- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Valla ilahi adalete cok guveniyorum insallahKalmaz kalmaz onu çok simartmislar bir yerleri kalkmış demekki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ilahi adalete cok guveniyorum insallahKalmaz kalmaz onu çok simartmislar bir yerleri kalkmış demekki
Valla iyi doktor çok önemli cnm moral vericek güleryüzlü olucakKuzucum okudum bi sitede herkes kadina ovgu dagitiyodu ama doktorlarin genel sitesinde arastirdim megersem sikayet v.r da kadin icin sayfalarca kotu yorum varmis daha bugun gordum![]()
Aynen ve benim ilk gebeligim bir suru soru var aklimda keske cevap verseler banaValla iyi doktor çok önemli cnm moral vericek güleryüzlü olucak
Pazartesi gidersen güzel haberlerini 4 gözle bekliyor olacaz canım inşallah güzel haberler vereceksin bizlereAy insallah![]()
Öyle gerçekten doğru doktoru bulmak çok önemli ben bulana kadar 6 ayım boşa gitti tedavi sürecimde boş boş zaman kaybettimValla iyi doktor çok önemli cnm moral vericek güleryüzlü olucak
İnsallah balim insallahhh hepimiz guzel haber verelim insallahPazartesi gidersen güzel haberlerini 4 gözle bekliyor olacaz canım inşallah güzel haberler vereceksin bizlere![]()
Bende şuan o aşamadayım cnm 3.doktorum inş bu iyidirÖyle gerçekten doğru doktoru bulmak çok önemli ben bulana kadar 6 ayım boşa gitti tedavi sürecimde boş boş zaman kaybettim
İnşallah canım bana da 3. Doktor iyi gelmişti inşallah senin de öyle olurBende şuan o aşamadayım cnm 3.doktorum inş bu iyidir
İnş cnm. Şimdi ne durumda tedavinİnşallah canım bana da 3. Doktor iyi gelmişti inşallah senin de öyle olur
Şu an tedavi görmüyorum en son tedaviyle hamile kaldım 3 ay sürdü bir ay önce kurtaj oldum şimdi kurtaj sonrasi adet olmayı bekliyorum haftaya kadar olmazsam doktora gidecem yineİnş cnm. Şimdi ne durumda tedavin
Başın sağolsun cnm çok büyük bir acıdır sanırım hamile kalmak zor devamı daha da zordurŞu an tedavi görmüyorum en son tedaviyle hamile kaldım 3 ay sürdü bir ay önce kurtaj oldum şimdi kurtaj sonrasi adet olmayı bekliyorum haftaya kadar olmazsam doktora gidecem yine
Ama adet olucak misin gibi seyler yasiorum hele goguslerim cok acio normalmi cok tuhafTabi yumurtalara faydası oluyo csnm yumurta geliştirici bi ilaç zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
Allah razı olsun canım.. öyle gerçekten bende eşimde yıkıldık resmen bı de hiç belirtim yoktu kalp atışını dinleyecem diye gittim birden bire öldüklerini öğrendim ikizlerdi eşimi ilk kez öyle gördüm iki gün göz yaşları dinmediBaşın sağolsun cnm çok büyük bir acıdır sanırım hamile kalmak zor devamı daha da zordur
Batın ne zaman canım hamilelik belirtisi ile adet aynı ayırt edilmiyor ki inşallah bebis belirtileri dırAma adet olucak misin gibi seyler yasiorum hele goguslerim cok acio normalmi cok tuhaf![]()
Kuzum bn adet oldum bitti bna adetliyken klomen verdiler yumurtan cok ii dedi doktor 5 gun ic dedi bugun bitti iki gundur cok fena goguslerim acio kasiklarim batio adet olcak hissi var gergin bide karin bolgem kiz 1 hafta oldu biteli akintimda acayip cok tuhaf oldu hamile hemncik olunmazki 1 haftalikmi hamile olucam bu kadar belli olmazki bnde sey dusundum bnm yumurtalarim catlamiodu da simdi catliomuki acaba bunlari adetde yasiodum cunkuBatın ne zaman canım hamilelik belirtisi ile adet aynı ayırt edilmiyor ki inşallah bebis belirtileri dır
Catlatma ignesi verdi mi peki canımKuzum bn adet oldum bitti bna adetliyken klomen verdiler yumurtan cok ii dedi doktor 5 gun ic dedi bugun bitti iki gundur cok fena goguslerim acio kasiklarim batio adet olcak hissi var gergin bide karin bolgem kiz 1 hafta oldu biteli akintimda acayip cok tuhaf oldu hamile hemncik olunmazki 1 haftalikmi hamile olucam bu kadar belli olmazki bnde sey dusundum bnm yumurtalarim catlamiodu da simdi catliomuki acaba bunlari adetde yasiodum cunku![]()
Ben adetin yakın die anladım öyle çabuk hamilelik belli olmaz tabiiKuzum bn adet oldum bitti bna adetliyken klomen verdiler yumurtan cok ii dedi doktor 5 gun ic dedi bugun bitti iki gundur cok fena goguslerim acio kasiklarim batio adet olcak hissi var gergin bide karin bolgem kiz 1 hafta oldu biteli akintimda acayip cok tuhaf oldu hamile hemncik olunmazki 1 haftalikmi hamile olucam bu kadar belli olmazki bnde sey dusundum bnm yumurtalarim catlamiodu da simdi catliomuki acaba bunlari adetde yasiodum cunku![]()
Benimki doğru çıkmamıştı:)Aaa hayir bak merak ettim simdi![]()
Evt genelde 6. Hafta civarı gözüküyor, kalp arısı daha uzayabiliyor6. Haftada kalp atisi demislerdi![]()
Dua etsin dua oda kimin duası kabul olur bilinmezbi tutsun seni ben götürcem serdara hemen peşime gebe kal diye
![]()