• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay harikasınız masalahhh🤩🤩🤪🤣 cok dogru cicegim önce kafa icinide temizlemek gerek tabi😁 kafamda bir ses bebe bebe bebe bebe anni anni anni anni diyip duruyor sendede oluyormu🤣
Yok bnde henuz anni yasina gelmedi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 zaten bnmki anni degil anooow der bu gidisle gotunu yedigimi topluca kafayi siyirdik 🤣🤣🤣🤣

Ay o illet Allah bi daha vermesin doğumdan korkmuyorum bi daha olur diye ondan korkuyorum 😂 Misafirliğe gidiyorum ayakta gelip soruyorlar sancın mı var yok bak wc orda çişim var sanıyorlar sürekli kıpır kıpır 😂 çok enteransandı Allah dedi sen misin rahatım diyen al sana hakkaten rahat batmış gibi ayaktaydım 😂😂
Ay tobe yarrabbi kadin carpilmis gibi geziodun sen sanirsam gozum korktu iice 🤣🤣🤣🤣 ay saka bi yana kimseye vermesim rabbim 🤲🤲

Ay tobe yarrabbi kadin carpilmis gibi geziodun sen sanirsam gozum korktu iice 🤣🤣🤣🤣 ay saka bi yana kimseye vermesim rabbim 🤲🤲
Ondan sebep oğlanda kıpır kıpır 😂 duramadı içerde kordona dolanıp geldi 😂 kaynanamla dalga geçiyordum neriman dolan gel diye 😂 doğar doğmaz işer mi bi çocuk işedi ya doktora hala daha işiyor birazdan kalkar anne çiş diye 😂 hala uyuyamıyorum ne me lazım bi daha ikinci istiyorum acaba 🤦‍♀️😂

Vallahi ya kadın evleniyor kafada soru isareti yok dert yok tasa yok yası kırk küsür pat hamile kalıyor ben bir yıldır istiyorum yırtıyorum popoyu yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum hiic tek renk koyu cizgilerle karsılasıyorum hakmı bu adaletmi bu🤣
Dur kız damara bağlama olacak olacak az sabretmemiz lazım başka çare yok 🤪

Ankara bebem ne beklion bide dili dönmeyecek ona bile sukur 🤣🤣🤣 odun kocama cekerse hele cok dogal bir soz hatum diem bi esin bebesi nasil seslenir 🤣 ki komsunun bebesine deli kadin die ögretmis bebe bni gorunce deli gari diyip duruo 🤣🤣🤣🤣
Bunu boyu devrilesice kocanmı ögrenmis hahahahahha🤣🤣🤣🤣🤣

Ondan sebep oğlanda kıpır kıpır 😂 duramadı içerde kordona dolanıp geldi 😂 kaynanamla dalga geçiyordum neriman dolan gel diye 😂 doğar doğmaz işer mi bi çocuk işedi ya doktora hala daha işiyor birazdan kalkar anne çiş diye 😂 hala uyuyamıyorum ne me lazım bi daha ikinci istiyorum acaba 🤦‍♀️😂
Cook ilginc hikayeler ile yine bn 🤣 anliorum kuzum olsun umarim olmaz bi daha sen ii dusun ii olsun cis mis bebenede sukret bak biz bidene bulmaya calisioz 🤣🤣

Evet çok erken öğrendim yattığım yerden kalktım test yaptım bianda ve pozitif hatta beklenediğim için test bozuktur diye bidaha yaptım yine pozitif🤲🏻🤲🏻 O yüzden diyorum kızlar lütfen akışına bırakın insan beklemediği ümit etmediği anda geliyor ve süpriz oluyor resmen..inşallah her biriniz hiç beklemediğiniz anda hamile kalırsınız dualarım sizlerle🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Tekrar tekrar söylüyorum kafanızdan atın akışına bırakın ilişki sırasında bile o düşünceyle yaptığınız için vücudumuz hep stres altında oluyor içerde neler oluyor bilmiyoruz belki yumurtalıklar ne güzel çiçek gübi açmışken biz stresten onların bile düzenini bozuyoruz belki spermleri kabul etmiyorlar🙄🙄🙄 rahatlatın kafalarınızı herkes bu gece itabari ile yarına yeni bir başlangıç ile başlasın olmazları olduran rabbim yumurtaya can vermiş neler yapmaz🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aynen bee valla çok haklısın ne güzel yazmışsın Allah var gam yok diymiii kızlarım 💕

Benim kayınvalidem bitlisli bazen yeğenler anoow diyor annelerine benimkide alışmış diyoe bana arada çok komik oluyor birde küçücük zaten çocuk adam gibi geliyor gözüme gülme tutuyoe beni 😂
Anowwwda diyemez o eönöööww 🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tipini yedigim ya🤣🤣

Cook ilginc hikayeler ile yine bn 🤣 anliorum kuzum olsun umarim olmaz bi daha sen ii dusun ii olsun cis mis bebenede sukret bak biz bidene bulmaya calisioz 🤣🤣
Kız onun totosunu yerim ben o çok istiyor diye acele ediyorum bende sürekli yolda tuttugunu eve getirmeye çalışıyor eve geleni salmıyor kardeşi olanlarla konusuyor bazen duyuyorum benim hiç kardeşim yok diyip dudak büzüyor büyümeden olsun da diyorum kardeş gibi büyüsünler istiyorum inşallah ta olur Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile

Kız onun totosunu yerim ben o çok istiyor diye acele ediyorum bende sürekli yolda tuttugunu eve getirmeye çalışıyor eve geleni salmıyor kardeşi olanlarla konusuyor bazen duyuyorum benim hiç kardeşim yok diyip dudak büzüyor büyümeden olsun da diyorum kardeş gibi büyüsünler istiyorum inşallah ta olur Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile
Ay yawrum ya kac yasinda ki icim gitti iste stres yapion yapma sakin kal 😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X