• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pis aç ama kilo almiyorsun. 🤣🤣ben ekmek yesem kapidan cikamam

Aynen valla benim yedigim benim adama yarıyo resmen evlendikten sonra 8 10 kilo aldı bende ona soyleniyorum yarim dünya olcan dikkat et diye😡 Yok canm o kadar da değilsindir resimlerde öyle kilolu görünmüyosun 😀

Aynen valla benim yedigim benim adama yarıyo resmen evlendikten sonra 8 10 kilo aldı bende ona soyleniyorum yarim dünya olcan dikkat et diye😡 Yok canm o kadar da değilsindir resimlerde öyle kilolu görünmüyosun 😀
Balik etliyim ben 🤣🤣
Erkekler icin hava hos vaaha kilo alsalarda almasalr da sorun etmiylar biz kadar🤣🤣

Balik etliyim ben 🤣🤣
Erkekler icin hava hos vaaha kilo alsalarda almasalr da sorun etmiylar biz kadar🤣🤣

Boşver iyidir balık et kocan sevinir 🤭😂
Aynen ya bazı erkekler çok dikkat ediyo ama 2 3 kilo alsa hemen vermek için uğraşıyo bana öylesi denk gelmemiş 🤦‍♀️😂

Boşver iyidir balık et kocan sevinir 🤭😂
Aynen ya bazı erkekler çok dikkat ediyo ama 2 3 kilo alsa hemen vermek için uğraşıyo bana öylesi denk gelmemiş 🤦‍♀️😂
Vallaha bana da fit koca denk gelmis 🤣🤣esim kilo aliyor .dedim kaynana beslemedin mi hic kocayı. Ben geldim kilo almaya basladi adam🤣

aha bana da fit koca denk gelmis 🤣🤣esim kilo aliyor .dedim kaynana beslemedin mi hic kocayı. Ben geldim kilo almaya basladi adam🤣
Aynen kıız benimkide 93 oldu Allahtan boy 1.85 falanda çaktırmıyor kerata 😂

Ay bende öyle bende bazen kilo alamamak bile sinir bozucu bence benim için günde 1 2 ekmek yerim ama tık yok yediğim gibi geri gidiyo 😀
Aynen canım sorma nasıl bir metabolizma ben anlamadım millet su içse yarıyor ben fındık ezmesi yiyordum kilo almak için 😀😀

Kızlar size nasıl hamile kaldığımı anlatmak istiyorum belki size de umut olur ise yarar 2 yıl boyunca hamile kalmak için çok uğraştım ve 3 defa hamile kaldım ve 2 asilama oldum ve nasip olmadi bebeklerimin kalbi atmıyordu en son profosor (tup bebek tedavilerini yapmıyor ) ayni zamada alaninda cok iyi bir profösordu beni muayene etti dedi sende sorun yok sen istesen bu ay hamile kalırsin herseyin çok iyi dedi ( özel muayene lere giderdim hep bişey çıkardı doktor para için ameliyat bile etmeye kalkti sorun vardiye özelllere pek inanmayın para tuzagi en iyisi devlet biraz uzun sürüyor ama sonuç güzel) sonra doktor dediki esin urologa muayene olsun dedi ve eşim istemeye de olsa muayene oldu eşimin doktoruda docentti yine alanında en iyisi ve muayene sonucunda varikosel dedi ameliyat olman lazım dedi eşim kabul etmedi tabi önce bir kac operatör doktor muayene etti bişeyin yok deyip duruyolar di aradan 1 yıl geçti eşim ikna oldu ve ameliyat oldu 6 ay sonra hamile kaldım ( biraz detaylı anlattım yorduysam okurken af ola bizler sorunu olumsuzlugu kendimizde ariyoruz eşlerimizde muayene olmalı bir uzmana belki sorun onlardadir ben öykümü kime anlattıysam çoğu insan eşini götürdü ve sorun eşler de cıktı
Ben sadece sizlere yardımcı olmak için yazıyorum
Kızlar ben eşim ameliyat olduktan 5 ay sonra bi kür denedim aslında kur de değil eskide büyük insanların yaptığı hamile kalmak için yapılan işlem bende bi arkadasimdan duydum o yapmış ve hamile kalmış ti 2 tane ablası ve kendisi ve bircok insan demeye karar vermistim esim ameliyat olduktan sonra 5. Ayda denedim ve o ay hamile kaldım denerseniz ve tutarsa duanızda bana da yer vermeniz

Öncelik le adet bitti ten sonra çatlama zamaNina yakın taze ısırgan otunun kaynatın buharına oturun belineze örtü sarın ki buhar dışarı kaçmasın ( ben 20 dk zor dayandım ) ama siz dayqnabildiginiz kadar oturun sonra eşiniz le birlik te olun sabaha kadar banyo yapmayın aradan 2 gün geçtikten sonra yemek lik tuzu fırına attım kızana kadar durdu iyice kızdık tan sonra dayanabilecegim şekilde bi beze sararak kasık bölgeme yani rahimin üstüne koydum biraz da belimë doğru ittim belim de isinsin diye ayaklarimin altına sıcak su torbası koydum eşimle oldum tuz kasiklarimdayken sabaha kadar yine banyo yapmadım tuzu Soğuyunca atabilirsinz ama sakın yataktan kalkmayin kendinizi üşütmeyin uygulama bukadar daha sonrası da gece teheccut namazına kalkp dua ettim Rabbimden istedim ve peşine yasin okudumRabbim nasip etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X