• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gitme gitme canım sağlık olsun. benim bu ay için umudum çoktu hevesim çoktu bu ay için farklı planlarım vardı ama tutmadı. benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünkü
Belirtin varmı canım bata ne kadar var

Kızlar doktorumla konuştum. 2020de hamile kalabilirsin dedi ben kova burcuyum yükselenim ikizler eşim kova burcu yükseleni aslan bence bizim çocuğum terazi olmalı ki bizi dengelesin. bu da 19-22 ocak tarihlerinde hamile kalmalıyım ki çocuğum terazi olsun demek oluyor :KK200:

Eklentiler

• 20191015_215446.webp
    20191015_215446.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 29
Gebelik testimi bu ovsynmu ? Ki ikisi icinde cok cok ii bi koyuluk 😍😍
Canimm gebelk testm yktu ovu testi evet oyle diyor arkadaslar cok asiri merak ediyorm brazdn gdip test alip yapicm biyandan frenlemeye calsyrm kendmi ama eylul 15 olmustm adet aha 16 ekim ve ovu testi hemen busekil koyu cknca asiri suphelendm 😁😁❤insallah ya

Canimm gebelk testm yktu ovu testi evet oyle diyor arkadaslar cok asiri merak ediyorm brazdn gdip test alip yapicm biyandan frenlemeye calsyrm kendmi ama eylul 15 olmustm adet aha 16 ekim ve ovu testi hemen busekil koyu cknca asiri suphelendm 😁😁❤insallah ya
İnşâllah vardır bebiş baya koyu testin 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X