• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy yaaaaaaaaaa 😘😘😘😘😘 dogal yolla degil mi
Evet. Normalden Eylül de regl olsam aşılama yapacaktık. Ve reglim gecikti ben antibiyotik kullandım ondan gecikti diye umursamadım. Ve 44 gün oldu. En son regl 24 Ağustos işte. Normal de test yapmayacaktım. Yarın kan tahlili verip söktürücü alacaktım. Sonra aşılamaya başlayacaktık. Ama çok şükür gerek kalmadı inşallah vardır 🙏😍 Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏😍😍

kızlar ne güzel yaa birsürü hamile haberi geliyor arkaarkaya ne güzel mutluluk...bereketiyle geldi bu ay.Ben de rüyamda hamileydim ve ikiz diyor doktor.iki kese gördüm.sonra evdeyim kucagimda bir bebek emziriyorum.ama nasıl sütüm geliyor artık annem şişe getirdi kalanı ona doldurduk nasıl guzeldi... insallah.... hayırlısı......

kızlar ne güzel yaa birsürü hamile haberi geliyor arkaarkaya ne güzel mutluluk...bereketiyle geldi bu ay.Ben de rüyamda hamileydim ve ikiz diyor doktor.iki kese gördüm.sonra evdeyim kucagimda bir bebek emziriyorum.ama nasıl sütüm geliyor artık annem şişe getirdi kalanı ona doldurduk nasıl guzeldi... insallah.... hayırlısı......
İnşâllah gerçek olur rüyan cnm 😍

Haketmiş o zaman 😀 oda dogru kız bi hamilelikte 9 ayımız var azda onlar hizmet etsin bize 😀
Valla yapip kacmasi degil tukururum oyle ise dedim bugun yolda yururken neden sana yapmadik bu cocugu da ben tasiyorum? Bi dahakine bana yapalim senin bu hallerini cekemicem bikez daha diyo 😂😂

Evet. Normalden Eylül de regl olsam aşılama yapacaktık. Ve reglim gecikti ben antibiyotik kullandım ondan gecikti diye umursamadım. Ve 44 gün oldu. En son regl 24 Ağustos işte. Normal de test yapmayacaktım. Yarın kan tahlili verip söktürücü alacaktım. Sonra aşılamaya başlayacaktık. Ama çok şükür gerek kalmadı inşallah vardır 🙏😍 Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏😍😍
Kiz ben olsam simdi hastaneye 63728291 kez gitmistim kocan gelcekse de hastanede kan verdikten sonra arar hayatim hastanedeyim kendimi kotu hissediyorum usuttum sanirim midem cok bulaninca hastaneye geldim onemli bisey yok gelirim birazdan derdim

Ye eksiyi cikar ayseyi anacim 😍😍
Ayyy ölürüm ya 😘😘😘😘
Kız ben bile heyecanlıyım yarını iple çekiyorum 😀😀
Vallaha bugun bitti bile🤣🤣
Auyyyy insalllaaaahhh insalllahhh 🤲🤲❤ya cok sevindirici

Hahahhaa haha kız fazlada bıktırma daha çocuk istemez sonra 😀
Taaa nisanliyken basladi istemeye babasi babalik yapmayinca o iyi bi baba olabilmek hayaliyle yasiyo internetten arastirmiss babanin antidepresan kullanmasi cocuga bisey yapar mi sanki kendi dogurcak 😂😂 taaa 5-6 sene once kullanmis ona kadar arastiriyo ariza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X