- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Banane tek mi yaptim cocugu agriyi ben cekiyom ogrendigim gunden beri hop oturuyom hop kalkiyom ben dedim daha erken yapmayalim diye aldi basina belayiKız yazık enişteme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banane tek mi yaptim cocugu agriyi ben cekiyom ogrendigim gunden beri hop oturuyom hop kalkiyom ben dedim daha erken yapmayalim diye aldi basina belayiKız yazık enişteme![]()
Ye eksiyi cikar ayseyi anacimInsallah insallah ❤❤❤ ben de pis bogazim millet tatli ister regl zamani ben tursu eksi tuzlu seyler
Kız ben bile heyecanlıyım yarını iple çekiyorumAy hatirlatma sus kiz heyecanlaniyorum vallaha icim bi hos oluyor![]()
Evet. Normalden Eylül de regl olsam aşılama yapacaktık. Ve reglim gecikti ben antibiyotik kullandım ondan gecikti diye umursamadım. Ve 44 gün oldu. En son regl 24 Ağustos işte. Normal de test yapmayacaktım. Yarın kan tahlili verip söktürücü alacaktım. Sonra aşılamaya başlayacaktık. Ama çok şükür gerek kalmadı inşallah vardırAyy yaaaaaaaaaadogal yolla degil mi
Haketmiş o zamanBanane tek mi yaptim cocugu agriyi ben cekiyom ogrendigim gunden beri hop oturuyom hop kalkiyom ben dedim daha erken yapmayalim diye aldi basina belayi![]()
İnşâllah gerçek olur rüyan cnmkızlar ne güzel yaa birsürü hamile haberi geliyor arkaarkaya ne güzel mutluluk...bereketiyle geldi bu ay.Ben de rüyamda hamileydim ve ikiz diyor doktor.iki kese gördüm.sonra evdeyim kucagimda bir bebek emziriyorum.ama nasıl sütüm geliyor artık annem şişe getirdi kalanı ona doldurduk nasıl guzeldi... insallah.... hayırlısı......
Valla yapip kacmasi degil tukururum oyle ise dedim bugun yolda yururken neden sana yapmadik bu cocugu da ben tasiyorum? Bi dahakine bana yapalim senin bu hallerini cekemicem bikez daha diyoHaketmiş o zamanoda dogru kız bi hamilelikte 9 ayımız var azda onlar hizmet etsin bize
![]()
Hahahhaa haha kız fazlada bıktırma daha çocuk istemez sonraValla yapip kacmasi degil tukururum oyle ise dedim bugun yolda yururken neden sana yapmadik bu cocugu da ben tasiyorum? Bi dahakine bana yapalim senin bu hallerini cekemicem bikez daha diyo![]()
Yaaaa maşallahhhh canımmmmm tek tek hamişler çoğalıyor ne kadan güzelKızlar kızlar ya şuan ağlıyorum var mı bir şey bugün tam 44.günüm regl bekliyordum. Elimde ovu testi vardı yaptım baktım sonuç böyle sonra HCG yaptım
Kiz ben olsam simdi hastaneye 63728291 kez gitmistim kocan gelcekse de hastanede kan verdikten sonra arar hayatim hastanedeyim kendimi kotu hissediyorum usuttum sanirim midem cok bulaninca hastaneye geldim onemli bisey yok gelirim birazdan derdimEvet. Normalden Eylül de regl olsam aşılama yapacaktık. Ve reglim gecikti ben antibiyotik kullandım ondan gecikti diye umursamadım. Ve 44 gün oldu. En son regl 24 Ağustos işte. Normal de test yapmayacaktım. Yarın kan tahlili verip söktürücü alacaktım. Sonra aşılamaya başlayacaktık. Ama çok şükür gerek kalmadı inşallah vardırRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
![]()
Ayyy ölürüm yaYe eksiyi cikar ayseyi anacim![]()
Vallaha bugun bitti bileKız ben bile heyecanlıyım yarını iple çekiyorum![]()
Auyyyy insalllaaaahhh insalllahhhEvet. Normalden Eylül de regl olsam aşılama yapacaktık. Ve reglim gecikti ben antibiyotik kullandım ondan gecikti diye umursamadım. Ve 44 gün oldu. En son regl 24 Ağustos işte. Normal de test yapmayacaktım. Yarın kan tahlili verip söktürücü alacaktım. Sonra aşılamaya başlayacaktık. Ama çok şükür gerek kalmadı inşallah vardırRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
![]()
Taaa nisanliyken basladi istemeye babasi babalik yapmayinca o iyi bi baba olabilmek hayaliyle yasiyo internetten arastirmiss babanin antidepresan kullanmasi cocuga bisey yapar mi sanki kendi dogurcakHahahhaa haha kız fazlada bıktırma daha çocuk istemez sonra![]()
Hadi sira senle eslemde tiyziiii olmak istiyorumAyyy ölürüm ya
Vallaha bugun bitti bile
Auyyyy insalllaaaahhh insalllahhh❤ya cok sevindirici
Saat kaçta yapcan benide etiketleAyyy ölürüm ya
Vallaha bugun bitti bile
Auyyyy insalllaaaahhh insalllahhh❤ya cok sevindirici
Yettim gaariiii
Ammmiiiiiiiinnnnnnn yarabbbüllalemiiinnnnKurban oldugum rabbim bu bereketine bizleri de dahil et![]()
Kim ne yapiyo bende istiyomSaat kaçta yapcan benide etiketle![]()