- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
İnsallah saglikli sihhatli gelirBen çok bilmiyorum ama artmış. Bence sonuç güzel olacak kese de görürsün inşallah sağlıkla ilerler. Bilen arkadaşlar şimdi yardımcı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah saglikli sihhatli gelirBen çok bilmiyorum ama artmış. Bence sonuç güzel olacak kese de görürsün inşallah sağlıkla ilerler. Bilen arkadaşlar şimdi yardımcı olur
Yoo gayet güzel bence, iki katı 290 oluyor zaten çok yakın yani, sen kendini rahatlat artık.. 10 güne kadar kese görünür inşArtis nasil? Az gibi geldi onceki de yaziyo yaninda 146.7![]()
İnsallah cok kısa sürede gebe kalırsın canımTeşekkür ederim tavsiyeleriniz icin 24 yaşındayım ama genç anne olmak istiyorum Allah nasip ederse eşim 30 yaşında e haliyle vakti geldi arkadaşların çoğunun çocukları var. Zaman geçtikçe korku sarıyor. Eşim için test yaptırdık ondada bir sorun çıkmadı çok şükür.
İki kati olmayinca riskli dediler bana cok korkuttular yemin ederim ogrendigimden beri dusuk olabilir dediler diye wc ye gitmeye korkuyorum yaaa kirmizi gorursem diye simdi tam 2 kati artmayinca icim rahat degil o yuzdenYoo gayet güzel bence, iki katı 290 oluyor zaten çok yakın yani, sen kendini rahatlat artık.. 10 güne kadar kese görünür inş
Ama sıkıntı stres seni çok etkiler ki. Kulağını kapat kimseyi dinleme herkesin değerleri bir olmaz ki senin yavaş yavaş artıyordur. Sen iki günde bir tekrarla kan testini. Sıkma canını kendini rahat bırak en iyisini doktorun bilir başkaları değilİki kati olmayinca riskli dediler bana cok korkuttular yemin ederim ogrendigimden beri dusuk olabilir dediler diye wc ye gitmeye korkuyorum yaaa kirmizi gorursem diye simdi tam 2 kati artmayinca icim rahat degil o yuzden![]()
Gittigim doktor %50 dusebilir 1 ay icinde dedi hamileligimi bilmeden ilac kullandim diyeAma sıkıntı stres seni çok etkiler ki. Kulağını kapat kimseyi dinleme herkesin değerleri bir olmaz ki senin yavaş yavaş artıyordur. Sen iki günde bir tekrarla kan testini. Sıkma canını kendini rahat bırak en iyisini doktorun bilir başkaları değil
Canım bu iki katı sayılır zaten o konuda sıkıntı yok ama ilaç kullanma konusunda fikrim yok açıkcası genelde bilmeden kullanılınca sorun olmaz derler daha çok küçük olduğu için ama başıma gelmediği için birşey diyemem, bildiğim birşey var ki senin stresinin olumlu bir etkisi yok o yüzden kendini rahatlat hamileliğinin tadını çıkar ben olsam artık hcg ölçtürmeyip bir hafta sonra kontrole giderdimİki kati olmayinca riskli dediler bana cok korkuttular yemin ederim ogrendigimden beri dusuk olabilir dediler diye wc ye gitmeye korkuyorum yaaa kirmizi gorursem diye simdi tam 2 kati artmayinca icim rahat degil o yuzden![]()
Takma sıkıntı yapma Rabbim nasip ettiyse ve doğacaksa sağlıkla doğar o bebek. Her şey olacağına varır. Sen tevekkül et bekle inşallah sonuç güzel olur.Gittigim doktor %50 dusebilir 1 ay icinde dedi hamileligimi bilmeden ilac kullandim diyeondan sonra takinti oldu bende
İnsallah canim insallah saglik ocagindaki ebe ve 2 ayri doktor bisey olmamistir dedi daha cok kucukmu kullandiginda dedi ama o kadinin dedigini unutamiyorum takinti yapti bende biliyorum uzulmem daha kotu ama elimde degilTakma sıkıntı yapma Rabbim nasip ettiyse ve doğacaksa sağlıkla doğar o bebek. Her şey olacağına varır. Sen tevekkül et bekle inşallah sonuç güzel olur.
Benim bir arkadaş gebe olduğunu bilmeden ayağı kırıldığı için röntgen çekimiş doktorlar genlerine sıkıntı yapmış olabilir biz olmamıştır sitemiz dedi. İlk aylar çok üzüldü. Sonra taramalarda bir şey çıkmadı ama yine de içi rahat etmedi. Sonra sağ salim sağlıklı doğurdu maşallah bebek de gayet sağlıklı. Darısı sana inşallah ilaç etkilememiştir. Ve sağlıkla doğar. Kader de ne varsa onu yaşayacağız. İçini ferah tut![]()
Duzenli artis var mi diye 1 hafta kontrol et dediCanım bu iki katı sayılır zaten o konuda sıkıntı yok ama ilaç kullanma konusunda fikrim yok açıkcası genelde bilmeden kullanılınca sorun olmaz derler daha çok küçük olduğu için ama başıma gelmediği için birşey diyemem, bildiğim birşey var ki senin stresinin olumlu bir etkisi yok o yüzden kendini rahatlat hamileliğinin tadını çıkar ben olsam artık hcg ölçtürmeyip bir hafta sonra kontrole giderdim
Yaaa gercekten mii tesekkur ederim balimmm
Aynen bende bir YouTube de bir doktordan duymuştum bebek daha kan pıhtısı gibiyse ve kordon bağı oluşmadıysa risk düşük oluyor diye. Seninde küçük kan pıhtısı halindeyken ilaç kullanmışsın. İnşallah bir şey olmazİnsallah canim insallah saglik ocagindaki ebe ve 2 ayri doktor bisey olmamistir dedi daha cok kucukmu kullandiginda dedi ama o kadinin dedigini unutamiyorum takinti yapti bende biliyorum uzulmem daha kotu ama elimde degil![]()
İnsallah canim insallah tesekkur ederim yorumlarin icinAynen bende bir YouTube de bir doktordan duymuştum bebek daha kan pıhtısı gibiyse ve kordon bağı oluşmadıysa risk düşük oluyor diye. Seninde küçük kan pıhtısı halindeyken ilaç kullanmışsın. İnşallah bir şey olmaz![]()
274.5 değil mi yaArtis nasil? Az gibi geldi onceki de yaziyo yaninda 146.7![]()
Cok guzel Masallah saglikla devam eder insallaahhhh canniimmmArtis nasil? Az gibi geldi onceki de yaziyo yaninda 146.7![]()