Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Getirin şırıngamı bunun gideceği yok tutun bırakmayınYa ama daha kan vermedim ki. Bunlar hep heyecandan
![]()
Sehir dısında galibe hastaneTeşekkür ederim
Bugün 44.gün birkaç gün önce idrarda baktım silik çizgi bile yoktu boşuna kendimi yormak istemedim
Benim de doğum günüm 4 Ekim yani cuma günüydü miniğim doğum günü sürprizi oldu
Amin Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere
Hastaneye varmak üzereyim
Korktum siz kan almayın diye ben hemen çıktım evden![]()
Getirin şırıngamı bunun gideceği yok tutun bırakmayın![]()
Karnını önüne getirrNe yapayım ne yapayım![]()
He tamam o zamanValla da hastanedeyim
Kizzz kocanla mi gittinYa ama daha kan vermedim ki. Bunlar hep heyecandan
![]()
YokSehir dısında galibe hastane![]()
Ayyy insallahh hamis olursunİnsallah balam bi hamile olayımda delirmeyede razıyım![]()
Nana kac gun var bata yok mu belirtiİnsallah balam bi hamile olayımda delirmeyede razıyım![]()
Yok o daha eve geçmedi. Ben arkadaşa gidiyorum diye evden çıktımKizzz kocanla mi gittin
Ben farketmesem koca farkeder kocaman bir popo atacak kolay deelKamera tak kız popona gece olursa farketmezsin![]()
Ben diyorum bu ne diyorKarnını önüne getirrBen biseye kizinca babam derdi dur tamam prensesim ben onun simdi karnini onune getiririm bende slk gercekten bisey yapcak diye sevinirdim ayyy cocuklugummm cok kandirildin
![]()
Ayyy supriz yapp insallahYok o daha eve geçmedi. Ben arkadaşa gidiyorum diye evden çıktım![]()
Ayyy mercimek firina verilmissssBen diyorum bu ne diyorkız onun göbüşte mercimek var affedelim hadi onun hatrına
![]()
Amiiiinn yarabbülalemiiinnnBi beşiz dogurda görem seni![]()
Adam deprem oluyor sanmasınBen farketmesem koca farkeder kocaman bir popo atacak kolay deel![]()
İnşallah kan versem sonucu görmeden ona bir şey hissettirmemAyyy supriz yapp insallahCok helecanli
![]()