• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bata 6 gün var yani beni rahatsız eden şeyler var özellikle bel ağrısı miğde yanması ve bazen sağ bazen sol tarftan vuran kasık ağrıları Ve Akıntım var hamişler sizde böyle şeyler olmuşmuydu

hanımlar merhaba 2 yıllık evliyim ve hepiniz gibi artık hamile kalmak istiyorum eşim şehir dışında görevde olduğu için bir türlü doğru vakti denk getiremedik son adet tarihim 15 eylül, 4-5 ve 6 ekimde deneyebildik, bat 16 ekim yani adetime 3 gün var kasıklarıma ara sıra ağrı girmesi dışında bir adet belirtim yok siz ne düşünüyorsunuz ne zaman test yapmalıyım adetten önce yapsam çıkar mı acaba şimdiden hepinize teşekkür ederim Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah :)

Kızlar bata 6 gün var yani beni rahatsız eden şeyler var özellikle bel ağrısı miğde yanması ve bazen sağ bazen sol tarftan vuran kasık ağrıları Ve Akıntım var hamişler sizde böyle şeyler olmuşmuydu
Yumurtlamanın kaçıncı günü canım? Benimde göğüslerim ağrımaya başladı bu kadar erken ağrımazdı

hanımlar merhaba 2 yıllık evliyim ve hepiniz gibi artık hamile kalmak istiyorum eşim şehir dışında görevde olduğu için bir türlü doğru vakti denk getiremedik son adet tarihim 15 eylül, 4-5 ve 6 ekimde deneyebildik, bat 16 ekim yani adetime 3 gün var kasıklarıma ara sıra ağrı girmesi dışında bir adet belirtim yok siz ne düşünüyorsunuz ne zaman test yapmalıyım adetten önce yapsam çıkar mı acaba şimdiden hepinize teşekkür ederim Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah :)
Varsa çıkar canım 3 gün kala az bir süre yapabilirsin bence🤗

Yumurtlamanın kaçıncı günü canım? Benimde göğüslerim ağrımaya başladı bu kadar erken ağrımazdı
Kuzu bilmiyorumki yumurtlama ne zaman oldu tahminimce 8. Günüm ama ben kistten şüpelenmeye başladım nedense yaa bi korku sardı beni

Varsa çıkar canım 3 gün kala az bir süre yapabilirsin bence🤗
yumurtlama takibi yapamadım emin olamadığım için yoktur diye çok korkuyorum kesin oldu dediğim aylarda adet olmaktan çok sıkıldım, deneyebildiğimiz günler 20. 21. günlere denk geliyor yumurtlamayı kaçırmış olabilir miyim diye endişe ediyorum canım ya akıntım da var adet mi olucam acaba :110:

Niye kist nerden geldi aklına canım ya
Ay ne biliyim kuzu yaa çünkü ben vücudumu dinlemem öyle çok resmen eğilip kalktığımda belim zorluyo kasıklarımdada nasıl desem hem ağrı hem yanma var ateş basıyo sanki

Ay ne biliyim kuzu yaa çünkü ben vücudumu dinlemem öyle çok resmen eğilip kalktığımda belim zorluyo kasıklarımdada nasıl desem hem ağrı hem yanma var ateş basıyo sanki
İnşallah hamilesindirr ya sanki dediklerin hamişlik belirtisi gibiii

Ay canım inş bizede nasip olmuştur bizimledir beniş 😍😍 bugün 7.gündü benim bakalım göğüslerim acımaya başladı benim dokunamıyorum sende var mı birşeyler🥰🥰
Canım benimde göğüslerimde hassaslık var , dokunamayacak kadar değil ama yine de acıyor
Kasığımda bugün çok enteresan ağrılar vardı, hatta bi ara ayaklarıma kadar vurdu , bunun dışında aynı herşey canım , test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 😁
Bir kaç güne kadar bi ovulasyonla bakarım varmı koyulaşma diye 😂

İnşallah hamilesindirr ya sanki dediklerin hamişlik belirtisi gibiii
İnşallah be canım ama ben her zaman en kötüsünü düşündüğüm için hamilemiyim diye düşünemiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X