• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saol canim yarinda yapacam bakalim
Bence şimdiden değerlendirmeye başlayın kaç kişinin hamilelik haberini aldık hep yumurtlamadan 3 4 gün önce ilişki olmus daha olmamış yani tutma olasılığı yüksek, bir kaç doktorun yazısını okudum onlarda öyle yazmışlardı, yumurtlamadan önceki 4 gün önemli diye

Kızlar iki ay önceki kontrolumde doktor çocuk için tüp bebek merkezine randevu almamı istemişti. Bu ay bugün cesaret ettim artık ve batımın sonrasına randevu aldım. Bakalım artık süreç nasıl olacak. Biraz heyecanlandım galiba. 😂😂 Daha randevu alınca heyecanlanan ben kim bilir transfer yapilabilirse ne durumda olurum. 😂😂😂

Kızlar iki ay önceki kontrolumde doktor çocuk için tüp bebek merkezine randevu almamı istemişti. Bu ay bugün cesaret ettim artık ve batımın sonrasına randevu aldım. Bakalım artık süreç nasıl olacak. Biraz heyecanlandım galiba. 😂😂 Daha randevu alınca heyecanlanan ben kim bilir transfer yapilabilirse ne durumda olurum. 😂😂😂
Doktor niye tüp bebek.onerdi acaba??

Bence şimdiden değerlendirmeye başlayın kaç kişinin hamilelik haberini aldık hep yumurtlamadan 3 4 gün önce ilişki olmus daha olmamış yani tutma olasılığı yüksek, bir kaç doktorun yazısını okudum onlarda öyle yazmışlardı, yumurtlamadan önceki 4 gün önemli diye
Tmm saol canim
Bilgilendirdigin icin
Ama doktorum bana gun asiri iliski dedi teste goremi gidiyim yoksa doktora goremi

Tmm saol canim
Bilgilendirdigin icin
Ama doktorum bana gun asiri iliski dedi teste goremi gidiyim yoksa doktora goremi
Bence şimdi başla ve gün aşırı yap,.Benim testlerimide atayim banada gün aşırı yap demişti ebru ınstagramdaki :)

Eklentiler

• Screenshot_20191007-154150_Instagram.webp
    Screenshot_20191007-154150_Instagram.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 32
Doktor niye tüp bebek.onerdi acaba??
Yaygın endometriozisim var canım. Bu da tüp bebek sürecine gelmeden önce yapılması gereken her şeyi önemsiz kılıyor sanırım. Yine de kendi kendine olsun istemiştim, biraz imkansıza yakını istemek gibi bu. Taa bekarligimda demişlerdi zaten odaklar çok fazla ameliyatla hepsini temizleyemeyiz yayılmaya devam eder. İlerde evlenip çocuk istersen tüp bebek denenir diye. Artık gidince öğreneceğim ne olacak ne bitecek.

Saglik ocagindan geldim bebegin dusme riski bana vurulan ignedeki kortizondan kaynikli olabilirmis yani o kadin ondan oyle demis bana vuralan ignede kortizon varmis ama bebegin saglikli olmayacagi daha bilinemezmis duser veya dusmez diyemem dedi 😩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X