Aynen öyle bebeğimAnne yuregi iste kiz vallaha birinde olan diğerinde yoksa uzuluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle bebeğimAnne yuregi iste kiz vallaha birinde olan diğerinde yoksa uzuluyor
Belli olmaz belkide bebe yerlesiyor kendine yer arıyor Allah bilirSol ve sağ kasımda agri var ama kesin enfeksiyon yada adet belirtisi 12 gün var bata bu kadaerken olmaz herhalde
Belli olmaz belkide bebe yerlesiyor kendine yer arıyor Allah bilirSol ve sağ kasımda agri var ama kesin enfeksiyon yada adet belirtisi 12 gün var bata bu kadaerken olmaz herhalde
Allah seni o kadar yer varBelli olmaz belkide bebe yerlesiyor kendine yer arıyor Allah bilir![]()
Belli olmaz belkide bebe yerlesiySol ve sağ kasımda agri var ama kesin enfeksiyon yada adet belirtisi 12 gün var bata bu kadaerken olmaz herhalde
nedennnnnnnn
Bence şimdiden değerlendirmeye başlayın kaç kişinin hamilelik haberini aldık hep yumurtlamadan 3 4 gün önce ilişki olmus daha olmamış yani tutma olasılığı yüksek, bir kaç doktorun yazısını okudum onlarda öyle yazmışlardı, yumurtlamadan önceki 4 gün önemli diyeSaol canim yarinda yapacam bakalim
Doktor niye tüp bebek.onerdi acaba??Kızlar iki ay önceki kontrolumde doktor çocuk için tüp bebek merkezine randevu almamı istemişti. Bu ay bugün cesaret ettim artık ve batımın sonrasına randevu aldım. Bakalım artık süreç nasıl olacak. Biraz heyecanlandım galiba.Daha randevu alınca heyecanlanan ben kim bilir transfer yapilabilirse ne durumda olurum.
![]()
Sonuç nasıl oldu devlette mi yoksa ozeldemi yaptırdınBen varım cnm
Tmm saol canimBence şimdiden değerlendirmeye başlayın kaç kişinin hamilelik haberini aldık hep yumurtlamadan 3 4 gün önce ilişki olmus daha olmamış yani tutma olasılığı yüksek, bir kaç doktorun yazısını okudum onlarda öyle yazmışlardı, yumurtlamadan önceki 4 gün önemli diye
Bence şimdi başla ve gün aşırı yap,.Benim testlerimide atayim banada gün aşırı yap demişti ebru ınstagramdaki :)Tmm saol canim
Bilgilendirdigin icin
Ama doktorum bana gun asiri iliski dedi teste goremi gidiyim yoksa doktora goremi
Hosgeldin aramıza cicekBende varım![]()
Yaygın endometriozisim var canım. Bu da tüp bebek sürecine gelmeden önce yapılması gereken her şeyi önemsiz kılıyor sanırım. Yine de kendi kendine olsun istemiştim, biraz imkansıza yakını istemek gibi bu. Taa bekarligimda demişlerdi zaten odaklar çok fazla ameliyatla hepsini temizleyemeyiz yayılmaya devam eder. İlerde evlenip çocuk istersen tüp bebek denenir diye. Artık gidince öğreneceğim ne olacak ne bitecek.Doktor niye tüp bebek.onerdi acaba??
Bulacak bulacakAllah seni o kadar yer varbulamıyordu ne diyim
![]()
Oylemi canimBence şimdi başla ve gün aşırı yap,.Benim testlerimide atayim banada gün aşırı yap demişti ebru ınstagramdaki :)
Yani pik gunu catladigini gunu degerlendirdinmi pekiBence şimdi başla ve gün aşırı yap,.Benim testlerimide atayim banada gün aşırı yap demişti ebru ınstagramdaki :)