• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar bayadır giremedim ve resmen 200 sayfayı üşenmeden okudum :halay: :KK70:
şuan yüreğim ağzımda L Loriklorik seni bekliyorum ve hissediyorum var bişeyler
çıkmasa bile sakın üzülme çünkü çok erken kan verdin

E Eslem91 senden de güzel haberler alcaz kuzum hissediyorum
diğer hamiş haberi alan arkadaşlarımıza da hayırlı olsun herkese
benimde yumoş dönemim geçiyor değerlendiriyoruz ovulasyonla takip ettim yine
beklemek de ne gıcık
her adet olduğumda bu ay sallamıcam desemde yok olmuyor :halay:
Ayyy kuzum inşallah 😍
Sanada kolay gelsin rast gele 😀

Benim ilk gebeligimde midem çok ekşimişti, hiç yaşamadığım bişeydi sasirmistim sonra baktım gebelik belirtisiymiş:)) inşallah senin içinde öyledir, o gebeligimde kızım oldu, hadi bakalım:)) diğer gebelikte hiç öyle bişey yaşamadım o da erkekti
Vallaha mi ya ben ignenin etkisini yasiyorum snaiyorum . Belim agriyor akintim var su gibi goguslerimin kenarlari agriyor. Simdi de mide ekismesi 🤣
Beni etiketle çıkınca
Ciksin insallah

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alirsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 peki değerin kaç cikti
Daha çok yeniymiş adetime 5gün vardı daha 42 çıktı doktora sordum bi sorun yoktur değilmi diye yok çok yeni daha dedi inşallah bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Eve gidince yapicam inşallah seninle bat larımız yakın bakalım :)
bekliorum hadi güzel haberler alırız insAllah ya
Daha çok yeniymiş adetime 5gün vardı daha 42 çıktı doktora sordum bi sorun yoktur değilmi diye yok çok yeni daha dedi inşallah bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım🤲🏻🤲🏻🤲🏻
MasAllah cnm tebriklet sağlıkla ilerlesin inşAllah

bekliorum hadi güzel haberler alırız insAllah ya

MasAllah cnm tebriklet sağlıkla ilerlesin inşAllah
Saol canım inşallah yani düşükmü acaba değer diye korktum bian ama daha çok yeniymiş böylr aynı durumu yaşayan varmı kızlar aranızda

Saol canım inşallah yani düşükmü acaba değer diye korktum bian ama daha çok yeniymiş böylr aynı durumu yaşayan varmı kızlar aranızda
Bi tane daha bosuna stres yapan annemiz 😑 kiz ben adetin 2.gunu verdim 37 cikti. Senn ki gayet ii. Bosuna endiselnme. Keyfini cikar

Cnm senin yumurtlama ne zmn olmuştu biliyor musun değişiyor herhlde ya gonlunu ferah tut gecen benim arkadaş verdi kan adete 3-4 gun vardı 400 küsür çıktı herkrisn ki farklı oluyor

Bi tane daha bosuna stres yapan annemiz 😑 kiz ben adetin 2.gunu verdim 37 cikti. Senn ki gayet ii. Bosuna endiselnme. Keyfini cikar
Ayy valla nebileyim insan değişik duygulara giriyor önceden hamile kalma stresi şimdi nasıl olucak süreç nasıl ilerliycek bişey olmasın stresi içime su serptin rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım çok saol🤗🤗🤗🤲🏻

Ayy valla nebileyim insan değişik duygulara giriyor önceden hamile kalma stresi şimdi nasıl olucak süreç nasıl ilerliycek bişey olmasın stresi içime su serptin rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım çok saol🤗🤗🤗🤲🏻
Yani herkesin yumurtlmasi ve degeri farkli oluo. Kimsyle kiyaslama kendini. Sadece duzenli artisa bak sen. Her bisy oldugnda da kotuyu cagrma. Oluruna birak. Sadece keyfini cikar. Beslenmene dikkt et bu kdr. Kimseye faydasi yok yani endisenin.

24. Gün benim periyodum.o yüzden 8.gün başlamam gerek.ama biraz akıntım geldi bugün 5.gündeyim akıntı devam ederse yarında yani 6. Günde başlayabilirim. Telefondaki uygulamalarada göre 11. Gün yumurtlamam oluyordu.
Döngün çok kısaymış o zaman hemen başla canım kaçırma günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X