• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sürekli gittigim bi doktor vardı yumurta takibi yapılıyordu o gün de doktorum yoktu başka doktora gittim yumurtam oluşmamıştı doktorun bana verdiği morali görseniz diyordu kız ne takiyon kafana bosver kim bebek sorsa dusunmiyoruz de sen kocana yapıs zevkine yapın kız bol bol yapın sen zevk almaya bak 😂😂😂

He oldu deseydin olumsuz bisey duyalım bide hiç takmayalım insanız bizde yahu ve bebe istiyoruz bebeee 🤭😀

En doğrusu o canım, ben bir de takmamayı başaramasamda bir sonraki ay değil birkaç ay içinde gebelik olur diye umut edince olmuştu kendimi kasmamış oluyorum bu ay olmadı ama daha çok aylar var gibi yani, şimdi mesela ocak-şubata kadar kalırım inş diyorum bakalım olacak mı 😀

Hadi insAllaahhh diyelim hatta o zamana bile kalmasın hemen pıt diye oluversin insAllah 🙏🤗🤗

Evet canim labiquik ben surekli kullaniyorum hep pik i yakaladim aslinda. Eger bu ay yakalayamazsam farkli bir marka denicem.

Nasıl istersen canm benim 🤗

Bende bu ay 2gunde bir iliski deniyorum. Bu haftada gün asiri degerlendircem.

En iyisi aslında zaten 2 günde 1 ilişki deniyosan ovuya da gerek yok aslında yumurtlama olduğunda her şekilde denk gelmiş olur 🙏🤗😇

Valla kuzum benim stresim oldugunda gec gelir genelde oyüzden hayret ettim mevsim degisikligi etkiledi bizi herhalde senin ne zamandır degisti düzenin?
Benim aslında 4 aydır cun
Valla kuzum benim stresim oldugunda gec gelir genelde oyüzden hayret ettim mevsim degisikligi etkiledi bizi herhalde senin ne zamandır degisti düzenin?
Benim 2 aydır erken geliyor ondan önce de 2 kimyasalda geç olmuştu düşük olduğu için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X