- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
Aynen öyle kuzu zamanında olması daha özel
Tabikiii canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle kuzu zamanında olması daha özel
Okudum canım şaşırdım baya![]()
Ben de hic ekmek yemem bi sabah yerim ama kilo aliyorumAy bende öyle bende bazen kilo alamamak bile sinir bozucu bence benim için günde 1 2 ekmek yerim ama tık yok yediğim gibi geri gidiyo![]()
Ben de hic ekmek yemem bi sabah yerim ama kilo aliyorum![]()
Pis aç ama kilo almiyorsun.Bende ekmeksiz doymam![]()
Pis aç ama kilo almiyorsun.ben ekmek yesem kapidan cikamam
Balik etliyim benAynen valla benim yedigim benim adama yarıyo resmen evlendikten sonra 8 10 kilo aldı bende ona soyleniyorum yarim dünya olcan dikkat et diyeYok canm o kadar da değilsindir resimlerde öyle kilolu görünmüyosun
![]()
Balik etliyim ben
Erkekler icin hava hos vaaha kilo alsalarda almasalr da sorun etmiylar biz kadar![]()
Vallaha bana da fit koca denk gelmisBoşver iyidir balık et kocan sevinir
Aynen ya bazı erkekler çok dikkat ediyo ama 2 3 kilo alsa hemen vermek için uğraşıyo bana öylesi denk gelmemiş![]()
Sen daha betersin bacım Rabbim san kilo versin52 kilo azsa ben öleyim![]()
Aynen kıız benimkide 93 oldu Allahtan boy 1.85 falanda çaktırmıyor kerataaha bana da fit koca denk gelmisesim kilo aliyor .dedim kaynana beslemedin mi hic kocayı. Ben geldim kilo almaya basladi adam
![]()
Bosver bosver bulasma hiçTamamını okumadım doğrusu konu sahibi ne konusu açmış diye ilk sayfayı okudum saydırcaktımda neyse dedim kaçtım geldim![]()
Senin kilolu kiz benim esim o kadar degilAynen kıız benimkide 93 oldu Allahtan boy 1.85 falanda çaktırmıyor kerata![]()
Kız görsen dersin bu nasıl 93 hala zayıf duruyorSenin kilolu kiz benim esim o kadar degil
Aynen canım sorma nasıl bir metabolizma ben anlamadım millet su içse yarıyor ben fındık ezmesi yiyordum kilo almak içinAy bende öyle bende bazen kilo alamamak bile sinir bozucu bence benim için günde 1 2 ekmek yerim ama tık yok yediğim gibi geri gidiyo![]()
Ben de doymamBende ekmeksiz doymam![]()
Bunu bile zor aldım kız yaz tatilinde, şimdi hep ayaktayım alamıyorum bebeğimEn sevmediğim tipben yemeğin kokusundan kilo alıyorum resmen ya az daha al kız boyunda varmış
Boyu olan gostermiyor kilosunuKız görsen dersin bu nasıl 93 hala zayıf duruyor