• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptım ama aynısı cıktı diğerini gece yapmıştım zaten bunuda sabah 7 de yaptım bi değişiklik olmadi. Eşimin kuzeni aracımı aldı Yoksa kan vermeyi düşünüyordum, esimlede gitmek istemiyorum supriz olsun diye herhalde pazartesiye kaldı, yarin yine yaparım test, evde var bi kaç tane :)
Kan ver evet canım bir an önce .insallah çok güzel haberler bekliyoruz senden de

Bende içiyordum öğrendiğim gün günde 1taneye düşürdüm yada 1-2 çekip bırakıyorum inşallah tamamen bırakırız mide bulantıları olursa bırakırız zatenn kuzuu
Ta bende sigara icenlerdenim kızlar 😞 keşke birakabilsek. Ama kafaya acayip taktım hamile kaldığımıöğrendiğim gün kırıp atcam sigaralari. Artık eşimde bebek olmasını sigara içmeme bağlıyor 😣

Ta bende sigara icenlerdenim kızlar 😞 keşke birakabilsek. Ama kafaya acayip taktım hamile kaldığımıöğrendiğim gün kırıp atcam sigaralari. Artık eşimde bebek olmasını sigara içmeme bağlıyor 😣
Merak etme canımm zaten hamile kalırsan kafanda ona zarar vericekmişsin hissi geliyor ve içmiyosun yada 1-2 tane zaten ilerleyen zamanlarda içemiyosun hiç diyolar inşallah🤲🏻🤲🏻

galiba yine olmadı ve sanırım enfeksiyon var :(
biliyorum kızacaksınız ama 8 gün kala merak ettim çıkmar mı diye neyse yaptım 1 dk negatif çıktı idrar koyduğum yeri sildim hafif bastırarak bir anda 2 çizgi silik çıktı çok mutlu oldum çekmeceye koydum 5 dk geç geçmedi resmini çekmek için testi aldığımda negatifi gördüm niye öyle oldu acaba gerçi çok erken çıkmaz da normalde can sıkıntısından yaptım işte böyle olan oldu mu

galiba yine olmadı ve sanırım enfeksiyon var :(
biliyorum kızacaksınız ama 8 gün kala merak ettim çıkmar mı diye neyse yaptım 1 dk negatif çıktı idrar koyduğum yeri sildim hafif bastırarak bir anda 2 çizgi silik çıktı çok mutlu oldum çekmeceye koydum 5 dk geç geçmedi resmini çekmek için testi aldığımda negatifi gördüm niye öyle oldu acaba gerçi çok erken çıkmaz da normalde can sıkıntısından yaptım işte böyle olan oldu mu
Benim de 7 gün var hem erken daha ben perşembe veya cuma yapi cam elinde 1 tane test var çok ümidim yok zaten de

Günaydın. Maşallah ya gerçekten bu ay bereketiyle geldi💕🙏. Ben hamilelik haberini aileye paylaşınca arka arkaya gebelik haberi öğrendim. 2020 de baya bebik oluyor ailede😂 . Ben üzülmeyeyim diye çoğunu söylemişler. Yakın arkadaşımla aynı gün evlendik. İkinci Çocuğuna hamileymiş benden bir hafta önce öğrenmiş nasıl söyleyeceğini bilmediği için beklemiş 🤗. Ben hamileyim deyince o da söyledi. Sen üzülme diye senin hamilelik haberini alan kadar söylemeyi düşünmüyordum dedi
Yaa ne kadar düşünceliymiş arkadaşın cnm benim görümcem gözüme soka soka anlattı hamile olduğunu..

Yaa ne kadar düşünceliymiş arkadaşın cnm benim görümcem gözüme soka soka anlattı hamile olduğunu..
O arkadaşımla kardeş gibiyiz beni çok sever önemser 💕. Çok üzülüyordum hep dua ediyordum sende en kısa zamanda hamile kal diye. Kendimden çok sana sevindim falan dedi.
Yazık ya sanki hamile kalmak onun marifeti 😡. Düşüncesiz şey.

O arkadaşımla kardeş gibiyiz beni çok sever önemser 💕. Çok üzülüyordum hep dua ediyordum sende en kısa zamanda hamile kal diye. Kendimden çok sana sevindim falan dedi.
Yazık ya sanki hamile kalmak onun marifeti 😡. Düşüncesiz şey.
Ah ah hemde ilk oğlunun doğum gününde tüm akrabalarının yanında anlattı Keisnşikle kötü niyetli zaten artık uzak duruyoruz eşimle karar aldık çünkü gerçekten zarar veriyo psikolojimi bozuyor

Benim de 7 gün var hem erken daha ben perşembe veya cuma yapi cam elinde 1 tane test var çok ümidim yok zaten de
biliyorum canım ama elimde değil bu ay daha çok istiyorum çünkü bu ay eşimin doğum günü ve evlilik yıldonumumuz erken öğrenirsem süpriz yapıcam

Ah ah hemde ilk oğlunun doğum gününde tüm akrabalarının yanında anlattı Keisnşikle kötü niyetli zaten artık uzak duruyoruz eşimle karar aldık çünkü gerçekten zarar veriyo psikolojimi bozuyor
En iyisini yapmışsınız oykeöyle insanlarda olabildiğince uzak durmak lazım. Kalp kırarak böbürlenerek kendini bir şey sanıyor Rabbim imthan eder onu bir şekilde de o farkında değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X