- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
İnsallah hayırlı haber verirsin bize canımAynen canım bu haftasonunuda atlatıyım yapcam inş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah hayırlı haber verirsin bize canımAynen canım bu haftasonunuda atlatıyım yapcam inş![]()
Yumruk atmak daha cekici geliyo suan sanki vursam gecicek gibi ama esim sagolsun hemen mudahele ediyo elimi yumruk yapmamla elimi tutmasi bir oluyo gidip gizli gizli yumruklicamCanım krem varsa sür kas gevşetici sür iyi gelir belki
Canım benimde sat 13 Eylülmer_can_ sat 20 Te
1. Babyandmom sat 6 Ag
2. hayalinizle sat 12 Ag
3. @Emine Hatayli sat 19 Ag
4. Fatma KTL sat 20 Ag
5. Caghla_29 sat 23 Ag
6. emine1115ygt sat 23 Ag
7. Gncgztc sat 24 Ag
8. Sumeyyee__ sat 26 Ag
9. @Lepistesb sat 28 Ag
10. Ftskrcm sat 30 Ag
11. @zambak189sat 30 Ag
1. tiktaktok sat 1 Ey
2. Martilikiz07 sat 9 Ey
3. Seval2321 sat 11 Ey
4. Icebergsss sat 20 Ey
5. beren20 sat 24 Ey
6. Dorothyy sat 26 Ey
1.Deryakadir sat 4 Ek
2. Fasulye annesi sat 8 Ek
3. M Melegim15 sat 8 Ek
4. MaystenG sat 10 Ek
5. M Minik mucizee sat 11 Ek
N Nana Ana olmuş bu balım![]()
Bu ne şiddet bu celalYumruk atmak daha cekici geliyo suan sanki vursam gecicek gibi ama esim sagolsun hemen mudahele ediyo elimi yumruk yapmamla elimi tutmasi bir oluyo gidip gizli gizli yumruklicam![]()
Bu ay reglin kaç Ekim diCanım benimde sat 13 Eylül![]()
Sakinlik su ara yanimdan bile gecmiyo ayy icimdeki fasulye insallah insandir valla supheleniyorum bazenBu ne şiddet bu celalsakin ol şekerim
Daha da acır bence yapma masaj yapsın bırakYumruk atmak daha cekici geliyo suan sanki vursam gecicek gibi ama esim sagolsun hemen mudahele ediyo elimi yumruk yapmamla elimi tutmasi bir oluyo gidip gizli gizli yumruklicam![]()
Canım yumurtlama geç olduğu için 17 ekime ertelendiBu ay reglin kaç Ekim di
Bi gozu macta bi gozu bacagimda ne kadar verimli olur ki anacimDaha da acır bence yapma masaj yapsın bırak![]()
Göğüs ağrım oluyor ama uçları daha çok hissettiriyor acı sızıHamiş kızlarım göğüs ağrınız varmı bacaklarınız falan ağrıyormu![]()
Tövbe tövbe kızzz delirdinmiBunu okuyupta cevap vermeyenler circir oldugu gun oksuruk krizine yakalansin emi![]()
![]()
Yok canım benim yumurtlama daha yeni geçti, yaklaşık 10 gün var bata ama ben de bu ay erken yapmayacağım tutacağım kendimi inşAynen canım yapıcam test erken yapmak istemiyorumSenin geçmiş miydi günün canım
Masallaaahh ilk gunden beri etkileri uzerimde ayyy ates basti bak menopozdaki hatunlar gibiyimTövbe tövbe kızzz delirdinmikader arkadaşımmm hamileliğin yan etkilrri çıkmaya başladımı yoksaaaa
![]()
Kız hamilelikte ateş daha çok basıyor zaten yanıyorsun resmenMasallaaahh ilk gunden beri etkileri uzerimde ayyy ates basti bak menopozdaki hatunlar gibiyim![]()
Bana donem donem geliyolar surekli gelmiyo sagolsun ama yine basti atesKız hamilelikte ateş daha çok basıyor zaten yanıyorsun resmen
Soguk almissin canikom. Sicak tut gecer insllhSol bacagim cok agriyo bugun diz kapagindan asagi deli olucam noldu ki bacagima![]()
Yeniyken bana da cok basiodu sonra gecioBana donem donem geliyolar surekli gelmiyo sagolsun ama yine basti ates![]()