- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Bakk bana da demiyo ne oldugunu aglarim amaOldum babacımkendi icimde birseylerden
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakk bana da demiyo ne oldugunu aglarim amaOldum babacımkendi icimde birseylerden
![]()
Yaaa bu kadar hevesliler işte baba olmayaTaaa nisanliyken basladi istemeye babasi babalik yapmayinca o iyi bi baba olabilmek hayaliyle yasiyo internetten arastirmiss babanin antidepresan kullanmasi cocuga bisey yapar mi sanki kendi dogurcaktaaa 5-6 sene once kullanmis ona kadar arastiriyo ariza
Seni de listeye aldim tatlimBen ben ben![]()
Bnde dedim bnde 10 tane gebemiz olacakBen demistim bu Ayda bi hayir var diye❤CUNKU HAMILELIK HABERLERI ILE BASLADIK RABBIMMM ARDI SIRA KESILMESIN
![]()
Aynen valla hevesli de uykulari kacinca nolcak bilmemYaaa bu kadar hevesliler işte baba olmaya![]()
İnşallah inşallahHadi sira senle eslemde tiyziiii olmak istiyorum ♥![]()
Sen durmadan kaybol o zamanYettim gaariiii
Yarım saat kayboluyorum hemen gebe cıkıyo masallah subhanalah![]()
Ben ben ben beeeeennnnnnSirada gebe kalmak isteyen kimler kaldi? Bi onlara dua edelim gebeler olarak![]()
Eger etiketlemezse beni keserim tursusunuYarın L Loriklorik gebelik testi yapacak kuzum
Saat kaçta yapcan benide etiketle![]()
Ahh demeee vallaha bi guzeldi sorma ilk asermelerinizi benim dediklerimle alinEger etiketlemezse beni keser tursusunusalgamda vermem
![]()
Gülerken sevip ağlayınca al diyecekAynen valla hevesli de uykulari kacinca nolcak bilmem ♥![]()
Aaa evet ogluma kizini alcaktim bu hamilelik unutkanlik yapiyoİnşallah inşallahkız dün kaynana olcam dedin bugün teyze diyon
![]()
Kız yolarım seni pozitif o pozitifBuyuk harflerle yazicamnegatifse de pozitifse de
Aglama canım zeyzeyin sen oldugundan emin olmak istedim pekte rahatladımBakk bana da demiyo ne oldugunu aglarim ama![]()
Kız 3 yıl ugrastım yapmaya kolay vermem çok altın isterim ona göre hazırlıklara başla şimdiden anca tamam olur dünürAaa evet ogluma kizini alcaktim bu hamilelik unutkanlik yapiyodogru dogru ben kaynana olcam
![]()
Ayyy fasulye deme kaynanam trabzondan bi cuval yollamis cani sagolasica ellirim parcalanmisti hala kurumasini bekliyorum agzina yandiklariminAhh demeee vallaha bi guzeldi sorma ilk asermelerinizi benim dediklerimle alinfasulye tursusu hem de
O zaman tamamm problem yok benim kiz benAglama canım zeyzeyin sen oldugundan emin olmak istedim pekte rahatladım![]()
Anacim senin kiz benim oglan gibisini benim gibi kaynanayi bulmus cok sansli daha gelmedenKız 3 yıl ugrastım yapmaya kolay vermem çok altın isterim ona göre hazırlıklara başla şimdiden anca tamam olur dünür![]()