve tüm tetkikleri yaptırmak istedigini belirt akısına göre sana bilgiverirler zaten. Tabi esininde sperm testi yaptırması gerekiyor bu sonuclarla gidersen daha hızlı ilerletirler tetkiklerini
Sağol canım yaptım olmuş muKendi profil fotona tikla. Hesap ayarlarina gir. Bi suru yazi var zaten.ortalrda bi yerde bebegin tahmini dogum gununu yazion cikio hemen
Gidiyorum sonucu almayaaaaKız tüp bebek bnmki anlatırım ne olmuş![]()
Oyyyy kıyamam yaYok ya yerim degistir diye uyuyamiyorumbugun annamlarda son gunum
yarin test yapceem yarin 11. Gunum oluyor
Gunnnaayydiiinnnnhayatta bu saattlere kadar kalmazdim ama yerim degisti ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum
![]()
Hadi i şallah ver güzel haberGidiyorum sonucu almayaaaa![]()
Yazicam insallah yuregim agzimda alayim sonucu ilk buraya yazicamHadi i şallah ver güzel haber![]()
Kaç dk yolunYazicam insallah yuregim agzimda alayim sonucu ilk buraya yazicam![]()
Ben de heyecanlandım şimdiGidiyorum sonucu almayaaaa![]()
BekliyoruzYazicam insallah yuregim agzimda alayim sonucu ilk buraya yazicam![]()
Kaç saat arayla kan testi yaptınArtis nasil? Az gibi geldi onceki de yaziyo yaninda 146.7![]()
Yazdim ama yoksunKaç dk yolun
Ben çok bilmiyorum ama artmış. Bence sonuç güzel olacak kese de görürsün inşallah sağlıkla ilerler. Bilen arkadaşlar şimdi yardımcı olur2 gun arayla