• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciceklerim badem fındık fıstık kaju ceviz tüketmeye basladım düzenli. Normalde dislerden dolayı yiyemem kendimi sıkıcam biraz. Harici bir öneriniz varmı kuruyemislerden?

İnsallah bitanem seninkini bir teyit edelimde sonra dualarımıza hatimlerimize baslarız🤲🤪😍😍
İnşallah ya inşallah testler yanıltmaz. 41 Meryem suresi okuduk @hayal alemi arkadaşın topiğinde ve ben etrafıma o 41 Meryem suresinden dağıttım yarısını da ben okudum. Ve hep kendime söylediğim olurda hamile kalırsam Meryem süresinin bereketi derim. Kızım olursa da adını Meryem koyarım 😍

Ciceklerim badem fındık fıstık kaju ceviz tüketmeye basladım düzenli. Normalde dislerden dolayı yiyemem kendimi sıkıcam biraz. Harici bir öneriniz varmı kuruyemislerden?
Robottan geçirip hakiki saf balla karıştırıp sabah akşam birer kaşık yiyebilirsin. Hem balda iyi hemde dişlerine de sıkıntı olmaz

İnşallah ya inşallah testler yanıltmaz. 41 Meryem suresi okuduk @hayal alemi arkadaşın topiğinde ve ben etrafıma o 41 Meryem suresinden dağıttım yarısını da ben okudum. Ve hep kendime söylediğim olurda hamile kalırsam Meryem süresinin bereketi derim. Kızım olursa da adını Meryem koyarım 😍
Ayyyyy adaşııımmmm oluuurrr😍😍😍

Sonucuna etiketleeee bekliyorum 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X