• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkma canim öyle şeyler getirme aklına insAllah hersey cok guzel olacak ole dusun ☺ bende korkuyorum kalbi atmazsa ya naparim diye ama aklima getirmemeye calisiyorum insAllah saglikli olur hepimizin bebegi dua edelim bol bol 🤲
Allah razı olsun canım inşallah ya bende dua ediyom hep bol bol Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah 🤲

İnsallah hamilesin cicegimm😇😇

Kimler gebe yavrum bana bildirmeleri sart totemi düzenlemem sart🤣
Bu sefer banım uzun sürdü sanırım iki bucuk ücgün bana seksen gün gibi geldi 🤪 burdayım sükür😇😇😘 @Loriklorik te kendinimi banlamıs ne diyeyim hayırlısı cicegim iyi olacaksa uzak kalsın biraz toparlasın😇 baska bir sıkıntı varmı aklına gelen? Cicegim sen nasılsın😍😘

Beybiii ben geldim🙆🏼‍♀️👻🤩
Yaaa hosgeldin bebegimmm ozledimm 😍

İnsallah hamilesin cicegimm😇😇

Kimler gebe yavrum bana bildirmeleri sart totemi düzenlemem sart🤣
Bu sefer banım uzun sürdü sanırım iki bucuk ücgün bana seksen gün gibi geldi 🤪 burdayım sükür😇😇😘 @Loriklorik te kendinimi banlamıs ne diyeyim hayırlısı cicegim iyi olacaksa uzak kalsın biraz toparlasın😇 baska bir sıkıntı varmı aklına gelen? Cicegim sen nasılsın😍😘

Beybiii ben geldim🙆🏼‍♀️👻🤩
İyiyi. Canım bende belirti yaşamaya başlayanlardanım merak ediyorum öyle bekliyorum işte sen nasılsın görğşmeyeliii baby😍😍😍

İyiyim kuzum belirti olarak hicbirseyim yok gögüs agrılarım dısında acıyorlar cok🤣🤣 sen nasılsın minnak pipilin nasıl🥰 banlanmak güzel birsey buraya girememek kötüsü🤪🤪

Ben bile aldım cicegim sende basla🥰

Onun daha olmayan dötüsünü pipiisini yaaa👻😍😍 gözünüzaydın cicegim sonunda tutturdun🤩😅😂
Sneinde mi başladı göğüs ağrısı benimde inanılmaz acıyor anlatamam😯😂😂

N Nana Ana nerdesiiiinnnnnn @Loriklorik nerdesiniiiiiizzzzz 😭
Geldim cicegimmmmm banım kalktı geldiiimm🤩🤩 lorik karar almıs uzaklasmıs öyle duydum👀🤨 napıyorsun kuzum😚😚
@Nana hoş geldin canım artık rahat dursan diyorum 🙄😁
Hosbuldum cicegimmm cok rahattım o andada 🤣🤪 kimse buraya girmeyince sıkıntıdan gidip yorum yapıyorum siz aktif katılım yapınki bende banlanmayayım👻🤩
N Nana Ana ayyy başka nana yi etiketlemişim🤣🤣🤣 nana cım artık rahat dursan diyorum hoş geldin😁🙄
😂😂😂😂😂😂😂
Keseyi gorduk cok sukur ♥ Dis gebelik degilmis insallah bebegide goruruz 😍
Göreceksiiiiiiiiiiiiinnnnnnn🥰🥰🥰🥰
Fasulyenin kesesi ♥
Kesesini yirim🤩

Hanimlar bisey soracam bir saattir rahmime kramp giriyomus gibi oluyor narmal mi acaba

Geldim cicegimmmmm banım kalktı geldiiimm🤩🤩 lorik karar almıs uzaklasmıs öyle duydum👀🤨 napıyorsun kuzum😚😚

Hosbuldum cicegimmm cok rahattım o andada 🤣🤪 kimse buraya girmeyince sıkıntıdan gidip yorum yapıyorum siz aktif katılım yapınki bende banlanmayayım👻🤩

😂😂😂😂😂😂😂

Göreceksiiiiiiiiiiiiinnnnnnn🥰🥰🥰🥰

Kesesini yirim🤩
Yaaaa tam fasulye teyzesiii darisi senin fasulyeyi gormeye 😍

İyiyim kuzum belirti olarak hicbirseyim yok gögüs agrılarım dısında acıyorlar cok🤣🤣 sen nasılsın minnak pipilin nasıl🥰 banlanmak güzel birsey buraya girememek kötüsü🤪🤪

Ben bile aldım cicegim sende basla🥰

Onun daha olmayan dötüsünü pipiisini yaaa👻😍😍 gözünüzaydın cicegim sonunda tutturdun🤩😅😂
😄 Teşekkür ederim canım benim allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🤲💞

Merhaba tatlışlar 🤗😍😍
N Nana Ana sen yokken buralar ıssız kaldı canım.
Ben yarın tam 7 haftalık oluyorum ve kalp atışı için doktor randevum var. İnşallah duyarım bebişimin pıtpıtlarını.
Rabbim hepinize nasip etsin tez zamanda inşallah ve 2020 annesi olalım hayırlısıyla.
Ay deme öyle kahrederim😱 buradayım artık😍
Oy massallah cok merak edip heyecanla bekliyorsun dimi kuzum rabbim yardımcın olsun insallah güzel sonuclarınıda göreceksin hic stres yapma ve dualarınada amiiiiiiiiiinn insallah diyorumm🥰🥰🥰😍😍😍😍😘😘
alınmış ay kac hamisimiz oldu 😊
Bende cok merak ediyorum E Eslem91 takip ediyordu en son oda uzaklasmıs galiba grubumuzdan.
Kızlar selam ben hala regli olmadım yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım ☺
İnsallah olmazsın cicegim🥰

Doktora görünmedim ki sekreter dedi daha çok yeni gebeliğin iki üç günde tekrarlayıp değerine baktır ☺
Hımm anladım canımm ben 7ekimde vermiştim daha çok küçüktü daha bugün verdim kan ama olduğum yerde merkeze gidiyor kanlar ordan bakılıp sonuçlar geliyor bakalım 1haftada nekadar artmış..şimdi özel kadın doğumdan randevu alıcam🤗🤗

Hımm anladım canımm ben 7ekimde vermiştim daha çok küçüktü daha bugün verdim kan ama olduğum yerde merkeze gidiyor kanlar ordan bakılıp sonuçlar geliyor bakalım 1haftada nekadar artmış..şimdi özel kadın doğumdan randevu alıcam🤗🤗
Seninde sağlıklı bi şekilde artmıştır inşallah canım darısı keseyi ve kalp atışını görmeye inşallah ☺️🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X