Hemen bakır köy ruh ve sinir hastalıkları hasrçtanesine koş bitmeden al yetişen alıyor gel vatandaş gelNasil eksik kalirim almadim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bakır köy ruh ve sinir hastalıkları hasrçtanesine koş bitmeden al yetişen alıyor gel vatandaş gelNasil eksik kalirim almadim![]()
Niye yaBu kocami bogsam kac yil yerim?
Ne oldu kuzucukBu kocami bogsam kac yil yerim?
Besiz geliyormus birde ücümüze görürüm ozaman farkımızı tarzımızıBi deli biziz çünküfarkımız tarzımız
![]()
Biri konu acmis diyor ki 13 hafta once iliskiye girdim iste hamile miyimHemen bakır köy ruh ve sinir hastalıkları hasrçtanesine koş bitmeden al yetişen alıyor gel vatandaş gel![]()
Kız Allah korusun vur dedik öldürdün yaBesiz geliyormus birde ücümüze görürüm ozaman farkımızı tarzımızı![]()
Pestilimiz cikarBesiz geliyormus birde ücümüze görürüm ozaman farkımızı tarzımızı![]()
Uyucam telefonu sarja taktim durup durup cekiyo takiyo sarja dedim bozulcak telefon bozulsun diyo dedim yenisini aldiririm benimkini veririm diyo dedim oynama sunu hala devam ediyo bagirdim en son dedim kasinma artik gelmis telefonunu tak hadi kk ne giremezsin sarjin olmazsa onun suclusu da ben olurum dedim uzak dur benden bulasmaNiye ya
He hamilesin Allah bağışlasın diyeydinBiri konu acmis diyor ki 13 hafta once iliskiye girdim iste hamile miyim
İlgi bekleyen bi koca gördüm şuanUyucam telefonu sarja taktim durup durup cekiyo takiyo sarja dedim bozulcak telefon bozulsun diyo dedim yenisini aldiririm benimkini veririm diyo dedim oynama sunu hala devam ediyo bagirdim en son dedim kasinma artik gelmis telefonunu tak hadi kk ne giremezsin sarjin olmazsa onun suclusu da ben olurum dedim uzak dur benden bulasma![]()
Tam üstüne bastın ayagını kaldır mantık efsoBen farkindayimcunku biz usengeciz
bir daha ugrasmak istemiyoruz. Bi anda oldu bittiye gelsin
Aahahah cok iyi yaaaglanacak halimiz3 gülüyoruz artik demekki olmuşuz biz
Aayyyyyhh kisssskkanncc bizi kiskanmiss . Benim esim de yakinda oyle yaparsa sasmamUyucam telefonu sarja taktim durup durup cekiyo takiyo sarja dedim bozulcak telefon bozulsun diyo dedim yenisini aldiririm benimkini veririm diyo dedim oynama sunu hala devam ediyo bagirdim en son dedim kasinma artik gelmis telefonunu tak hadi kk ne giremezsin sarjin olmazsa onun suclusu da ben olurum dedim uzak dur benden bulasma![]()
Hakeden gelsinKavga etcek şimdi doktorla![]()
Dotumu yesin zaten sacimi tararken acilmiyo ona bile sinir oluyorum heran kazitabilirim hicbiseye tahammulum yok kendime bile onun ilgisine baslarim simdiİlgi bekleyen bi koca gördüm şuan![]()
Bunlar cocuk gibi yemin ederim ikiz cocuk nasil istiyim ben zaten buyumeyen bi kocam varAayyyyyhh kisssskkanncc bizi kiskanmiss . Benim esim de yakinda oyle yaparsa sasmam![]()
Duz mantikTam üstüne bastın ayagını kaldır mantık efso![]()
Kız gülmekten olan bebeyi düşürcem yarıldım resmenHakeden gelsinneyse ben sol popomunda atmasını bir bekleyeyim
![]()