Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizinki gibi pik gününden 3 4 gün önceyi değerlendirip bırakan yada bırakmak zorunda kalan ve hamile kalan 3 4 kisi duyduk bu ay, herşey nasip herşey kısmet, Rabbim ol demiş olmus çok şükür

Canimm dur heycanlandrma beni cidden hamilemiyim ya inanism gelmiyo ama bilmiyrm ama yaa Allahim insallah tutmustur isteyen herkese versn Allahimmmya cdden hamilemiym
Kiz benim silikti 90.54 le ogrendim senin daha yuksektir bence tabi hamilesin anacim kos kan ver ne duruyosyn

Yaa anam bacimm imkansz suan veremem aksam ckista versem olurmu 6da ckyrm hadiya insallah Allahmm deliririm pozitf derlerse
Ben aksam 10 da verdim kani ilk gebeligimi ogrendigimde is cikisi koss ozele acilden gir beta istiyorum de yada ogle arasi git ver ben beta takibinde hep ogle arasi gittim

Yükselme ihtimali var evde takip edebilirsin, normal gebelik testiyle koyu olup olmadığını takip edebilirsin.

Ayy kendimi unutuyorum bu ara doktorumun adini unutuyorum surekli sonuc olarak bebiss odakli dua edilcek tupmus asilamaymis normalmis onemi yok bence dua ederken tup bebek tutsun diye etmiyoruz
Yok zaten öyle canım da aşılama dedin diye düzelttim ben. Herkesin olur inşallahhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…