• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana canimin ici adet kesin oldum yogunlukdan giremiorum ne zmn adet olucagimida bilmiorum yarin hastaneye girioruz esimle asilama programina baslicaz adetliyken gel demislerdi hayirlisi olsun , bu arada ew almak icin ewde bakioruz allahin izniyle iki mujdeli haberim birden olur insallah zaten bi bebegim bi ewim olsun huzurum sagligimiz olsun cok istiordum ew isine bakmaya basladik kayinbabamin destegi ile bebek iside artik rabbim asilamada insallah nasip eder neler kacirdim bilmiorum hamis varsa rabbim hayirli saglikli nasip etsin dier arkadaslarada rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah cok opuorum 🥰😘😘😘
Çok soruyorum ama gerçekten bilmiyorum aşılama ne zaman yapılıyor süreç ney ?

Çook teşekkür ederim rabbime hamd olsun gerçekten hiç beklemediği anda veriyor 🤲🏻🤲🏻 Ama hala inanamıyorum acabamı diyorum ya ne değişik duyguymuş🥺
Ben kan testini aldigimda bile acaba dedim sen dusun 😂😂 hala diyorum hatta insallah bebegim benimledir diye 2 gunde 1 kan verip artis takip ediyorum normal seyler bunlar yarin kan vermeyi ihmal etme ♥️

Ben kan testini aldigimda bile acaba dedim sen dusun 😂😂 hala diyorum hatta insallah bebegim benimledir diye 2 gunde 1 kan verip artis takip ediyorum normal seyler bunlar yarin kan vermeyi ihmal etme ♥
Çok değişik duygular içindeyim gerçekten yarın olsun gideyim vereyim kan testi🤗🤗

Tamam cnm i şallah gğzel olur sonucun 😘
Insallah susamin annesi😘
Mesela lorik var yaa lorik diye baslasak 😂😂😂 neyse kizzz onun mercimeki var bisey demiyim :rolleyes:
Ya yoksa🤣🤣
Canım benim yasadın gördün antoryum asılamadan sonra test yaptı hcg yüksek cıktı hep birlikte sevindik adet günü regli oldu beta düstü ilaclardan yüksek cıktıgını söylemisti doktoru kendine böyle bir tereddüt yasatma askım iste tekrar söylüyorum yapma yapma yapma bırak bebegin seninle kalsın stres olursun yapmaaaaaa😇😘
Sonucuna inanmam zateeennn kizzz anniiiimmm🤣sadece meraktan
Ben gaz vermedim canım karıştırdın sanırım🤣🤣
Kimdi o ciksinnn ortaya 🤣🤣🤣🤣
L Loriklorik Nana haklı yapma canım sen bize uyma😔 biraz daha sabret olur mu. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🤗
Nananin dedikleri cikiyor genelde 🤣🤣 ama esim benden cok istiyor . 🤣🤣🤣

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🐞 Ekim 🐞
@MonicaBing bat 7
M Minik mucizee bat 11
@Matrakhatun bat 11
@Andyou bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
@Kedi sever bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
@sosmivida bat 17
E Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@bi prenses annesi bat 20
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
icecreamm icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
S Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
Beklemekseni Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31

💃 Kasım 💃
@eylem91 bat 26

🤱 Beybililerimiz 🤱
@tiktaktok bat 1 Ey🤰
@Deryakadir bat 4 Ek 🤰
@Babyandmom bat 6 Ag🤰
Memeli Mestan Memeli Mestan bat 8 Ek 🤰
@Melegim15 bat 8 Ek 🤰
@Martilikiz07 bat 9 Ey 🤰
@Seval2321 bat 11 Ey 🤰
@hayalinizle bat 12 Ag 🤰
@Emine Hatayli bat 19 Ag 🤰
@Fatma KTL bat 20 Ag 🤰
@mervecancan bat 20 Te 🤰
@Icebergsss bat 20 Ey
@Caghla_29 bat 23 Ag🤰
@emine1115ygt bat 23 Ag 🤰
@Gncgztc bat 24 Ag 🤰
@beren20 bat 24 Ey 🤰
@Sumeyyee__ bat 26 Ag 🤰
@Dorothyy bat 26 Ey 🤰
@Lepistesb bat 28 Ag🤰
@Ftskrcm bat 30 Ag🤰
@zambak189 bat 30 Ag 🤰
Aminnnnnn inş

Kızlarrrr şimdi idrar testi yaptım oda içime bişey oldu öyle yapayım dedim ihtimalde vermedim aslında eşim adet bittikten sonra 2kere ilişki oldu askere gitti..bide 2tane yaptım yanlıştır olmaz diye sizce çizgi bellimi..gözle görülünce çok belli ve hemen çıktı
Evet canım varr

Kızlar merhaba adetım gectı göğüs agrısı ve ishal olunca test yaptım yumurtlamanın 10. Günü ve negatıf çıktı sonra çöpe attım 2 saat sonda baktığımda çizgi belırmıs ti acaba varmı sızce hamılelık ne olur yardımmmm🤲🏻

Eklentiler

• D88FDD4E-6E5B-494A-BEB9-9831FD0731CD.webp
    D88FDD4E-6E5B-494A-BEB9-9831FD0731CD.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bugün misafirim vardı yine de ara ara baktım maşallah her geçen saat bir hamile ekleniyor ben çok yorulduğumdan mı nedir aşırı bel ağrım var dinleniyorum ama geçmiyor bu ay reglm kısa sürdü 3 günde bitti rahim kanı atamayınca kasılıyor sanırım normalde bugün bitmesi lazımdı çok fena bir ağrı ama erken yatacağım 😟 kız lorik ne kan testi hele bir idrar yap bakalım evde birkaç gün ☺️

Kızlar merhaba adetım gectı göğüs agrısı ve ishal olunca test yaptım yumurtlamanın 10. Günü ve negatıf çıktı sonra çöpe attım 2 saat sonda baktığımda çizgi belırmıs ti acaba varmı sızce hamılelık ne olur yardımmmm🤲🏻
Benimde birkere öyle olmuştu ama sonra bidaha yaptım çıkmamıştı..inşallah vardır canım tekrardan yap yada kan ver bebek vardır inşallah🤲🏻🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X