Git keseni gör için rahatlasın daha sonraki haftalar kalp atışını duymaya gidersinEvet canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git keseni gör için rahatlasın daha sonraki haftalar kalp atışını duymaya gidersinEvet canım
Değil mi evet öyle yapayım Cumartesi gidecem sağol canımGit keseni gör için rahatlasın daha sonraki haftalar kalp atışını duymaya gidersin![]()
Ya maşallah yesinler o fasulyeyiFasulyenin kesesi ♥
Değil mi evet öyle yapayım Cumartesi gidecem sağol canım![]()
Allah yardımcın olur elbet canım merak etme güc kuvvet verir o sanaOkuldan gelirken zaten gerçekten oturup kalkamıyorum yemeği yapmayı toplayıp yıkamayı eşime yaptırıyorum
. Amin amin inşallah çok yormaz sıkıntısız olur. Yoksa benim için çok zor olur hem burada kimsemiz yok yardıma gelecek hemde okulda çocuklar içinde benim içinde zor olur
![]()
he öylemi pekiOnu yorumlarda gormustum canim onu orda ogrendimm![]()
Öyle canim oyle ☺Allah yardımcın olur elbet canım merak etme güc kuvvet verir o sanaaferin kocayada calıssın isine
yalandan asermelere simdiden basla bence
he öylemi peki![]()
Amin inşallahAllah yardımcın olur elbet canım merak etme güc kuvvet verir o sanaaferin kocayada calıssın isine
yalandan asermelere simdiden basla bence
he öylemi peki![]()
Ay masallah ya heyecanlı oda tabi baba olacak baba babaAmin inşallaholur ara ara yaparım
zaten çok heyecanlı araştıyor ne yemeliyim ne iyi gelir falan
![]()
Benim kocamda öyle pekmezler ballar cevizler kuru üzümler hersey aldiAmin inşallaholur ara ara yaparım
zaten çok heyecanlı araştıyor ne yemeliyim ne iyi gelir falan
![]()
of yaa bende pihtilasma var mı yok mu bilmiyorumCanim benimde 5 yasinda oglum var onda kan pirtilasmasi sorunumda olmamisti. Simdi 3 yilda 3 kimyasalim var kan pirtilasmasi cikdi. Ilk cocukta cikmayabiliyormus.
Ayyyy inşallah canımKesyi görünce insanın aklındaki bütün tedirginlik geçer onun için içi rahatlar. Cumartesi kaç haftalık olursun. Bazıları 6.hafta da bile kalp atışı duyuyor. İnşallah senin minnak sürpriz yapar kalp atışını da duyarsın
![]()
Aynen Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere en kısa zamanda anne baba olmayı nasip etsinAy masallah ya heyecanlı oda tabi baba olacak baba baba![]()
Insallah ya bu aya bnde hefesliyim insallah guzel hber veririz hepimizAmin amin inşallah 2019 bitmeden tüm topik hayırlısıyla hamile kalır![]()
Tekrar kürtaj olmaktan korkuyorum kalbinin atmamasından ya da durmasındanKorkun neeee![]()
Başka hastaneye gidip 3 defa oldu desen test yapmazlar mı. En azından önlem alırsınof yaa bende pihtilasma var mı yok mu bilmiyorumyapmadılar araştırmada işte.3 kere oldu deseydim keşke bilemedim
2dir hamile de kalamiyorum artık.normalde her seferinde oluyordu benim.ovu testi alicam bakalım.belki kimyasal olmaz
![]()
Napiyim insan merak edio tuhaf seyler yasiorum bu haplar fln yuzunden bi dusunuo acaba dio bide cok hamis ciktiya hefes ettim tmm adet gunune kadar sakin bir sekilde bklicem insallah guzel hber aliriz hepimizValla seninlede bat tarihine kadar küserim erkenden test yaparsanasılama yaptırcaksın bide erken gebelik testi diyorsun o negatif etkiliyo etkiliyo ETKİLİYOOOOORRRR NEDEN KİMSEYE ANLATAMIYORUM BEN YAHU
güZel seylere ulasmak yorucu olur genelde bebegim üzülme daha ana olacaksın simdiden yoruluyorsan ohhooo
Ohhh mis mis düşünceli eşler olsun hepsi araştırmak almak onlara kalsın yemek bizeBenim kocamda öyle pekmezler ballar cevizler kuru üzümler hersey aldi![]()
Bole seyler dusunme kuzum rabbim sagliginizi esirgemesin iyi dusun ii olsunTekrar kürtaj olmaktan korkuyorum kalbinin atmamasından ya da durmasından
Aynen canim herseye dikat ediyoruz artik cok sukur herseyide yapiyor ☺Ohhh mis mis düşünceli eşler olsun hepsi araştırmak almak onlara kalsın yemek bize![]()