• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz bizim is yeri baskasinin isi olsa birakip giderim de evde yatsam nolcak sanki 🤷🏻‍♀️ İyi boyle arada gidip geliyom ama doktor calisabilirsin dedikce gorevimin basindayim nasilda caliskan bir kiz cocuguyum :KK53: :rolleyes:
Maşallah diyelim o zaman çok yorma kendini ve fasulyeyi 😘

Allah seni ne etmeye niye kavga ediyorsun 🤣
Kiz genelde cani yanan insanlarla ugrasiyosun hepsi madurum benim dosyam oncelik diyo ulaaannnn bende madurum bendeeeeeeeeggg bide emir eriymisiz gibi davranmalari yok mu cahillik cok kotu biz onlarin adami degiliz ama anlamiyolar istee bende iki laf sokup agizlarina miciyorum hatta gecen biri garinin biri dedi ilk once adam gibi konus hanimefendi de ondan sonra ara dedim yuzune kapattim ariyo hanimefendiyle gorusebilir miyim diye hah dedim boyle konuscan :rolleyes: :rolleyes: Cekemem kimsenin agiz kokusunu dagdan inmis ayi

Kiz genelde cani yanan insanlarla ugrasiyosun hepsi madurum benim dosyam oncelik diyo ulaaannnn bende madurum bendeeeeeeeeggg bide emir eriymisiz gibi davranmalari yok mu cahillik cok kotu biz onlarin adami degiliz ama anlamiyolar istee bende iki laf sokup agizlarina miciyorum hatta gecen biri garinin biri dedi ilk once adam gibi konus hanimefendi de ondan sonra ara dedim yuzune kapattim ariyo hanimefendiyle gorusebilir miyim diye hah dedim boyle konuscan :rolleyes: :rolleyes: Cekemem kimsenin agiz kokusunu dagdan inmis ayi
Simdi diyor parasiyla degil mi yapmak zorunda gibisinden dusunuyorlardir . :KK71: :KK71: :KK71:

Kuzum test bekleyince cikar ikinci cizgi benimde basima geldi testi yenile oyle git dedim ama pek seapmadin 😔 uzuldum umarim karnin bocuklenir hemen ama ilk dakikada cikanlar dogru zaman gecince idrardan dolayi cizgi gozukebiliyo hakkinda hayirlisi olsun 🤲🏻
Aynen canm oyleymıs ama belrtım de çok vardı göğüs agrım cok fena vardı sandım bende hayalilerim hayal oldu... bu testlerden bıdaha alırsam şakın almayın bunu

Ayy iyi gunlerin dedin yaaa nasil moral verdin esekkk resmen moralimin icineeee offf offf 😩
Bebeğim kıymetini bil diye dedim bugünlerin 🤭
Kuzu hem şikayet etme yanlış anlama beni ama çok şanslısın senin gibi olmak için ben dahil birsürü kardeşim var burda kırdıysam özür dilerim 😔

Aynen canm oyleymıs ama belrtım de çok vardı göğüs agrım cok fena vardı sandım bende hayalilerim hayal oldu... bu testlerden bıdaha alırsam şakın almayın bunu
Bebegim bak bende hamileligimi erken gebelikte gormedim 5 tl lik kaset testte gordum ama hemen cikti oyle deme sadece aninda cikarsa heyecanlan bosuna uzulme sonra 😔

Bebeğim kıymetini bil diye dedim bugünlerin 🤭
Kuzu hem şikayet etme yanlış anlama beni ama çok şanslısın senin gibi olmak için ben dahil birsürü kardeşim var burda kırdıysam özür dilerim 😔
Yaaaa yok bitanemmm ben ozur dilerim asil kirdiysam 😔 biliyosun ki hic heycanini yasayamadim hamileligin hala insallah Allahim saglikli sihhatli bebeler verir sizlere 🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X