- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
❤❤❤❤❤❤❤Hahahahaha deli hatun yaaaseviyorum seni
Yapceemmm kiz konu acmak parayla degil ya beeeddeeevveeeeVar ama sen yapmagebelik sürecini yaşadıklarını anlat
![]()
Bence anlamıyorlardırhamile oldugu halde hamilemiyim diye soranlar cok fazla zaten
Sen kime taktın ya hele bi söyle bakam![]()
Gelecek canım merak etmeOlabilir aslinda bakalim simdiden umitlenip husrana ugramak istemiyorum o gunler gelir beraber karar veririz ikinci isme![]()
Hiç belli olmaz orasıBu artislarla cok zor be anacim![]()
Sag popom atıyor acaba hamilemiyim❤❤❤❤❤❤❤
Yapceemmm kiz konu acmak parayla degil ya beeeddeeevveeee
sana taktim
kimseye takmadım gercekten bakiyorum bellii ama inanmiyor
![]()
Yap yap yeterki gelsin mercimek❤❤❤❤❤❤❤
Yapceemmm kiz konu acmak parayla degil ya beeeddeeevveeee
sana taktim
kimseye takmadım gercekten bakiyorum bellii ama inanmiyor
![]()
Sen ben L Loriklorik ten baska ikizlere bu kadar cok yanıp tutusan yok farkındamısınAyyy çok minnoşlar bide ikiz gelirmiş![]()
Aaayyyy kahkahah attimmm yarriiilllddiimmmSag popom atıyor acaba hamilemiyim![]()
Yok hamile olman için solun atması lazımdı bak bakayım oda atıyor muSag popom atıyor acaba hamilemiyim![]()
Aha vallada kenarı segirmisti kesin hamileyim hocam benAaayyyy kahkahah attimmm yarriiilllddiimmm3 vakte kadar hamilesin sag poponun kenarinin seyirmesi hamilrligin en erken belirtisidir
![]()
Bi deli biziz çünkü
Ah bu doktorlar neden hep farklı agızdan konusuyorkiYok hamile olman için solun atması lazımdı bak bakayım oda atıyor mu![]()
Ben farkindayim
Aahahah cok iyi yaaYok hamile olman için solun atması lazımdı bak bakayım oda atıyor mu![]()
Kavga etcek şimdi doktorlaAh bu doktorlar neden hep farklı agızdan konusuyorki![]()
Esofmanli şevket hoca gibi oldumAha vallada kenarı segirmisti kesin hamileyim hocam ben![]()
Şüphen mi vardı ben raporumu bile aldım yoksa sen almadın mı dahaBen farkindayimcunku biz usengeciz
bir daha ugrasmak istemiyoruz. Bi anda oldu bittiye gelsin
Aahahah cok iyi yaaaglanacak halimiz3 gülüyoruz artik demekki olmuşuz biz
Nasil eksik kalirim almadimŞğphen mi vardı ben raporumu bile aldım yoksa sen almadın mı daha![]()