- 25 Temmuz 2013
- 13.368
- 54.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lorik yok artık girmicekmiş
Allah razı olsun cnm para herkese lazım kuzu
Hayırlı olsun cnm bnde gördüm
Günaydın güzellik ❤
Canım hep karıştırıyorum adetin geçmiş miydi çok güzel çıkmış sonucun hayırlısı olsun insallahhhh296 sonucum
Üzülme canım umudunu kaybetme. Bat 16 mıydı senin erken gelmiş sanki. Yerleşme kanaması olamaz mi?Adet oldum kızlar. Kasımda aşk başkadır belki ha?![]()
6 gün geçtiCanım hep karıştırıyorum adetin geçmiş miydi çok güzel çıkmış sonucun hayırlısı olsun insallahhhh![]()
Evet erken geldi baya. Yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum baya baya adet kanaması bu kırmızı kırmızı.Üzülme canım umudunu kaybetme. Bat 16 mıydı senin erken gelmiş sanki. Yerleşme kanaması olamaz mi?
Anladım canım hayırlısı olsun Allahın vardır bir bildiği. Peki düzenli midir regln yani erken gelme daha öncede yaşadın mıEvet erken geldi baya. Yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum baya baya adet kanaması bu kırmızı kırmızı.
Üzülmüyorum artık ya, zamanı olduğuna inanıyorum. Ya kismetimde hiç yok çocuk sahibi olmak ya da bir zamanı var işte. Hayırlısı herşeyin. Teşekkür ederim destek için.![]()
Son zamanlarda pek düzenli sayılmaz. Normalde 28 günde bir olurum. Agustosta 39. Gün oldum, mevsimseldir dedim. Eylülde tam 28. Gün. Bu ay da 24. Gün oldum işte. Ağustostan önce son derece duzenliydi.Anladım canım hayırlısı olsun Allahın vardır bir bildiği. Peki düzenli midir regln yani erken gelme daha öncede yaşadın mı
Ultrasonda 3000-5000 arasi gozukur dediler alttan baktirmak istemiyorum
Çalışmalara devam canım Allah yardımcın olsunSon zamanlarda pek düzenli sayılmaz. Normalde 28 günde bir olurum. Agustosta 39. Gün oldum, mevsimseldir dedim. Eylülde tam 28. Gün. Bu ay da 24. Gün oldum işte. Ağustostan önce son derece duzenliydi.
Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah adet olmazsın ve sebebi yerleşen bir bebistir.Çalışmalara devam canım Allah yardımcın olsunbenim de bat14. Ama regl olacak mısın gibi kasık ağrılarım var. Daha doğrusu yumurtlama gunumden bu yana var. Hayırlısı bakalim
İnsallah bebegim insallahGüzel artmış canm hep sağlıkla güzelce devam eder inşAllah![]()
canım benim merak ettiğim şu. Ben 17 eylülde aşılama oldum.12 gün sonra ufaktan lekelenme oldu 14 gün sonrada adet oldum ama normalde 7 gün süren adette 4 günde bitti. Şimdi benim geç döllenme ile hamile kalma şansım olabilirmi. Ve eğer varsa şimdi kan testi yapsam çıkarmı. İnternette baktım olduğum adet içinde üstüne göre falan yazıyodu bilemedim .Canım benim geç döllenme oldu. Yani benim adetlerim düzenliydi. Benim adet döngüme göre ben en geç adetin 21.günü yumurtlamayı görmem gerekiyordu. Ama ben daha geç yumurtaladım adetime 3 4 gün kala. Geç yumurtlama olduğu için hamilelik son âdet tarihine göre daha büyük oluyor ama geç yumurtaladığım için ultrasonda daha küçük görünüyor. 1 hafta gibi bir far oynuyor onun için son âdet tarihi değil ultrasona göre hesaplanıyor. Yumurtlamayı bilirsen ona göre de hesaplanıyor
Bi kaç tane daha var edicem inşallah:)Anladım cnm dahada yükselmiş olur testin varsa evde koyulaşmayı takip et cnm
Tahmini 17 ekimdi ama bu aya yumurta erken çatladı ona gore 14 ekim pazartesi vermeyi dusunuyorumHadi bakalım hayırlısı. Bat ne zaman. Kan ı ne zaman vermeyi düşünüyorsun
Genelde aşılamadan 14 gün sonra kanama olduysa tutamamıştır. Zaten yumurtanız büyüdükten sonra çatlatma iğnesi yapılıp aşılama yapılıyor her şey kontrollü oluyor. Ve 14 gün test yapın deniliyor. Sizin kanama olduysa tutamamıştır. Geç döllenme ihtimali yok. Ama tutunduğu zaman bebek kiminde lekelenme olur az sürer kanama. Yerleşme kanaması olduğunda şüpheleniyorsan varsa evde idrar testi yap istersen için rahatlamış olurcanım benim merak ettiğim şu. Ben 17 eylülde aşılama oldum.12 gün sonra ufaktan lekelenme oldu 14 gün sonrada adet oldum ama normalde 7 gün süren adette 4 günde bitti. Şimdi benim geç döllenme ile hamile kalma şansım olabilirmi. Ve eğer varsa şimdi kan testi yapsam çıkarmı. İnternette baktım olduğum adet içinde üstüne göre falan yazıyodu bilemedim .
Yani bata 2 gün var. O zaman kanda çıkar ama benimki gibi düşük bir değerleTahmini 17 ekimdi ama bu aya yumurta erken çatladı ona gore 14 ekim pazartesi vermeyi dusunuyorum
Bana iki gebeligimde de geç döllenme dediler yumurta normalden geç çatladığı zaman oluyor herhalde yani mesela benim önceden regl döngum 35 gün kadar oluyordu, doktor gebelik hesapladığı zaman son adet tarihi soruyor ama bebek uyumlu olmuyor genelde küçük oluyor cunku makine ortalamasi genelde 28 gun donemi baz aliyor. Normalde yumurta 28 gunluk donguye gore 7 gun kucuk oluyor mesela o zamab gec dollenme olmus diyorlar. Tabi bu tarihler tamamen yumurtlama, catlamaya ve dollenmeye gore degisiyor. Biraz karisik anlattim galiba ama bunun gibi birsey gec dollenme. Regl dongusu 28 gun olupta gec dollenme olabilir o da yine ayni sebeplerden dolayi gec yada erken dollenme olabilirkızlar selam şu geç döllenme hakkında bilgisi olan varmı acaba ya ?