Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadii ya baya geçmiş daha bekliyebilirim ozman 😁🤩 bi umut
aynen daha umut var bence
He bidee kaç haftalık olarak dendiydi okadar gecikince? Geç döllenmedenmii
vala geç döllenme değildi sanırım öyle olsa söylerlerdi sanırım geç belli olmuştu
Yani biraz oyleeee de ne biliyim ben is yerime 2 sokak yakin yerdeyim adam ailesi trabzonda buraya benim icin yerlesti ben 5 dakikaya isteyim o 3 saat yol cekiyo bide ev isi yapiyo azicik haksizlik mi yapiyorum diyorum 😔 halimin yerine gelmesi icin ne yapabilirim ki iyi gelen bisey var mi 😔
öyle düşünme bence canım inşAllah toparlarsn bi an once
Canımm benim kasıklarımda ağrı gibi sızı gibi değişik haller olmuştu yüzüstü yattığımda karnım gerginde istemsizce sağa sola döndüm sıcak basması valla griptenmiydi bilmiyorum yattığımda oluyordu..grip olunca belirtili olsada anlayamadım heryerim ağrıyo ozamandaa ama inşallah vardır canım🤲🏻🤲🏻🤲🏻
yaaa surekli mi olmuştu peki benim o ara çok hissediyordum şimdi baya hafifledi mesela
Fit mutlu anne Fit mutlu anne canım beni de sıcak basıyordu sonra bi bakıyordun çok üşüyordum inşallah hamişsin🤗🤲🤲🤲
insAllah cnm ya 🤲😍
Benim önceden yoktu ama bu iki gündür aynı ağırlar var. Sol kasıkta batma ağrı yanma. Bende hamileliği öğrenmeden 2 3 gün önce ara ara üşüme oluyordu
InsAllah benim için de öyle olur canım ya

aynen daha umut var bence
vala geç döllenme değildi sanırım öyle olsa söylerlerdi sanırım geç belli olmuştu
öyle düşünme bence canım inşAllah toparlarsn bi an once
yaaa surekli mi olmuştu peki benim o ara çok hissediyordum şimdi baya hafifledi mesela
insAllah cnm ya 🤲😍

InsAllah benim için de öyle olur canım ya
Hmm anladım neyse ozmn hayırlısıı yaa ya kırmızıları görücem bi gün yada güzel haber 😊

Kızlar nasılsınız 😀 benim bugün itibariyle yumurtlama haftam başlamış bulunuyor çok yoğunum yani, zaman çabuk geçiyor bi bakıyorum regl sonra yumurtlama sonra bat bekleme böyle bir döngü içindeyiz 😂 bakıyorum size arada yeni hamileler olursa haber verin

Kızlar nasılsınız 😀 benim bugün itibariyle yumurtlama haftam başlamış bulunuyor çok yoğunum yani, zaman çabuk geçiyor bi bakıyorum regl sonra yumurtlama sonra bat bekleme böyle bir döngü içindeyiz 😂 bakıyorum size arada yeni hamileler olursa haber verin
Hadi rastgele canım inşAllah 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X