Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım benim teşekkürler senin de inşallah görürüz takvimini
Kalp atisi duymadan yapmicam bebegim
Efsanae guzel ama
İnşâllah inşallah cnm çok özeniyorum vallaAyy canım benim teşekkürler senin de inşallah görürüz takvimini![]()
Nasıl istersen canısııKalp atisi duymadan yapmicam bebegim![]()
Kızz demeseydin iyiydi cnm çok çektiEfsanae guzel ama1 hafta boyunca yedim annemlerde gelmeden once de 1 tane yedim
sonra yolda gelirken acili salgam ile cig kotfeyedim . Midem su an bana kufur ediyor
![]()
Hadi ya bir öğrensek bebiş olduğunu artıkBilmeeeemm kine ya su an sag kasigim cok kotu agriyor
Az daha varmış sana17sinde![]()
Gercekten mi aslaa demem bir daha yaaaaa esin de yok sanirim özür dilerim canin ceksin diye demedim . Yok mu yakınlarda bi yerdeKızz demeseydin iyiydi cnm çok çekti![]()
Yarin buyuk gunHadi ya bir öğrensek bebiş olduğunu artık![]()
Yap yappppppYarin buyuk gunaslinda su an cok sıkışıktım yapsam mi ovu testi
![]()
Eşim yok ilk 3 gün dışarı yasak zaten cnm sorun değil ya normaldede çok severim zaten deyince aklıma geldi bişey olmaz unuturum birazdan zaten doktorum dışardan yeme bu süreçte dediGercekten mi aslaa demem bir daha yaaaaa esin de yok sanirim özür dilerim canin ceksin diye demedim . Yok mu yakınlarda bi yerde
Bnde onu dicektim yaptın mı diye yap yapYarin buyuk gunaslinda su an cok sıkışıktım yapsam mi ovu testi
![]()
Bende bilmiyorumInsallah oyledir. Su an yine uuzaniyorum . Korkuyorum boyle sakalar yapmasin bana
Kasikta başlıyor dimii tutunmaya ? Bilmiyorum boyle seylerinsallah tutunuyordur . Benim gibi inatcidir
![]()
Sen simdi hiiic bakma bu ilk degere. Bundan sonrakiler onmli. Duznli artiosa keyfini cikar yeterİnşallah sağlıklı ilerler. Kafamı karıştıran en son reglim 24 Ağustos bugün 44.gün. ama yumurtlama akıntısına göre yumurtlamayı 12 gün önce falan gördüm. Akıntı yanıltmadıysa bugün yumurtlamanın 12.günü
![]()
Yaptim t silik ciktiYap yappppppvalla yappp
Enisteye soyle yarin gelirken aliversinEşim yok ilk 3 gün dışarı yasak zaten cnm sorun değil ya normaldede çok severim zaten deyince aklıma geldi bişey olmaz unuturum birazdan zaten doktorum dışardan yeme bu süreçte dedi
Yaptim t silik c her zmaanki formundaBnde onu dicektim yaptın mı diye yap yap![]()
Amin inşallah Allah razı olsun darısı en kısa zamanda sizlere inşallahAy cok güzel yaaaa masalllah kuzum rabbim iki katı iki katı arttırsın insallaaaahgözünüzaydın olsun balaammm
![]()
Ahahah ne guzel insallah oyle gider. Sessiz geliyorBende bilmiyorumbenim hiç belirtim yoktu
![]()